JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35580
View
212
Reply

Nape laki suka ppuan yg chubby?

[Copy link]

Author: Sayang_dia       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2008 08:10 PM | Show all posts |Read mode

so far dari pandangan haku,
aku tgk ramai laki zmn skang lebih memilih @ suka ppuan yg badan berisi @ chubby...
why? timkai?

Laki dah xsuka ppuan yg kurus ek

::~cam xbf kwn aku ni....dia clash dgn awek dia yg bdn kurus (bkn kurus melidi)
pastu tup2 member aku ni cite xbf dia dah ada awek baru yg bdn 2kali ganda dr dia...
alahaiii frust nonggeng la member aku ni....skang ni keje dia duk melantak 24jam
sbb mo gemukkk kan bdn dia ~ ::
aku pon naik heran apsal lah balak dia tinggalkan member aku ni..nak kata jahat takk...
aku rs member aku ni dah cukup baik dah tuk dia....
aarrgg dasar laki...mandang nafsuu ajer hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:14 PM | Show all posts

Reply #1 Sayang_dia's post

aku rasa cam ni cik adik...maybe pompuan yg chubby tu, nampak je chubby tapi cute, sedap mata memandang..pastu kalau peluk pun agaknye sedap je nak pelok cam bantal..hehe..ini pendapat semata mata takde kaitan dengan sesapa pun..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:17 PM | Show all posts
sebab sedappp nak menghenjut....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:17 PM | Show all posts
karipap orang2 chubby nie mesti banyak inti   i likeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:18 PM | Show all posts
haku pon chubby haper..

bergantung  la cik kak...nasib2 la...

org lelaki mcm2 selera ade...

klu aku pon...antara Beyonce ngan Nicole Richie...selera lagik haku nengok Beyonce tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:19 PM | Show all posts
yer ker...ak x rase cam tu pun...sbb byk perempuan yg x der bf adeleh wanita chubby cam ak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pada ak laki minat ngn perempuan kurus ajer....bukan chubby cam kami nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:24 PM | Show all posts

Reply #6 hippo_gurl's post

samalah macam aku..........huhu.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:33 PM | Show all posts
Originally posted by hippo_gurl at 21-2-2008 08:19 PM
yer ker...ak x rase cam tu pun...sbb byk perempuan yg x der bf adeleh wanita chubby cam ak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pada ak laki minat ngn perempuan kurus ajer....bukan chubby cam kami nie


jay suka gak yang chubby mubby nie jay x kesah pun asalkan sedap karipap..........!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:33 PM | Show all posts
Originally posted by ariatie at 21-2-2008 08:24 PM
samalah macam aku..........huhu.....


alaaa kan ramai yang suka chubby
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 08:46 PM | Show all posts

Reply #8 JAY-Z's post

yer ker jay...suka kat wanita chubby,.....nipu ar tu.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:10 PM | Show all posts
kawan aku ckp... dulu taste dia pompuan kurus... ala-ala model la... tp pas dia couple ngan sorang pompuan kiut ni...  taste dia pun berubah...

dia dah suka pompuan chubby... sedap kott...

x lama pastu dia break ngan gf dia tuh.. dia pun mula carik gf yg chubby2 nih... xde minat ngan pompuan kurus...

tp yelah... it's all depend ngan seseorang tu kan...

ada yg suka yg kurus.. ada suka yg kiut...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:19 PM | Show all posts
Beauty is in the eyes of the beholder

Terpulang ler kepada selera masing-masing

Jikalau semuanya hanya tertumpu pada satu kriteria sahaja, maka

kriteria yang lain tidak le dapat merasa

[ Last edited by  bolt at 21-2-2008 09:21 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:25 PM | Show all posts
chubby ke curvy?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:38 PM | Show all posts
betul tu...

kalau chubby dan masih ada curve... tu yg sedap agaknya...

kalau chubby x tentu pasal... ntahlahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:50 PM | Show all posts
sedak peluk
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:53 PM | Show all posts
ye la aku pun prasan mcm tu...dan slalu nya mereka ni suka pakai sluar carot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 10:10 PM | Show all posts
Originally posted by katak hijau at 21-2-2008 09:38 PM
betul tu...

kalau chubby dan masih ada curve... tu yg sedap agaknya...

kalau chubby x tentu pasal... ntahlahhhh

mcm mana tu definisi chubby tak tentu pasal?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 10:33 PM | Show all posts
Originally posted by JAY-Z at 21-2-2008 08:17 PM
karipap orang2 chubby nie mesti banyak inti   i likeeeeeeeee


ni karipap apa lak... apa kene mengena karipap banyak inti sama chubby... poning...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 10:35 PM | Show all posts
Originally posted by indah1285 at 21-2-2008 22:33


ni karipap apa lak... apa kene mengena karipap banyak inti sama chubby... poning...


Nasib baik Juw takda kang kena gelak lagi sampai esok
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 10:39 PM | Show all posts
Originally posted by matamata at 21-2-2008 10:35 PM


Nasib baik Juw takda kang kena gelak lagi sampai esok


awatlah pulaaakk....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list