Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6923
View
91
Reply

Anyone dare to join us as a MOD ?

 Close [Copy link]

Author: Sasha       Show all posts   Read mode

Post time 28-3-2008 11:06 PM | Show all posts

Reply #28 NadiaMurad75's post

Thanks

nei.. neit...

Happy where I am which is just there.  

You will bring more colours. See, your appearance pun dah ramai yg masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 01:23 AM | Show all posts
see.. semua org nak nadiamurad naik balik jadik mod. wht don't nad u apply sekali lagi mod, lepas tu carilah sorang dua lagi mod utk back up di kalangan forumer board oversea. bak kata platinum, yg adil dan waras sahaja.

apsal sumer org tak nak jadi mod ek? banyak kerja ek? honestly, aku memang tak boleh jadi mod kat forum CARI sebab aku dah pegang jawatan kat Wanitamelayu.com. tak terkejar nanti. aku rasa tak best la jadi mod utk dua-dua forum, nanti bias tahu . biarlah aku kat CARI ni sbg forumer biasa sahaja. harap korunk semua paham

aku sokong sapa-sapa jadi mod asalkan yg adil, waras dan logik. Tilingtan juga seorang calon mod yg bagus, adik-adik yg selalu lepak kat sini tak nak jadik mod ker? kakak-kakak kat sini sibuk, almaklumlah.. fulltime fashionable housewife
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 03:07 AM | Show all posts

Reply #31 eyzlyn's post

I agree with you...sokong sesiapa yang nak jadi mod (waras, adil dan saksama)...nak juga tengok board overseas meriah balik like before "the hurricane came and hit it"...lots of good topics to discuss...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 05:14 AM | Show all posts
agreed ... we need people yg ada aura mcm Nadia utk memeriahkan bod ni kembali ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 07:44 AM | Show all posts

Reply #32 nhuser's post

Nhuser....you apply ler ...I sape2 pun tak kisah, janji adil dan saksama.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 09:06 AM | Show all posts
kalau sume org tak mo,kasi aku la..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 09:15 AM | Show all posts
Adil, waras dan berbudi bahasa. I paling tak suka org yg tak reti berbudi bahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 09:25 AM | Show all posts

Reply #34 hirokuyumi's post

Thanks but no thanks

Think Nadia will do great (since she has experience) and another regular overseas  forumer can be her back up.....Long, maybe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 10:05 AM | Show all posts

Reply #37 nhuser's post

I pun suka kalau Dinda Nad yg jadi MOD. Boleh mkn KFC selalu. Lagipun nanti meriah tgk gambar anak2 dia yg comey lotey tu. Mana tau ada rezeki boleh lak jadi besan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 10:50 AM | Show all posts
red setuju jer dgn suara ramai asalkan mod tu adil, saksama, peramah, berbudi bahasa, best.
ok jerr....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 12:36 PM | Show all posts

Reply #35 juicyblueberry's post

Sedap la pulak nick you 'juicy blue berry
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 02:54 PM | Show all posts
err.. tanak bukak poll ker??? Nad, u naik balik ok apa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 06:10 PM | Show all posts

Reply #4 eyzlyn's post

yes
saya vote akak cali
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 06:10 PM | Show all posts

Reply #4 eyzlyn's post

yes
saya vote akak cali
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 06:34 PM | Show all posts
Memana ada iklan minyak kelapa ...

Well thanx guys but i dont think i can take that responsibility ... besides, pretty occupied with my work, housework, part time work and not to forget the kids ... kalau i jadi mod balik, ada plak yg tak masuk board ni kang

So sesapa nak jadi mod tu, cepat cepat lar anto email to admin .... tak sabar tunggu mod baru sbb board ni dah semacam jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 01:33 AM | Show all posts
Originally posted by eyzlyn at 27-3-2008 08:42 AM

salam SM sasha..

terima kasih kerana membuka topik ini. pada pendapat lin, semasa board oversea di bawah jagaan saudari shinky pinky, spiderfly dan nadiamurad76, keadaan board oversea amat m ...


Salam SMod Shasha,

sha dear....lama betul tak sembang ngan u, apa khabar? well, that mean sekarang ni bod oberc di bawah jagaan u ek? cun lah tuh. I baru sekarang ni berkesempatan nak join forum CARI semula, sebab sebelum ni dok kat afghanistan, tak der internet access Harap you buat poll untuk pilih mod kat bod oberc ni, barulah meriah semula.

Lyn,
thanx bebanyak atas cadangan, tapi shinky awal awal lagi nak minta maaf sebab TIDAK dapat beri kerjasama untuk jadi mod semula, sebab memang tak cukup masa. lagipun few more months nak bersalin dah, lagilah tak dan. Kita bagi peluang orang lain pula lah yer lyn.

So setakat ni yang shinky ingin calonkan nama untuk jadik mod kat bod oversea nih ialah:

1) calimero
2) long
3) tillingtan
4) nhuser
5) lilo kill

ini cadangan shinky jer. harap SMOD Sasha pilih calon calon yang sesuai untuk buat poll, nanti bolehlah kita undi.

p/s: ingat nak cadangkan nadia ngan lyn, tapi dedua dah beri alasan tidak setuju kan. so frust jugek tak dapat senaraikan nama korang
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 01:45 AM | Show all posts
nad,
harap u pertimbangkanlah. nanti ada mod lain blh bantu membantu. rasanya bukan banyak kerja sgt pun kan. forumer kat sini semua dah besar panjang dan sopan snatun gitu , tak susah nak handle
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 01:46 AM | Show all posts
alamak,page sangkut la
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 03:14 AM | Show all posts
Bila nak ade poll ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 03:56 AM | Show all posts
mane postin haku ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101545s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list