Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
89303
View
1330
Reply

guyz!! korang nak wife korang kerja apa??

[Copy link]

Author: blOOpBloop       Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2008 02:41 PM | Show all posts

Reply #99 deena_1730's post

Mesti cikgi nie kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 02:52 PM | Show all posts
keje suri rumah la...
boley layan aku slalu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:04 PM | Show all posts
Originally posted by blOOpBloop at 1-1-2008 12:41 PM
mod kalau dah ada thread ni mergekn je la yer..

guyz,

kalau yg bujang tu korang nanti prefer wife korang kerja apa nanti?

kenapa korang pilih yang tu?

adakah kerjaya sesorang wanita  ...


aku nak wife aku KERJAkan aku....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:31 PM | Show all posts
Originally posted by wb_8w at 1/1/2008 01:55 PM
ye la azz....arkitek neh berseni.....tapi aku takmo la die grad archi keje jual bege...



eh sting...ko jawab ko nk bakal wife ko keje ape ek...? cikgu gak...?



tak kisah keje aper ape pun.. paling beh yg beruniform cam nurse takpun polis
nanti boleh main polis dan pencuri dan doktor doktor..

cume kalau profesioanal cam doktor tue susah sikit.
kalau dia masih tak bukak klinik sendiri dan keje dengan hospital
nanti dia ade masa kene standy.. tak balik rumah 2 3 hari...

dah tue keperluan aku saper nak kasi..........bibik?!!
tapi kalau dah jodoh dengan doktor terima jer la..
time dia standby pandai2 la aku carik korang2 kat ATM nie untuk mesra mesra...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 03:45 PM | Show all posts

Reply #103 033589's post

sama2 KERJA la yer
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:52 PM | Show all posts

Reply #100 rurouni_khairul's post

cikgu je ke keibuan


sifat keibuan tu mmg ade dlm semua perempuan, hanya nmpk dgn tidak je...



one of my fren... betul2 sifat keibuan nmpk betul... tp bukan cikgu la...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:53 PM | Show all posts
klu askar korg nk x


sting duk kate ske yg uniform...tu pakei uniform gk askar tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by 033589 at 1-1-2008 03:04 PM


aku nak wife aku KERJAkan aku....




cam ade maksud lain je nomot ni :@
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 04:49 PM | Show all posts
xpyh kerjala...
dok umah jaga umah tangga ag bgs....
tp kalo aku sorg keja xcukup kenala keja jugak...
cuma jgn keja kilg dh r....
awek klg ni mengarut ckit....
sembang lucah2 kat kilg....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:27 PM | Show all posts
ramai peminat eh cikgu cikgi nih....

kalau lecturer kirenye termasuk gakla yek?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:31 PM | Show all posts

Reply #108 azz_azza's post

saya innocent...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by dea_nylea at 1/1/2008 05:27 PM
ramai peminat eh cikgu cikgi nih....

kalau lecturer kirenye termasuk gakla yek?


same la tue....

asalkan pendidik...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:41 PM | Show all posts

Reply #111 033589's post

eleh


inesen ;la sangat...



nk wife keje pe nomot loyar gk ke...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:42 PM | Show all posts

Reply #112 stingbeh's post

tapi bukan selalunye org nak cikgu nih sbb working hours diorang half day je ke...

kalo lecturer tu dah sama cam keje opis...

ke sbb pendidik nih dianggap lebih motherly....hurm...dea rasa keje pape pun leh jadik motherly...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:43 PM | Show all posts

Balas #113 azz_azza\ catat

kalau nomot loyar wife dia mestila
dr psikiatri...
pasal loyar banyak cakap....
dr psikiatri plak tugas dia mendengar ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:44 PM | Show all posts
Originally posted by dea_nylea at 1/1/2008 05:42 PM
tapi bukan selalunye org nak cikgu nih sbb working hours diorang half day je ke...

kalo lecturer tu dah sama cam keje opis...

ke sbb pendidik nih dianggap lebih motherly....hurm...dea rasa  ...


kalau keje jadi kontraktor dia kene sifat manly..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:46 PM | Show all posts

Reply #115 stingbeh's post

kekekekek....

bole la tu... tp nk cari dr psikiatri mau nomot kena tunggu lak...sbb kena amik specialist dulu...

kalau nk kawen awal amik psychologist la...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:46 PM | Show all posts

Reply #116 stingbeh's post

hehehe...manly tu bile kat luar je...kat umah ngan hubby + anak2 baru jadik motherly balik..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:50 PM | Show all posts
Originally posted by azz_azza at 1/1/2008 05:46 PM
kekekekek....

bole la tu... tp nk cari dr psikiatri mau nomot kena tunggu lak...sbb kena amik specialist dulu...

kalau nk kawen awal amik psychologist la...
]

takpun kalau nak cepat sangat
amik la guru kaunseling
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 05:51 PM | Show all posts
Originally posted by dea_nylea at 1/1/2008 05:46 PM
hehehe...manly tu bile kat luar je...kat umah ngan hubby + anak2 baru jadik motherly balik..


tapi kalau yg belum berkahwin
orang tgk dia keje sifat pun cam lelaki..
mesti orang teragak2 nak tekel..
jenis ganas2 gitu..

contoh terdekat iza_yuss
(larik selamatkan diri dulu.......)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081234s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list