Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
88683
View
1330
Reply

guyz!! korang nak wife korang kerja apa??

[Copy link]

Author: blOOpBloop       Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2008 01:20 PM | Show all posts
doc ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:20 PM | Show all posts

Reply #36 azz_azza's post

jgn ler nangis
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:21 PM | Show all posts

Reply #40 True-X's post

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


sedeynye dengo... sian la perempuan golongan profesional...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:23 PM | Show all posts

Reply #40 True-X's post

ngehngehngeh..

sian kawan ko tu..

slalu kalau chat then ngaku kerja profesional depa mesti teruja....

tp kejap je la.. pastu takat kawan jer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:23 PM | Show all posts
sesaper nak kawen ngan pilot g kat board aviation..... engineer MAS pon ramai kat saner...

ooppsss ni ATM.. patutnyer aku iklankan kat ATW....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:23 PM | Show all posts

Reply #39 blOOpBloop's post

cabaran tapi boleh menyusahkan diri nak buat ape..
bagi aku la... perkara takut tak takut tu memang biase la..
inferior punye pasal..
tapi pokok pangkal nye.. understanding paling penting..
kalau nanti dah kawin.. kalau bini dapat duit lebih sket.. jgn pulak bini dok ngungkit tak tentu pasal..
ni la sebab banyak lelaki tak suke...
we all know lelaki memang ade ego.. begitu jugak dengan perempuan...
dalam hal ni..masalah lepas kan ego atau tak..tak boleh dipersoalkan...
suami patut dihormati.. tapi kalau dah hari2 kene perli ngan bini pasal income bla bla..sape nak tahan
so dari kite nak jauhkan dari cerai berai.. baik tak payah carik pompuan macam ni

tul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:23 PM | Show all posts

Reply #37 cg09's post

tapi, sume org nk ade kuarga sendre...utk guys, takpe kot dah tua2 pn tak kawen....stil ade org mau....tapi kalo pompuan, susah....lambat kawen pn org keliling dah bising...neh kalo tak kawen, lagi la....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:24 PM | Show all posts

Reply #42 blOOpBloop's post

nk kawen gk...



  aku nk vote leh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:24 PM | Show all posts

Reply #43 azz_azza's post

hmm

rilex la azz

byk  je laki yg aku jumpa nak kat doc..

diorang ni pun yg educated jugak..

kena pandai carik jer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:25 PM | Show all posts

Reply #38 azz_azza's post

huishh.....takyah la wat iklan utk aku......aku bukak thread tuh nnt, maunye berpage2 org condemn aku....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:25 PM | Show all posts

Reply #48 azz_azza's post

hahahaha

ko gi tukar jantina dulu:@ :@

nanti undi rosak
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:26 PM | Show all posts

Reply #47 wb_8w's post

so jawapannye.. pada perempuan yang terlajak ni.. jgn takut.. lelaki bujang 50s menanti kamu!!..kekekkeke..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:27 PM | Show all posts
tp byk je laki gaji banyak dr perempuan gol profesional ni...


tp...byk mana pon gaji seorang isteri...taat pada suami itu wajib...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:27 PM | Show all posts

Reply #50 wb_8w's post

kat sini ko leh kenal lahh sesaper yg akitek kat porem nie...

http://forum3.cari.com.my/viewth ... highlight=architect
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:28 PM | Show all posts
Originally posted by azz_azza at 1/1/2008 01:14 PM
klu me, me  lebih pentingkan muka dr duit... bukan maksud nk yg ensem, tp sedap mata memandang... tp yg kaya x berapa ske...


btw...doc  bukan kaya pon...bole kaya, tp lmbt...huuuu~


perangai dah cam lelaki....

dari mata baru turun ke hati...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:29 PM | Show all posts

Balas #52 cg09\ catat

aper plak 50s....
40s... la...

40s and above...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:29 PM | Show all posts
tap bukanke cikgu yg paliing ramai kawin....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:29 PM | Show all posts
Originally posted by wb_8w at 1-1-2008 01:25 PM
huishh.....takyah la wat iklan utk aku......aku bukak thread tuh nnt, maunye berpage2 org condemn aku....




kekekke...aku nk letak kt siggy aku la...'wb nk arkitek'...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:30 PM | Show all posts

Reply #56 stingbeh's post

ceh demand lagi tu!! patut la tak kawen2

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:30 PM | Show all posts
doktor pulak macam kebanyakan nye kawin doktor....
dan doktor cun biasanye memang dah kawin...

pasal kebanyakan doktor cun yg aku jumpe sume dah kawin..
camne nak tekel...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list