Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15063
View
221
Reply

Apa mak korang pesan masa kecik2 dulu?

[Copy link]

Author: maza       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-2-2008 10:34 AM | Show all posts
aduhhh!!!!



Apa sudah jadi dgn thread aku......



Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 11:34 AM | Show all posts

Reply #141 maza's post

aku minta maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 11:53 AM | Show all posts
mak saya pesan, jangan terlalu percaya pada lelaki, jangan lihat percintaan through rose tinted glasses dan jangan sesekali menunjukkan pada lelaki kelemahan mau pun ke-terhegeh han kita pada lelaki....hehe

ader la lagi pesan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 11:55 AM | Show all posts
mak saya pesan jangan lupa masuk duit bulan-bulan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 12:22 PM | Show all posts
jahanam jugak thread nih yerk....

kalu gitu.... baik tutup je la FD nih....

bosan aku!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 12:42 PM | Show all posts

Reply #141 maza's post

mak saya pesan berhati2 dgn lelaki ,kerana mereka nak "apam"
dulu tak faham...skrg FAHAM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2008 01:00 PM | Show all posts

Reply #146 indy's post

aduhaiii...

"apam!" hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 01:47 PM | Show all posts
Dulu2, my mak pesan, jangan asyik berkubang dalam kolam bila balik kampung nenek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 01:50 PM | Show all posts
Dulu2, my mak pesan tidur awal malam, bangun awal pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:11 PM | Show all posts
aku rasale, apa yg org tua kita pesan ni macam cycle..  bila kita ada anak2, kita pun pesan mende yg sama.. so, macam turun temurun punye pesanan.. mungkin apa yg nenek aku pesan kat aku, moyang dia pesan kat dia.. fuhh... jauh sejarah pesanan ni dtg ye..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:14 PM | Show all posts
Originally posted by truly at 27-2-2008 11:53 AM
mak saya pesan, jangan terlalu percaya pada lelaki,  


Ok here we go...b4 anything Manak mintak maaf terlebih dahulu yer????

You sure as in very sure your mum said this to you??????

Is it her own personal experience, or experience org lain yg dia dengar????

Kalau experience dia sendirik..Manak paham...tapi kalau pengalaman org lain tidak mungkin dia dapat sampai mengeluarkan nasihat ini kerana benda camni can be very subjektif kan?????

Care to respond? Thanx.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:16 PM | Show all posts

Reply #150 LostSoul's post

setujukkkk!!!!

mak aku pesan, jgn layan org gila... nanti dia gila kat hang susah....

serius betul wei... kecik dulu, aku rasa umur aku 7 thn kut. aku senyum kat org giler nih... skali dia peluk aku tk nk lepas... melalak aku... lepas tuh takut nk gi padang mainan lagi......
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:18 PM | Show all posts
Originally posted by LostSoul at 27-2-2008 02:11 PM
aku rasale, apa yg org tua kita pesan ni macam cycle..  bila kita ada anak2, kita pun pesan mende yg sama.. so, macam turun temurun punye pesanan.. mungkin apa yg nenek aku pesan kat aku, moyang  ...


eh... tapi, mak aku pesan bawak kereta bebaik.... moyang aku takde kereta zaman tu... so camne? oh.. die pesan tunggang lembu bebaik kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:21 PM | Show all posts
Originally posted by NtahSapaNtah at 27-2-2008 02:18 PM


eh... tapi, mak aku pesan bawak kereta bebaik.... moyang aku takde kereta zaman tu... so camne? oh.. die pesan tunggang lembu bebaik kot

bengong......
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:25 PM | Show all posts
Originally posted by tehlaut at 27-2-2008 02:16 PM
serius betul wei... kecik dulu, aku rasa umur aku 7 thn kut. aku senyum kat org giler nih... skali dia peluk aku tk nk lepas... melalak aku... lepas tuh takut nk gi p.


Sebab dia tengok hang cam dia jugak tak???? geng gila... tu yg buat dia peluk hang.......

Gurau jer noooooooo...

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:25 PM | Show all posts

Reply #152 tehlaut's post

hehehe... tu baru senyum je teh.. ko ni aura.. kuat sehh..

aku tak pernah kena peluk org gila lagi, kena kejar anjing gila pernah aa.. mencicit aku lari.. masa kecik le..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:26 PM | Show all posts

Reply #153 NtahSapaNtah's post

weihhh bawak kete lembu dgn kete sama jek.. beza in terms of speed and fuel jek..

betulle pesan moyang ko..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:27 PM | Show all posts
Originally posted by manakautau at 27-2-2008 02:25 PM


Sebab dia tengok hang cam dia jugak tak???? geng gila... tu yg buat dia peluk hang.......

Gurau jer noooooooo...

ada la skit.... masa tuh aku mmg tgh selekeh... barunaik dr longkang.... bkn ape, aku kesian tgk dia main sorang sorang..... maklum la.... mak aku pesan gak... buat baik pada sume org..... aku assume nk buat baik la.... skali..... tk pasal pasal pelukan pertama aku di rembat.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:29 PM | Show all posts

Reply #156 LostSoul's post

ekekekek... probnye aura aku slalunya kuat pada org yg kategori gila jekkk ... sedih aku..... mcm kena pakai aura seri la pulak.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2008 02:31 PM | Show all posts
Originally posted by tehlaut at 27-2-2008 02:27 PM

ada la skit.... masa tuh aku mmg tgh selekeh... barunaik dr longkang.... bkn ape, aku kesian tgk dia main sorang sorang..... maklum la.... mak aku pesan gak... buat baik pada sume org..... aku  ...

orang giler tu cun tak? kalau cun belasah je, gile pon gile laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.546282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list