Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
9538
View
54
Reply

[GAMBAR] Gempar!dirogol beramai2 di tempat kereta(KEJAM BETUL)

[Copy link]

Author: dee_dee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2008 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 00:41











Pada peringkat ini, pemain2 race dikehendaki membuat satu assignment. Since clue nih kt bod Melaka, maka assignment adalah related dgn bod Melaka dan thread berkenaan assignment haruslah dibuka di bod Melaka sahaja untuk memudahkan aktiviti penjurian.




Assigment 1: Perihalkan tentang 5 tempat menarik yang menjadi tarikan pelancong yang berada di sekitar negeri Melaka. Terangkan tempat tersebut bersama dengan bukti bergambar (boleh google). Anda boleh memilih tempat yang sama dengan kumpulan lain, tetapi, penerangan tentang tempat tersebut hendaklah berlainan dari kumpulan lain. Sekiranya penerangan anda sama dengan kumpulan lain yang telah membuka thread terlebih dahulu, penalti tambahan selama 5 jam akan dikenakan ke atas anda sebelum anda mendapat clue yang seterusnya.



Buat pemain-pemain race, untuk mendapatkan clue seterusnya, thread yang anda buka hendaklah mendapat komen positif dari 15 orang forumers FORUM CARI (tidak termasuk anda dan pasangan game). Setelah lengkap komen sebanyak 15 orang, anda perlu pm mod juju_amin84 sahaja untuk mendapatkan Clue 4.




P/S: Sekiranya mod tidak online pada waktu tersebut, clue anda akan diberi mengikut masa anda pm. Katakan group pertama hantar pm pada jam 2pm, dan group kedua pada jam 3 pm, maka clue akan diberi kepada group kedua sejam selepas group pertama.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:12 AM | Show all posts
ya ampun. ..
ni la akibat poligami. ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:15 AM | Show all posts
kucen pon mcm ni ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:16 AM | Show all posts
erk...kucing pon mcm ni ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:17 AM | Show all posts
aku pon eran slalo kan berebut tino ni nak kongsi2 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:18 AM | Show all posts
musti cun giler kucin tuh dari segi pandangan kucin lar.........
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:18 AM | Show all posts




bukan rogol daa.. kena romen je tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:20 AM | Show all posts

Reply #4 dragon_tears's post

Kucing pon dh ikut perangai manusia huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:21 AM | Show all posts
  aku ingat ada kena mengena kes kat CI tu tadi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:22 AM | Show all posts
kucen hitam tu nampak ganas jer
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:23 AM | Show all posts
..ingatkan betul2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:23 AM | Show all posts
isk!
biar betul, kalo kucin tu kena rogol, nape manusia yg terdekat tu tk amik tindakan?? :@
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by jofizo at 13-2-2008 10:18 AM
musti cun giler kucin tuh dari segi pandangan kucin lar.........

adoi sampai begitu skali hahaha
sure cun gilos
bahay biarkan kucen anda berjalan sorang2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by zanna4eva at 13-2-2008 10:22 AM
kucen hitam tu nampak ganas jer

kucen itam tu mata seram dia mara kot org kaco line ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:27 AM | Show all posts

Reply #1 dee_dee's post

Biar betulll....!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:27 AM | Show all posts
bohsia sungguh la kucing betina tuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 10:27 AM | Show all posts
Originally posted by babyenny84 at 13-2-2008 10:23 AM
isk!
biar betul, kalo kucin tu kena rogol, nape manusia yg terdekat tu tk amik tindakan?? :@

wonder juga
kalu aku dah lam siram air hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 10:34 AM | Show all posts

Reply #1 dee_dee's post

Ish3x.....nilah akibat keruntuhan moral yg semakin berleluasa.....anak gadis kucen mana la tuh hek?.....gang bang tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2008 12:11 PM | Show all posts
adusss dee..ko wat perut aku gelak...
mati2 ingt berita tergempar..
ko ngintai ek deee...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2008 12:23 PM | Show all posts
haha nasib aku tak jd mangsa seterus nye ekekeke
ko nk join ke ard
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105056s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list