Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
104022
View
446
Reply

Rahsia Buah2an Wanita(Utk lelaki je..Pompuan pls jgn masuk)

[Copy link]

Author: burujtimur       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-3-2008 02:53 PM | Show all posts |Read mode
hari ni aku nak cakap pasal buah2an pompuan ... sambil berdoa thread ni tak diboikot ole momod gara2 entry terbuka ni... hiks!..sekiranya momod tak berkenan dengan thread ni...sila lah humban kat mana2 pun thread ni..kat BOX 1 pun boleh?..Boleh kak admin baca skali..

Buah Terung
Buah  ala-ala terung ( taklah lanjut macam saiz terung ) nibiasanye pemiliknye jenis yang pembersih. Dia jenis 'tak kisah'orangnye. Sempoi dan open minded. Selalunye bra diorang saiz 36thehehe! Kalo nampak pompuan yang dada luas, buah  dia cam ke bawahsket, tu arh wanita buah terung namanya kihkihkih!

Buah Epal
Buah  ala-ala buah epal biasenyerrr kelihatan tegang walaupun bukandalam keadaan stim kihkihkih! Pemiliknye jenis yang menepati masa,memendam rasa dan kehidupan mereka teratur dengan rutin2 harian ygtelah dirancang rapi. Mereka jenis yang sombong dan adakalanya terlebihperamah.

Buah Besar Tapi Leper!
Buah  dorang nampak cam lembik. Kalo jalan gegar2 sket thehehe!Kalo pakai bra ade isi terkeluar sket dari tepi kiri kanan bra ygdorang pakai tu. Sesuai kalo pakai bra yg takde span, kalo tak isi yangterkeluar tu leh nampak jelas timbul ketul2 kalo pakai bra yg ade span.Pompuan cam ni tak bape kuat seks sangat dan bagi mereka seks bukanperkara utama.

Buah Kecik!
Buah  jenis ni bukan dimiliki oleh budak kecik. Tapi wanitaa dewasayang berbuah kecik. Mungkin pembesarannye terbantut atau dah memang buah  kecik kot! Ade jugak pompuan yang dah disentuh, dh kawen dandah  pun menyusukan anak tapi buah memang kecik gak! Pompuan jenis niboleh dikatakan pemalu dan pendiam, jujur dan selalu berfikir panjangdlm ape pon yg dorang lakukan.

Buah Tembikai
Buah  jenis ni besar giler. Antara saiz 36 atau 38 hik! Bisamelemaskan sih! Pompuan caamni dikatakan seksi ( walaupun takberpakaian seksi ) dan kelihatan menggoda. Mereka mudah jatuh cinta dansenang dipujuk. Hati mereka lembut dan mudah dipengaruhi. Mereka jugajenis yang berjimat cermat.

Takde Buah
Bukan takde buah tapi buah dorang tak bape nampak sangat lelagi kalopakai baju kurung ke t-shirt ke... kecuali bebudak tomboy yang memangpakai bengkung nak kasi tak nampak buah ! Pompuan camnibiasenyer kuat semangat dan lasak. Tapi dorang boros dan panas baran!

Buah Bongkok
Pompuan yang bongkok sikit ( bukan nenek tua yg memang dah bongkoksecara semulajadi tu ) tak kira bra saiz haper pun, biasanyaa kuatseks. same cam pompuan yg ade taik lalat kat buah arh! kui... dorangbernafsu rimau dan hebat diranjang. fuh!..  mereka juga berfikiran kotor (lucah) namunmereka kelihatan sopan dan disenangi orang tua ( berkenan nak buatmenantu ). ptOih!

Buah Mendada
Pompuan yg mendada ni jenis yg romantik. Mereka kelihatan sombong tapisebenarnya bermulut manis dan penyayang. Mementingkan kecantikan danagak materialistik sket kehkehkeh!

Korang lam kategori yg mane satu? ! nisekadar tafsiran cam ramalan horoskop gak laa.. ade yg memang terkenangan korang ( secara kebetulan ) atau silap sama sekali. jangan lakskorang yg laki gi pakse awek korang suruh tunjuk buah
pasal nak tengokawek korang jenis camner

Ketetapan ditangan Tuhan! Bukan pada apa yang jari jemari halus runcing ku ini menaip! ... Sekian!
Single Polls, Total 450 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:08 PM | Show all posts
ni... buah2an hutan ke apa....




eh... kakloooonngggg....!!!! bawak In kuar..... In xleh kuar niiiiiiiiiii......!!!!!!!


awat leh TERsengaja sesat laaakkk......
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:09 PM | Show all posts
Originally posted by indah1285 at 13-3-2008 03:08 PM
ni... buah2an hutan ke apa....




eh... kakloooonngggg....!!!! bawak In kuar..... In xleh kuar niiiiiiiiiii......!!!!!!!


awat leh TERsengaja sesat laaakkk......



amboi In..........
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:09 PM | Show all posts
too late...aku dah masuk dah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:09 PM | Show all posts
buah zakar takde ke bang.....heheheheheheehhe


aku suke buah tembikai....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2008 03:19 PM | Show all posts
Originally posted by indah1285 at 13-3-2008 03:08 PM
ni... buah2an hutan ke apa....




eh... kakloooonngggg....!!!! bawak In kuar..... In xleh kuar niiiiiiiiiii......!!!!!!!


awat leh TERsengaja sesat laaakkk......

kalau pasal buah laju je dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:22 PM | Show all posts

Reply #6 burujtimur's post

daktecik In tu mmg suker dgn buah2an....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2008 03:23 PM | Show all posts


apsal cam buah betik takde yer??
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:24 PM | Show all posts
aku suka BUAH EPAL, berkhasiat lagi rangup
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:24 PM | Show all posts
ALAMAKK........:kant: :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:25 PM | Show all posts
buah..yg maner 1 buah plg sedap n ok ekk..???
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:26 PM | Show all posts

naper aku punya kategori x de
aku buah kelapa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:32 PM | Show all posts
aku nyer buah durian
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by bubpallo at 13-3-2008 03:09 PM



amboi In..........


eerk.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2008 03:33 PM | Show all posts

Balas #5 ducati7\ catat

kat thread ni ader spt yg ko nak tu

http://mforum.cari.com.my/viewth ... page%3D1&page=2
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:38 PM | Show all posts
Aku prefer TEMBIKAI!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:39 PM | Show all posts
ha ...masok gak....
ceh...tp mmg betol la
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:42 PM | Show all posts
Hahahaha........tergelak aku baca topik nih

Yg peliknya, poll tuh utk aper.........kt org pompuan takleh masuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2008 03:47 PM | Show all posts

Balas #18 vizard\ catat

taktik memerangkap tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2008 03:48 PM | Show all posts

Reply #19 burujtimur's post

Patutla byk mangsa2 yg terperangkap kat sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098632s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list