Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3794
View
37
Reply

Warga Malaysia di oversea : Ngundi tak

[Copy link]

Author: Joe Hahn       Show all posts   Read mode

Post time 7-3-2008 08:04 AM | Show all posts

Reply #4 D**'s post

Dar....hang ngundi kat LA for whom? Obama ke, Hillary ke, McCain?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2008 09:49 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 3/6/08 16:04
Dar....hang ngundi kat LA for whom? Obama ke, Hillary ke, McCain?


Caya tak mula mula dulu saya sokong Obama -- lepas dia dpt banyak sokongan dari big names terus saya sokong Hilary.

You sokong Obama ke Hiro? Kawan kawan saya semua sokong Obama -- terkejut besar bila tau saya sokong Hilary.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2008 11:35 AM | Show all posts

Reply #22 D**'s post

Yes...I memang Obama fan ....really excited to see how America will change under him. Penat dok style 'cowboy'...US economy pun makin teruk. Duit US pun dah turun comare to Ringgit. Actually either Obama or Hillary, I okay, but kalau boleh Obama la. Takutnya la kalau McCain menang, memang style Bush lagi la.

I sedih sebab dia kalah kat Texas... What surprised me ramai office mate I suka Obama...tak kira bangsa even caucasians! My colleague punya daughter (7 years old) pun minat kat Obama...dasat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2008 11:52 AM | Show all posts
Originally posted by itamrazali at 6-3-2008 07:51 PM
aku check kt website SPR nama aku mmg ade..sbb aku dh ngundi dulu..tp kt sini tak tahu ler mana nk pegi.


Same here,nama I pun ada dalam SPR tapi kat sini nak mengundi kat mana kan.
Kenapa Malaysia Goverment tak nak buat undi pos kan for all Malaysian yg stay di luar negara?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2008 01:25 PM | Show all posts

Reply #24 sarah_jane09's post

big M nyer factor tu kot?
MALAS! hihi
sorry, pun intended!



but on the other hand, i think to lessen complication on their part kot.
i think walaupun overseas, warga malaysia still ada HAK utk mengundi. bukannye bukan warganegara...kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 02:09 AM | Show all posts
lisa now duk malaysia pun.....tak layak mengundi cos masih not malaysian....
baru 4 thn lebih je tinggal malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 11:22 AM | Show all posts
walaupun me balik msia    time undi, tapi tak ngundi sebab ter ke cambodialah pulak... dasyat, KL je penuh poster....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 12:42 PM | Show all posts
tak daftar..so tak ngundi..yg wa dengor kat sini student jpa jer yg leh ngundi
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:36 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:37 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:37 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:38 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:38 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:39 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:39 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 05:39 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
DA'R'SITA menjadi model nya.







                    kemaluan DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Dengan itu kami gunakan DA'R'SITA jadi model untuk produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                             amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



         untuk tempahan, hubungi    dayangheeslina@minyak-kelapa.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
       DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
             dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2008 04:04 AM | Show all posts
ada dengar from an acquaintance, takde sorang pun malaysian kat UK ni mengundi..
coz semua orang BUSY...   busy berkempen kot..

p/s: my coursemate from cyprus haritu balik mengundi kat negara dia..flight ditanggung kerajaan.. lepas lecture petang, boleh terus je pegi airport,beli ticket on the spot..hee bestnyeee... malaysia takleh wat sbb ramai nak kene tanggung balik nanti ek..tapi bestnye balik mesia free..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2008 05:38 PM | Show all posts
saya mengundi pasal kebetulan kena assigned 3 weeks kat office di Malaysia
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081484s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list