Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47124
View
365
Reply

Abu Dhabi Vs Doha

[Copy link]

Author: sarah_jane09       Show all posts   Read mode

Post time 16-4-2008 02:04 PM | Show all posts

Reply #160 LVgirl's post

Tak taulah LV, try masuk Qatar Living, situ banyak members discuss pasal international school. Kalau nak feed up, better join them and plus ada Malaysian group kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 04:59 PM | Show all posts

Reply #142 zentex's post

Zen,

I nak tanya u ada kenal tak sesiapa Malaysian yg tinggal/berkerja di Riyadh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 05:02 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 16-4-2008 02:04 PM
Tak taulah LV, try masuk Qatar Living, situ banyak members discuss pasal international school. Kalau nak feed up, better join them and plus ada Malaysian group kat situ.


Thanks cali,I dah masul forum yg you advise tu.
Memang so usefull.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:47 PM | Show all posts

Reply #162 LVgirl's post

tak tau LV...  mostly yg i kenal tak pernah dok ovc b4.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 03:53 PM | Show all posts
Originally posted by zentex at 25-4-2008 03:47 PM
tak tau LV...  mostly yg i kenal tak pernah dok ovc b4.


Thanks Zen.

Again,sorry kacau you. How about Bahrain? it's modern city?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-4-2008 01:46 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 15-4-2008 05:15 PM
I thing you are right..at least boleh minta TVA kat airport nanti..tahun ni rasanya tak boleh lagi, as I said before we are going to purchase something big so kena ketepikan all the savings dulu. ...


Sis Cali belum pulang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2008 05:23 PM | Show all posts
Originally posted by sarah_jane09 at 27-4-2008 01:46 AM


Sis Cali belum pulang ke?


Dah balik kesini last saturday, tapi tengah malas sangat plus penat travelling pun tak hilang lagi (still in holiday mode)
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2008 06:06 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 5-5-2008 05:23 PM


Dah balik kesini last saturday, tapi tengah malas sangat plus penat travelling pun tak hilang lagi (still in holiday mode)


Hi Cali....you're back.!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2008 07:05 PM | Show all posts
Originally posted by LVgirl at 5-5-2008 06:06 PM


Hi Cali....you're back.!!!

Hi LV, yep, I'm back. Hari tu kan kitorang pergi Geneva, lalu depan LV boutique, teringatkan you pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 03:12 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 5-5-2008 07:05 PM

Hi LV, yep, I'm back. Hari tu kan kitorang pergi Geneva, lalu depan LV boutique, teringatkan you pulak.


hai cali......best cuti?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 03:48 AM | Show all posts
Originally posted by zentex at 6-5-2008 03:12 AM


hai cali......best cuti?

mau tak best..sampai tak nak balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 09:25 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 5-5-2008 07:05 PM

Hi LV, yep, I'm back. Hari tu kan kitorang pergi Geneva, lalu depan LV boutique, teringatkan you pulak.


Cali, masakkan ingat kat I saja kot.You tak ada ke rembat apa2 kat LV Boutique tu?

I masuk blog you hari tu.Even tak faham french language tapi tengok gambar2 you pun buat I terpegun kejap.Cantik betuk pemandangan kat sana yer.Speechless betul i tengok.

One more thing I suka you new hair style.Trust me you look younger

U tak singgah Pareess ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:13 AM | Show all posts

Reply #172 LVgirl's post

I ada masuk LV boutique then my hb offer nak jam or hbag for my upcoming birthday....then fikir balik i rembat satu TAG..heheheheee..i kata kat dia lagi kalau takda duit boleh i pajakkan, terkedu dia . But my hb did like big luggages bag from them. Tengok harga 17000 CF

Masa kat rumah MIL hari tu, I pergi kilang TEFAL, borong banyak jugak baking utensil, untuk I dengan anak..bila balik rumah pening kepala macam mana nak letak dalam luggage.

Paris i singgah satu hari aje, itupun sebab nak pergi potong phone line & pergi beli daun kesum.

Nantilah, bila i rajin i tambah in english my blog tu, sekarang ni otak masih tengah blur.

TQ LV, malu kejap kena puji...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:18 AM | Show all posts

Reply #173 Calimro's post

shopping sakan nmpknye.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:32 AM | Show all posts

Reply #173 Calimro's post

Mak ai....bag apa tu sampai 17000CF slightly after convert to RM dalam RM51K .Encik Karim ni really have high taste la.
Must be limited edition yer.

Amboi dapat TAG lagi.Memang worth it la you rembat TAG ni compare handbag tu because more sentimental value and more durable.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 01:11 PM | Show all posts

Reply #174 mallanhead's post

Mallan, Sekali sekala memang seronok shopping tak ingat dunia
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 01:13 PM | Show all posts

Reply #175 LVgirl's post

Beg besar tau LV, memang segala tok nenek baju boleh masuk.

Pakcik ni memang high taste sikit and malu nak admit takut orang kutuk dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2008 04:17 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 5-5-2008 05:23 PM


Dah balik kesini last saturday, tapi tengah malas sangat plus penat travelling pun tak hilang lagi (still in holiday mode)


Hi Sistaa...how's your holiday? must be fun right
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2008 04:18 PM | Show all posts
...........
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 05:06 PM | Show all posts

Reply #178 sarah_jane09's post

Hi Sarah,yes indeed, we did have loads of fun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084738s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list