Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37517
View
212
Reply

Nape laki suka ppuan yg chubby?

[Copy link]

Author: Sayang_dia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2010 04:06 PM | Show all posts
selalunya (not always)..pompuan chubby ni, automatic bontot dier pun chubby dan menonggek...mungkin  disebab itulah lelaki suka...dan karipap dier mungkin tembam...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 01:18 AM | Show all posts
Post Last Edit by ana_muslim at 4-5-2010 01:22

from my point of view..
actually what men meant by chubby is berisi not gemuk..
contohnya mcm jue aziz..
badan dia sgt seksi dan berisi tetapi slim..
kadang2 kita akan nampak bf tegap tetapi gf gemuk..
itu sebenarnya jodoh..
sama la mcm awek lawa bf huduh..
bukan diorang mmg impikan mcm tu..
bila dh jodoh..semua kita nampak pd pasangan kita tu cantik..
even kalau orang kutuk bf prangai xelok kita buat bodoh je..
tp bila kahwin baru kita terfikir eh..kenapa selami aku couple ngan dia aku xnampak tu tabiat buruk dia or ape2 yg xelok pasal dia?
semua ni basically pasal jodoh..
ade plak kes orang suke mengutuk orang..
hina org yg fizikal yg xlawa..
contohnya ada lelaki yg ade gf cun tp berlagak ngan kwn2 yg gf diorang xlawa..
last2 tuhan balas bg tersangkut kt yg xlawa plak..
tu yg kena jaga mulut n jgn takbur sgt..
so itulah kesimpulan bg org yg tertanya tanya napa laki suka yg mcm ni mcm tu..bla3x
kalau nk jodoh kita cantik luar dalam bykkanlah berdoa..
just my 2cents..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 07:44 AM | Show all posts



setuju dengan ana_muslim

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 01:16 PM | Show all posts
from my experience
lain lelaki lain tastenya...
tp yg tau, ramai mmg tak minat sgt kalau gf/wife kurus kering...
atleast ada la isi sket... chubby meaning ada isi la... bukan gemuk...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 02:24 AM | Show all posts
saya setuju dengan ana muslim
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 08:49 AM | Show all posts
aku tak suke yang kurus sangat. nampak tak sihat. nak ajak gi jungle trekking ke, panjat pokok, angkat barang jadi risau gile, takut tetiba ke terkepak ke ape ke.

real woman are well endowed! haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 09:48 PM | Show all posts
kelakarlah emino...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2010 09:10 AM | Show all posts
aku pun setuju dgn ana muslim
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 07:13 PM | Show all posts
Aku chubby , tapi takde lelaki pun minat kat aku nih , lagi kene kutuk adelah
Tapi apa2 pun hidup mesti diteruskan juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 08:16 PM | Show all posts
certain lelaki suke dekat bende2 besar
moto besar
kete besar
umah besar
bini pon besar
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 01:42 PM | Show all posts
mmg skang ramai yang suka chubby2 nih..tp aku rasa ada pembetulan skit kot istilah chubbt yg tt maksudkan coz setengah forumes complain diorng chubby x de org minat pun..aku pun x kurus..tp bagi pendapat aku maksud tt ialah pompuan yg berisi skit bkn gemuk..ada beza tu..kalau gemuk bukan chubby..sori bkn nakmengutuk just itu pendapat aku..tp lain org lain taste...semua tu jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2014 02:04 PM | Show all posts
lelaki suke pompuan chubby.? hahaa..mcm klakar plak..setau aku lelaki nie sume suke bdn yg cam RCW..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
gals2 replied at 22-2-2008 01:22 AM
yeke lelaki suka pompuan chubby2?

suka chubby
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list