Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6908
View
91
Reply

Anyone dare to join us as a MOD ?

 Close [Copy link]

Author: Sasha       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2008 04:49 AM | Show all posts
page lekat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 04:51 AM | Show all posts
tapi sebelum buat poll, kena make sure la yg dicalonkan tu setuju atau tak jadi  mod. bak kata smod sasha, kang kita dah pilih, diaorg tak nak.

tapi ku still berharap nadia murad jadi mod jugak.. tolong pertimbangkan yer achik. worse to worse, aku apply jugaklah jadi mod temankan hang
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 05:27 AM | Show all posts
Poll ek, i rasa better yg mana berminat tu terus apply ... bak kata shasha, buat poll sekali tuan punya badan tak nak, buang karen jek
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 07:46 AM | Show all posts

Reply #51 shinky_pinky's post

terkezut

Thank you. BUT

I am really not interested.
Those who want to moderate must have interest and dedication and of which I am lacking. Seriously, I don't want to be a disappointment to those parcipating in this forum.

I am sorry to disappoint you.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:00 AM | Show all posts
salam hai semua
lama bj tak masuk sini
rindu kat kawan kawan semua ... hai semua
sedih sgt bila iklan kelapa tu tak habis habis dijaja
bila ada kaitan dgn mod tuh ...
dah tak meriah dah bod luar negara neh ...
bj pun dah malas nak masuk sini

bj suka kak shinky jadik mod. mcm doulu doulu
yey ... lilo pun bj suka jadik mod.
plat, ezylyn .. kak nad ... yey ... kak till .. yey .. cali .. yey ...

hai salam semua ... yey ..
miss u all
semoga sihat dan ceria selalu ... yey ...

kita nak kak shinky ... yeyyy ...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 09:55 AM | Show all posts

Reply #58 NadiaMurad75's post

setuju.........
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 11:49 AM | Show all posts
:pompom:  :pompom:  :pompom:  poll ...poll....poll :pompom:  :pompom:  :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 11:51 AM | Show all posts
Originally posted by shinky_pinky at 31-3-2008 01:33 AM


Salam SMod Shasha,

sha dear....lama betul tak sembang ngan u, apa khabar? well, that mean sekarang ni bod oberc di bawah jagaan u ek? cun lah tuh. I baru sekarang ni berkesempatan nak join ...

Tak naklah, prefer jadi member biasa aje..sebenarnya memang tak suka responsibility Ramai lagi yang boleh jadi beside me..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 02:02 PM | Show all posts

Reply #36 shinky_pinky's post

Shinky... wah! terkejut I...  I tak pernah nampak post u dimana2 setelah u tinggalkan I ...dahla u tinggalkan I masa i cuti bersalin ekekek.. terkujat i you..nasib baik i tak meroyan Btw, kehilangan u di Board Parenting jugaaa amat besar you...

U nak bersalin dah...? wah bestnya..anak no brapa dah ni...? I doakan semoga segalanya selamat..

Yes, Board overseas under sy..so mana2 mod baru ker lama ker bole refer saya nanti jika perlukan bantuan

Nad, shinky  or anyone else..since forumers dlm ni inginkan org lama....bole isi form ek lg cepat instead of poll..

[ Last edited by  Sasha at 31-3-2008 03:02 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 02:38 PM | Show all posts
susah2 sgt lah korang semua nih.. meh aku isi borang walaupun aku tau sure admin reject punya sbb aku ni tak de capability...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 04:37 PM | Show all posts
Nak menyelit sket, Im sooooo happpyyy Sasha take over this board :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 07:39 PM | Show all posts

Reply #50 lilo_kill's post

isi ler borang tu cepat  :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 07:40 PM | Show all posts

Reply #51 NadiaMurad75's post

suka gak... :pompom:  :pompom:  :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:09 PM | Show all posts

Reply #52 zentex's post

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:20 PM | Show all posts
Tak sabo nak tunggu mod(s) baru nih ... wa nak paw ayam kfc nih ... lamerrrrr sgt tak makan kfc kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:23 PM | Show all posts
mmg lama sungguh nad tak ngap ayam goreng. last aku makan ayam goreng kat sini zaman2 kau dulu... then lepas 6 bulan gitu, tetiba hari tu kat thread mana tah, adalah mod nasi impit sedekah ayam goreng kat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:28 PM | Show all posts
yey ... sasha jadik mod rumah ni
sasha rajin kasik pinat ... hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:31 PM | Show all posts
Mana Long lama tak nampak? Long oh Long...dimana hang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:32 PM | Show all posts

Reply #57 budakjawa's post

Ha ah tang tu hamba setujuuuuuuuuu sgtttt
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 08:34 PM | Show all posts

Reply #56 lilo_kill's post

Rasa weird lak lilo bahasakan wa "kau"  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list