JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84806
View
1330
Reply

guyz!! korang nak wife korang kerja apa??

[Copy link]

Author: blOOpBloop       Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2008 01:32 PM | Show all posts

Reply #54 True-X's post

true pn duk highlight aku nk kat arkitek....malu maa.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:32 PM | Show all posts
Originally posted by wb_8w at 1/1/2008 01:25 PM
huishh.....takyah la wat iklan utk aku......aku bukak thread tuh nnt, maunye berpage2 org condemn aku....


takpe aku backing ko.....

aku kasi la nasihat2 berguna dan berilmiah...

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:33 PM | Show all posts
Originally posted by stingbeh at 1-1-2008 01:28 PM


perangai dah cam lelaki....

dari mata baru turun ke hati...




ko ni bangun2...nk kenakan aku...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:34 PM | Show all posts

Balas #61 wb_8w\ catat

arkitek jual bege ko berminat tak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:35 PM | Show all posts

Reply #60 stingbeh's post

ko tak jmpe sume doktor lagi tuh sting.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:36 PM | Show all posts

Reply #47 cg09's post

yup..
sejauh mana hebat pun perempuan tu kat tempat kerja big boss ke apa...
bila sampai rumah suami tetap boss...
kena hormat suami..

tapi back again.. ni peranan suami nak didik isteri supaya isteri tu hormat kat dia..
sama ada dia berjaya atau tak je didik isteri dia..

apa pun..
kalau perempuan tu betul2 baik dan tau tanggungjawab dia peranan dia sebagai isteri, besar mana pun gaji dia, tinggi mana pun pangkat dia..
bila balik rumah, suami tetap yg teratas..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:37 PM | Show all posts

Reply #64 stingbeh's post

kalo penjual bege jadi arkitek aku mau.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:39 PM | Show all posts

Reply #62 stingbeh's post

ceh....nasehat berguna n berilmiah kunun....satgi korg jadikan rojak plak thread tuh....




btw, tuan umah, hampun...bebudak neh tetibe TERsembang mende laen.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:41 PM | Show all posts

Reply #67 wb_8w's post

kenapa ko nak sgt arkitek ek?

aku tak der member arkitek nak rekemen

engineer byk la
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:42 PM | Show all posts
Originally posted by wb_8w at 1/1/2008 01:39 PM
ceh....nasehat berguna n berilmiah kunun....satgi korg jadikan rojak plak thread tuh....




btw, tuan umah, hampun...bebudak neh tetibe TERsembang mende laen.....


jgn sebut perkataan roja* itu.....
kerana perkataan itu habis sorang perempit menarik diri...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:43 PM | Show all posts
kkekeke/// ok pe, grad arikitek jual bege... cantek bege tu nnt die reka, nk2 landscape arkitek...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:43 PM | Show all posts

Balas #69 blOOpBloop\ catat

waktu kecik2 sebelum tido...
mak dengan bapak dia asik pesan...

adik..... bile besar nanti
kawin dengan arkitek tau...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:43 PM | Show all posts

Reply #68 wb_8w's post

hehehe..

aku tau mestijadik cam nih nyer..

korang mmg suka rojakkan thread org kan??

tak per aku tak kesah jer..

kalau momod tu akau tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:45 PM | Show all posts
Originally posted by blOOpBloop at 1-1-2008 12:41 PM
mod kalau dah ada thread ni mergekn je la yer..

guyz,

kalau yg bujang tu korang nanti prefer wife korang kerja apa nanti?

kenapa korang pilih yang tu?

adakah kerjaya sesorang wanita  ...


Pada aku senang kalau die jadik suri rumah atau bekerja dari umah jer...bukan ape, Najib Tun Razak sendiri kata bangsa Malaysia leh rosak kalau golongan ibu terus keluar bekerja dan biarkan anak2 membesar tanpa kasih sayang seorang ibu...sebab tuh laa kite tgk nape generasi pasca Y2K agak kuang ajar dan biadap!

Tapi kalau die nak keja gak ape daya aku nak tahan2 kan? Aku cume bole bagi cadangan jer....tapi kalau die nak keja gak, kalau leh biar keja tuh agak fleksibel dan die leh go around running errands for the family...contohnye cam cikgu, lecturer etc.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:46 PM | Show all posts
Originally posted by azz_azza at 1/1/2008 01:43 PM
kkekeke/// ok pe, grad arikitek jual bege... cantek bege tu nnt die reka, nk2 landscape arkitek...


itulah....
dalam menjual bege pun ader banyak arkitek...

landscape arkitek - cara dia menghias bege tue cantik dan kene dengan tone2 warna..
arkitek bangunan - cara dia menyusun daging dan roti dan sayur sungguh sempurna takde bengkok2...

aper lagi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:46 PM | Show all posts

Reply #72 stingbeh's post

tu yang terbawak2 sampai dlm mimpi tu ek
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:46 PM | Show all posts
Originally posted by stingbeh at 1-1-2008 01:42 PM


jgn sebut perkataan roja* itu.....
kerana perkataan itu habis sorang perempit menarik diri...



sting,,ko jgn mulakan


da reply lom... dterima x kemaafan ko tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:47 PM | Show all posts

Balas #73 blOOpBloop\ catat

momod MIA......

bile polis takde, takdelah roadblock...
bila takde roadblock, sume jalan boleh di rempit

....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:49 PM | Show all posts
Originally posted by azz_azza at 1/1/2008 01:46 PM



sting,,ko jgn mulakan


da reply lom... dterima x kemaafan ko tu...


kemaafan dendam yg terindah....

......

tiada kabar ...
tiada pm..
tiada apa apa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:51 PM | Show all posts
Originally posted by stingbeh at 1-1-2008 01:46 PM


itulah....
dalam menjual bege pun ader banyak arkitek...

landscape arkitek - cara dia menghias bege tue cantik dan kene dengan tone2 warna..
arkitek bangunan - cara dia menyusun daging d ...




betul2...harus lawa bege tu jadi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081078s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list