Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85080
View
1330
Reply

guyz!! korang nak wife korang kerja apa??

[Copy link]

Author: blOOpBloop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2015 08:31 PM | Show all posts
berry889 replied at 14-7-2013 08:23 AM
aku nak isteri yang solehah tp open di atas katil... sedia mencuba pelbagai teknik bersenggama... xk ...

cam tu bukan isteri solehah.. itu isteri bolehlah

kalo dah isteri solehah bab romen pun ada adab wooooo...ko tokleh cemolot dia masa dia sibuk baca doa junub..kang tersasul haa bahayaaa okeh?

peh tu ko tokleh tgk hak dia..dia takkan tgk hak ko...ni nak isteri solehah tapi masa romen nak sampai bleh teropong tunnel dia..

apa ko ingat naik kapal selam ke?

kalo ko nak isteri solehah..ko kene jadi mamat soleh..malah lebih afdhol ko pi tukar nama ko jadi Mohamad Soleh Islam ..perghhhhhh awek awek pencetus ummah kalo tau sure depa menjeritttttt... dalam hati je laa..ingin bersuami kan lu..perghhh  mister jannah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 08:35 AM | Show all posts
blOOpBloop replied at 1-1-2008 12:49 PM
erkkkk

home maker tu apa  

Home maker tu suri rumah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 08:40 AM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 7-1-2015 08:31 PM
cam tu bukan isteri solehah.. itu isteri bolehlah

kalo dah isteri solehah bab romen pun ad ...

Terima kasih tuan aji atas pencerahan.
Nak tanya kes paderi yang romen budak-budak kecik lelaki ni ada tak diorang menjerit halaluyah ketika mencapai kemuncaknya?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 12:01 PM | Show all posts
kluangman replied at 12-1-2015 08:40 AM
Terima kasih tuan aji atas pencerahan.
Nak tanya kes paderi yang romen budak-budak kecik lelaki n ...

kalo dari pendapat arwah mat deedat , perkataan Haleeluja tu bermaksud Ya Allah or O Lord or O God..or Ya tuhannnn or yaaa robbi

kalo ko bermake love ngan isteri ko dengan penuh hormat dan tata susila dan btui2 menikmati anugerah tuhan segalanya.. masa ko nak sampai ke seberang setelah lama berdayung tu..ko exclaiming cam tu pada aku tadak masalah pun

aku dah kata pompuan ni tuhan cipta sebagai teman pada lelaki

kalo satu sorga dan isi2 nya campoqqqqqq dengan universe ini dan isi2 nya dan ko buh pada satu timbang dan ko letak seoang wanita pada sebelah nya

pada soang lelaki POMPUAN ITU LEBIH BERAT (bernilai) dari sorga dan dunia ni di campoqkan..

ko cari mana2 jantan kalo depa boleh nafikan bab ni

pompuan or isteri tu anugerah Allah untuk lelaki so ko kene HARGAI nilai depa yang se patutnya..bahasa lain SE ADIL nya !!!

depa macam bunga, fragile, indah wongi..bukan ko leh buat main2 or sesia kan gitu..ingat Allah skit

nak jinakkan pompuan kalo depa liar..ko kene BANYAKKAN SABAR ..pompuan ni nature depa mengikut..depa akan ikut lelaki depa

yang di katakan 1 nafsu pada lelaki itu ialah PEREMPUAN..nothing else matter pada lelaki ..depa cuma berkehendakkan PEREMPUAN

tang ni ler penting perempuan SOLEHAH, peranan depa misal ingatkan lelaki depa akan Allah dan rasulNYA , jangan sampai lelaki tu buta segala hanya sebab perempuan , dia gilakan pompuan tu sampai dia lupa sapa cipta pompuan tu dan contoh camna se adil nya dia layan pompuan tu, yakni nabi kita tuu

pasal paderi main kanak2..itu kes dunia orang kristian, depa ada so called CHOIR BOYS..dunia kristian ni depa dok jadikan lagu or muzik sebagai salah satu tradisi agama depa, banyak lah kalo nak cite tapi tak payah lah..biar lah depa dengan dunia depa..buat apa orang islam nak sibuk pasal depa unless depa nak berdialog pasal tuhan dan nabi dan agama..tu baru anjuran dari quran, ajak ppl of the book berasional, bersembang pada agama


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2015 02:18 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 12-1-2015 12:01 PM
kalo dari pendapat arwah mat deedat , perkataan Haleeluja tu bermaksud Ya Allah or O Lord or O God ...

setuju dgn abg aji..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2015 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi zaman skng ni ramai jugak kwn2 aku yg jadi suri rumah walaupun graduate
suami pon xla keje hebat2 sgt..alhamdulillah cukup makan pakai
rumahtangga terjaga, anak2 xterabai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2016 04:15 PM | Show all posts
kluangman replied at 12-1-2015 08:40 AM
Terima kasih tuan aji atas pencerahan.
Nak tanya kes paderi yang romen budak-budak kecik lelaki n ...

budak-budak tu jerit hellalujah... paderi pula akan jerit Hohoho....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2016 01:23 PM | Show all posts
naina replied at 14-3-2015 09:36 PM
Tapi zaman skng ni ramai jugak kwn2 aku yg jadi suri rumah walaupun graduate
suami pon xla keje heb ...

my sisters n sis in law pun semua housewife. nak jaga anak2 sendiri. sorang buat online bisnes.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bf akak dulu suruh akak jadi cikgu. X nak akak jadi accountant sbb accountant ni bz sokmo. Bila dah jadi cikgu, kahwin dan dpt anak, anak pulak kekejap sakit. Lepas tu dia dgn halusnya minta akak consider utk berhenti. Time akak resigned dulu, gaji dia baru 8++. Dua2 belah family kami marah. Husband akak yg pertahankan dan cool downkan keadaan. Lepas 5 tahun, semua kata bagus akak berhenti dulu. Alhamdulillah, rezeki sentiasa ada. X pernah pulak minta pinjam duit utk beli makanan utk anak2. Skrg akak ni pulak jadi tempat kalau adik2 nak pinjam duit. Eh! Akak x kerja tp blh jadi banker pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 01:06 PM | Show all posts
wb_8w replied at 1-1-2008 12:55 PM
yep....mostly kawan2 aku yg lelaki neh, nk wife diorg cikgu...alasan--> they spend lots of time at h ...

ceh...demand jugak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
.. ramai rakan2 guru belum kahwin.. hmmm... jodoh belum smpai kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074106s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list