Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11730
View
104
Reply

THE NANNY

[Copy link]

Author: midori_katana       Show all posts   Read mode

Post time 10-11-2008 09:09 PM | Show all posts

Balas #40 MsCinderella\ catat

yg ade skang kat hallmark blom kawen ag kan......
act, penah ade da ke kat mesia ep yg dorg kawen tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2008 09:20 PM | Show all posts

Reply #41 se-Na's post

dah kahwin dah yg tunjuk skrg ni...

eh...pernah tunjuk episod yg dia org kahwin tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 10:57 AM | Show all posts

Reply #38 houdini's post

wellcome to the club abg dini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 10:00 PM | Show all posts

Reply #41 se-Na's post

ari sabtu, kui 11am time tu dia tunjuk fran baru bekerja ngn mr sheffield...
tp ari senin-jumaat 7-8pm,da tunjuk fran tgh pregnant twin...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 08:47 PM | Show all posts
skang ni dah sampai bab CC ngan Niles nak bersama...hihihihi
klakar giler citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 08:48 PM | Show all posts

Reply #38 houdini's post

abe dini pun suka....
hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 05:13 PM | Show all posts
criter ni kalau x silap mule taun 1993 sampai 1999...
episod petame cite ni kalo korg peasan susun atur rumah mr sheffield tu lain... tangga ngan pintu keluar bukan belah kanan, tapi belah kiri... start ep 2 onwards baru belah kanan... huhuhuuh

[spoiler] niles kawen dengan cc dekat hospital, masa tu fran nak terberanak dah... dan nama sebenar cc adalah same dengan nama anjing die... chester
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2008 02:42 PM | Show all posts
hehe..lm tol citer nih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2008 06:33 PM | Show all posts

Reply #48 pyramidlama's post

tulahhh
lama giler...
Reply

Use magic Report

kakcik This user has been deleted
Post time 19-11-2008 08:46 PM | Show all posts
finally dpt citer the nanny last ...yg dia nak moved to california kan.rasa cam sedih je bila dia buat ucapan tu.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2008 08:51 PM | Show all posts
Originally posted by szerone9 at 16-11-2008 05:13 PM
criter ni kalau x silap mule taun 1993 sampai 1999...
episod petame cite ni kalo korg peasan susun atur rumah mr sheffield tu lain... tangga ngan pintu keluar bukan belah kanan, tapi belah kiri. ...


yup..dan mlm ni tunjuk 1st episod...susu atur dia mmg lain...ulang lagi cter ni dr awal kat hallmark
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2008 02:48 AM | Show all posts
sesape penah tengok rancangan living with fran tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2008 11:38 AM | Show all posts
aku pon suker layan citer ni....kelakar giler dan selamba jer!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2008 12:34 PM | Show all posts

Reply #51 MsCinderella's post

dier dah ulang balik 1st episod keR?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2008 05:09 PM | Show all posts

Reply #51 MsCinderella's post

aku minat giler citer ni

rela tunggu ulangan tengahmalam kat hallmark
waktu siang tak dapat tengok

semalam ulang balik 1st episod
fran dtng interview <accidently> kat umah maxwell

mula nak jual kosmetik
akhirnya jadik nanny

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 12:37 AM | Show all posts
kalo korang tengok episod reunion show, gracie dah besar cun gileee   brighton plak muke laen sikit... rambut die pum macam dah banyak gugur
fran lak kurus same mcm dulu... cume rambut die dah tak kembang dah... huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 07:33 AM | Show all posts
semalam aku sempat gak tengok kul 7.30 malam kat hallmark..tapi aku tak pasti episod berapa? tapi mesti best lah komedi ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 10:10 AM | Show all posts
the nanny repeat again kat astro hallmark channel.  boleh tgk missing ep's.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 12:53 AM | Show all posts

Balas #57 mat_arof\ catat

yg tengah siar sekarang season 1, still episod bawah 10 la yang pasti sebab baru ulang balik aritu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 07:15 PM | Show all posts
memang kelakar citer ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097772s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list