CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: siasia

di mana samy vellu??

[Copy link]
Post time 10-3-2008 09:18 AM | Show all posts
dia mcm Tajol Rosli gak kot... dok berkurung dlm umah nangis2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 09:25 AM | Show all posts

Reply #15 bubpallo's post

patut poster tu tuju pd Pak Bodolah jugak. Engin lama,body aje refurbished... buat apa.....nampak cantik tapi zero
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:26 AM | Show all posts
Originally posted by zainuddinmaidin at 10-3-2008 12:59 PM
http://i238.photobucket.com/albums/ff105/zainuddinmaidin/DSC_0024ed.jpg

SAMY VELLU JAGA TOLL !!!!


Lawak seh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:30 AM | Show all posts
dia tgh mkn tempe byk2 tuh..kasi muka cun mcm khir toyo, then org tak cam die dah..takle malu sgt..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2008 09:31 AM | Show all posts
aku tengok, cuma koh tsu koon n sharizat je yg berani tunjuk muka n bagi komen
yg lelain mcm tok samy ni..hampehhh

awang adek punya muka...monyokkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:33 AM | Show all posts
apesal tadek org mention hishamudin auww tuu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2008 09:33 AM | Show all posts
tak gentleman langsung... tgk koh tsu koon... relax jek.. tp iya laah DAP pun wakil Cina jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:35 AM | Show all posts
tok samy dikejarkan ke hospital awal pagi tadi setelah dipercayai .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 09:35 AM | Show all posts

Reply #45 siasia's post

yep. sukun ngan sharizat baru org yg gentleman. bilah kalah, ngaku kalah. Sukun siap nak buat pemilihan parti cecepat supaya gerakan boleh start fresh balik. Sharizat siap amanatkan Izzah jaga Pantai leklok lagi... baru orang respek kat diorang.

Bukan cam sorang due tu, nyorok kat rumah. Yang Imam besar tu, siap muka tak malu taknak bertanggungjawab atas kekalahan memalukan BN tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:38 AM | Show all posts
skrip Samy Belu
"saya kalah kalu, itu tuan ala punya kuasa'
"bukan rakyat jelata punya kuasa"
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by zainuddinmaidin at 10-3-2008 08:36 AM
Dia jual surat khabar...aku rasa pagi tadi tadi aku nampak..


lorr.. petang semalam aku nampak dia dok ligat putar tosei kat simpang jalan nu..
buat part time kot...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:43 AM | Show all posts
eh chup chup... nazri aziz menang ke kalah ae?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:46 AM | Show all posts

Reply #16 audioslavefan's post

Gambo plsss.

[ Last edited by  Santeira at 10-3-2008 09:49 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by zainuddinmaidin at 10-3-2008 08:59 AM
http://i238.photobucket.com/albums/ff105/zainuddinmaidin/DSC_0024ed.jpg

SAMY VELLU JAGA TOLL !!!!





senak perut
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:56 AM | Show all posts

Reply #52 syahza's post

nazri aziz menang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:56 AM | Show all posts

Reply #53 Santeira's post

takde gambo honey.. sorry
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 10:04 AM | Show all posts

Penbodek2 dalam AMENO..Najib takde




"Kita sentiasa berada di belakang perdana menteri kita, presiden kita, dan sokongan kita sentiasa tidak berbelah bahagi"


"...bahawa kami wanita AMENO berdiri teguh bersama2 YAB PM Malaysia merangkap presiden AMENO bla bla bla..."


"...dasar federal goverment mesti ada..dan kerajaan2 negeri pun yang saya rasa yang sekarang ni dikepalai oleh pembangkang opps eh bekas pembangkang mereka tidak akan berani membuat sesuatu yang janggal  ..."


"...saya cukup yakin bahawa tidak ada perpecahan dalam AMENO ..."


"...siapa yang harus mengepalai kerajaan ialah orang yg mempunyai kerusi terbanyak dalam ahli AMENO (yg ni aku tak faham)..dan presiden AMENO ialah YAB Pak La-la Land..."


"...semua mahu PM kita utk meneruskan perjuangan..."

yg ni palng cool..aku suka


special utk odio
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:05 AM | Show all posts
Odio minat Hishamuddin?   


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:07 AM | Show all posts
hishamudin.. ko tanak hunus pedang lagi ke nyah
apesal muke ko sugul je? mati bini yek
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:08 AM | Show all posts

Reply #58 yipun78's post

kaka yip.. jgn ckp camtu

nanti ashna menangis bila terbaca post kaka yipun

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.208714 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list