Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
88830
View
1330
Reply

guyz!! korang nak wife korang kerja apa??

[Copy link]

Author: blOOpBloop       Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2008 01:07 PM | Show all posts

Reply #20 azz_azza's post

aku ni pencacai kuli org laaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:08 PM | Show all posts
aku nak bisneswomen...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:08 PM | Show all posts
cikgu!!

cikgu ni penyayang



--------------------iklan-----------------------------------------

masuk sini, dengar demo and undi:

undi idol06 kat kedua2 thread ni... tolong ek

http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1

http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1

undi IDOL06 ye..

kat kedua2 thread..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:08 PM | Show all posts

Reply #16 True-X's post

yup "hot stuff"
tu dari segi kerjaya la...
bila org tanya kerja apa? doc, archie, engineer etc..
wahhhhhhh..
but then back again diorang still nak someone boleh luangkan lebih masa untuk family
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:09 PM | Show all posts

Reply #18 True-X's post

bukan bukan.. tu mmeang unrealistic bagi aku..tu aku cakap... 'kalau boleh'...

memang sekrang ni pun nak cari yang jenis macam tu susah.. perangai pulak tak betul.. aku bukan nak accuse semua bebudak pompuan kampung.. tapi kalau dorang ni nanti aku bawak g duduk kat tempat aku yang bandar ni takut kejutan budaya...ni kan pulak aku nak bawak ke obersea duduk ngan aku dalam mase 10 tahun....
so aku nak carik kalau boleh yang tak keje. tapi sekufu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:09 PM | Show all posts

Reply #16 True-X's post

from wut ive seen, mmg btul pn....depa neh antara golongan yg lmbat kawen....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:10 PM | Show all posts

Reply #21 True-X's post

ecececece...memalu lak ko...



ko bila nk kawen...da 2008 ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:10 PM | Show all posts

Reply #19 wb_8w's post

goyang kaki je la ko yer

hehehe..
aku pun suka gak cam tuh..
tp aku prefer kerja kot..
dah penat kerja nanti baru resign..
penat woooo belajar lama2
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:11 PM | Show all posts

Reply #20 azz_azza's post

azz...jgn le kabor ke sume....malu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:12 PM | Show all posts

Reply #26 wb_8w's post

maybe lelaki takut kot dengan golongan macam tu...

few reason dorang ni tak kawin maybe sebab.. mostly lelaki yang berkerjaya macam dorang semua dah kawin awal.. ye la.. lelaki keje macam doktor, peguam..muke kapal pecah pun orang nak kan.. asalakn berduit..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:13 PM | Show all posts

Reply #23 pinguin's post

cikgu je ke penyayang

kalau ikut sifat penyayang ni aku rasa semua perempuan ada sifat tu..

tunjuk dgn tak tunjuk je
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:13 PM | Show all posts
Originally posted by azz_azza at 1-1-2008 01:10 PM
ecececece...memalu lak ko...



ko bila nk kawen...da 2008 ni...


memnag btol pon.. pancacai kuli org.. kl tak dah lama aku pakai mercz.. bmw....

skrg ni kl nak sumer tuh kene ader sugar daddy sorg...



pssstt kawen??!!!.. aku tengah sengsara nieh....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:13 PM | Show all posts

Reply #28 blOOpBloop's post

hihihh....takde la kate aku takmo keje langsung....aku nk gak keje...dalm 3-4 thn...kalo laki aku nk byrkan duit pinjaman tuh, aku benti la keje....kalo dak, kene la smbung keje jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:14 PM | Show all posts

Reply #30 cg09's post

klu me, me  lebih pentingkan muka dr duit... bukan maksud nk yg ensem, tp sedap mata memandang... tp yg kaya x berapa ske...


btw...doc  bukan kaya pon...bole kaya, tp lmbt...huuuu~
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:15 PM | Show all posts

Reply #30 cg09's post

kalo suma laki takut ngn golongan tuh...depa nk kawen ngn sapa.....


Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:16 PM | Show all posts

Reply #32 True-X's post

lorrr...nape sengsara lak


adik ko da tunang tu... (bc kt FD )


hehehe... aku pon xda sape lagi nih, seb baik muda...phewww


arkitek, doc, engineer ade perasaan nk kawen gk
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:18 PM | Show all posts

Reply #35 wb_8w's post

tak kawin la jawabnye..kekeke.. duit enjoy je la..

bagi aku.. why i need to be a dad if i could be a fun uncle! anak sedara ramai..kekek.. tabur je duit kat dorang....kekeke..

rase2 kalaud ah tue sket dalam 50s tak kawen lagi..for sure banyak anak2 dara tue yang nak kawin jugak.. time2 macam ni..dorangt ak pk ape dah... sebab kawin pun sebab nak teman time tue je..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:18 PM | Show all posts

Reply #29 wb_8w's post




aku tolong iklankan utnuk ko ler...  ape salahnye...


xkn nk bukak thread kot, 'who wants to be my bf...tp arkitek'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 01:19 PM | Show all posts

Reply #30 cg09's post

takut apa?

takut kena reject sbb tak standard dgn diorang ke?

takut terlalu demand sbb rasa diri tuh dah hebat ke?

kalau lelaki tu betul hebat mesti dia tau nak tackle or handle perempuan macam ni

lelaki hebat adalah lelaki yg sukakan cabaran
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:19 PM | Show all posts

Reply #36 azz_azza's post

ko muder lagi g lahh pancing sesaper.....

kawan aku menyamar jadi cikgu kat IRC.. sbb kl cakap dia keje aper.. nnt tak der lelaki nak chat ngan dia.. .. owwhh sadisnyerr aku dengar criter dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085511s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list