Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11676
View
104
Reply

THE NANNY

[Copy link]

Author: midori_katana       Show all posts   Read mode

Post time 2-11-2008 11:36 PM | Show all posts
semua baju yg fran pakai nampak cantik...pakai apa saja la...semua padan dgn dia....tu salah satu keistimewaan cter ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 08:02 AM | Show all posts
Awww.... I didn't know Fran got married to Mr. Sheffield. I thought The Nanny ended its run on TV2 a long time ago.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 08:55 AM | Show all posts

Balas #13 gorgonz\ catat

yg bestnya ada sesuatu yg hebat berlaku masa fran nak melahirkan baby ni nanti..  
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 08:57 AM | Show all posts

Balas #11 underwoodrockz\ catat

teringat kes dia makan wasabi ngan cc, terus elok sekejap suara dia.
klakor tul part tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 10:55 AM | Show all posts

Reply #23 in2eryn's post

wakakakakakaka.. barbara striesand punyer penangan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 11:12 AM | Show all posts

Reply #25 stroberikiut's post

  itu satu hal.. satu hal lagi pasal si niles tu.

sebut pasal niles, teringat 1 episod yg dia menyanyi depan org2 kaya tu. sudahnya bukan org tgk dia nyanyi, tgk 'drama' fran ngan kakak dia plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 10:27 AM | Show all posts

Reply #26 in2eryn's post

ingatttttt..

tp best kan dpt kwn mcm niles tu.. dia yg beria2 nak satukan fran ngan max..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 01:48 PM | Show all posts

Reply #27 stroberikiut's post

betul, siap berpakat kenakan cc tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2008 01:47 PM | Show all posts

Reply #28 in2eryn's post

ingat tak yg episod besday cc.. mlm tu fran mabuk then terus naik atas masuk bilik max(kes terslh bilik) then dorang tido sekatil.. pagi2 tu niles masuk tgk fran dlm pelukan max terus dia senyum2..

then kat dapur cc tny niles apa kejutan max nak bg kat dia.. terus niles bg hint ada dlm bilik max.. beria2 masuk bilik amx bawak morning breakfast tetiba bukak langsir nampak fran atas katil max..
Reply

Use magic Report

kakcik This user has been deleted
Post time 6-11-2008 03:01 PM | Show all posts
hehehe...aku pun suka tgk nanny tp x tau la pulak fran ngandung...nak kena tgk balik kat hallmark nih.
Reply

Use magic Report

kakcik This user has been deleted
Post time 6-11-2008 03:04 PM | Show all posts
klu tgk nanny ni mood xde pun leh ada mood balik.kitorg husband n wife mmg minat giller citer ni.asyik gelak jer.suka bila fran tersalah sebut atau terbukak rahsia...mulut dia akan tarik ke dalam..klakar sungguh...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2008 05:15 PM | Show all posts
skrg tunjuk cc dah tak ngandung kan...?

sblm dia nak masuk pusat sakit jiwa tu....(betul ker nama tmpt) mmg dia ngandung...pakai baju pun besar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 07:31 AM | Show all posts
aku suka sylvia
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 09:17 AM | Show all posts

Reply #32 MsCinderella's post

yer.. cc mmg pregnant masa fran & max kawin..

then masuk season baru slps dorang kawin, dia dah slim balik.. dah x pakai baju gelap n tebal2 dah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 09:18 AM | Show all posts
Originally posted by redz85 at 7-11-2008 07:31 AM
aku suka sylvia

sylvia de boom!

tp aku suka nenek yetta lagi.. so blur..

[ Last edited by  stroberikiut at 7-11-2008 09:19 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 10:34 PM | Show all posts
haah, the nanny mmg best...berkali tayang pun kt hallmark tu x jemu haku tgk..
paling best bila niles suka curi dgr perbualan max kt interkom tuh...
lagi satu, fran mmg sporting abes ngn anak2 tiri dia..
x sabar nk tggu sambungan lepas dia masuk ward td..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2008 09:52 AM | Show all posts
fran mmg klakar abis..............

eh nak tny cite ni taun bile ek....nmpk ade epsod cam cite da lame bezaman....tapi ade nmpk cam yg baru .........

bkn ke yg last time dorg g honeymoon pas2 fran jath dr kapal....?
ade smbungan lg ea..................
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2008 11:01 AM | Show all posts

Ingatkan abg dini je suka tengok citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2008 07:01 PM | Show all posts

Reply #37 se-Na's post

90's rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2008 08:53 PM | Show all posts
Originally posted by se-Na at 10-11-2008 09:52 AM
fran mmg klakar abis..............

eh nak tny cite ni taun bile ek....nmpk ade epsod cam cite da lame bezaman....tapi ade nmpk cam yg baru .........

bkn ke yg last time dorg g hone ...


ada sambungan...
sampai fran pregnant kembar..
pastu dia org pindah dr rumah tu..
pasal apa tah lupa la pulak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.377775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list