Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
4247
View
31
Reply

TV prog: Apa yang orang overseas suka tonton?

 Close [Copy link]

Author: DARSITA       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2008 08:44 PM | Show all posts
apa yg ku biasa tonton yek??
takder masa tonton tv...
dengar radio ader laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 08:57 PM | Show all posts
wa sgttttt suka tgk citer homes under the hammer, to buy or not to buy
citer pasal nak beli umah, pastu dirg renovate lawa2
pastu wa berangan nak beli umah camtuh plak

somi wa dah masak dgn angan2 wa nie setiap kali lepas tgk citer2 nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 08:40 AM | Show all posts
Ni cerita dulu..aku suka sgt tgk bilnd date.. ada lagi tak kat UK bende nih..satu kagi mcm ala gladiator..yg perempuan lwn tu..heh..heh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 12:58 AM | Show all posts
dulu suka tgk jay leno..skrg ni tgk youtube je la..

slain tu, local TV in milwaukee salu ada becker,suka gak layan wpun episod tu dh berapa kali penah tgk...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2008 07:12 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 18:34
Betul ke 24 tak dapat ditayangkan this January because of the 'writer' mogok? Alahai...I tengah dok asyik tunggu season baru nih.


hang minat 24? aku tak minat lansung sebab -- hero nya si Jack Bauer tu tak sudah sudah kena tangkap & kena pukul. Lepas tu masa LA kena bom mcm bom tu tak power sangat.

My pendapat jer ni ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2008 07:14 AM | Show all posts
Originally posted by cupcakes at 1/7/08 16:40
Ni cerita dulu..aku suka sgt tgk bilnd date.. ada lagi tak kat UK bende nih..satu kagi mcm ala gladiator..yg perempuan lwn tu..heh..heh..



Pernah tengok yang US punya .. best gak tapi sekarang tak pernah nampak dah siri ni. Dah tak laku kot?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 07:47 AM | Show all posts
if only im in US right now....bule tengok grey's anatomy....ABC....
lame tul dia stop sebab writer's Strike.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 11:28 AM | Show all posts
Originally posted by kakashi at 10-1-2008 12:58 AM
dulu suka tgk jay leno..skrg ni tgk youtube je la..

slain tu, local TV in milwaukee salu ada becker,suka gak layan wpun episod tu dh berapa kali penah tgk...


pun suka gak show jay leno
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 12:34 AM | Show all posts
Masa tinggal di Norwich,I suka tengok programme BIG BROTHER.
Even my husband cakap non sense tapi boleh la layan boring-boring kat sana.

Masa kat Amsterdam satu cerita pun I tak suka sebab mostly dalam bahasa belanda.
Cuma I masih ingat ada satu chanell dok tayang cerita hindustan waktu tu.Layan juga la kalau dah boring2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 06:38 PM | Show all posts
nama je duduk kat jepun tapi hari2 download torrent cite2 US

antara favs: Amazing Race, Law & Order, According to Jim, Ugly Betty, Grey's Anatomy, House MD, Scrubs, Everybody Hates Chris, 30 Rock, Desperate Housewives, Hannah Montana.

Kalau cite Malaysia pulak.. DUNIA BARU!! JJCM dan Casa Impian. Rajin layan kat website tv3.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2008 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by Anego at 11-1-2008 05:38 AM
nama je duduk kat jepun tapi hari2 download torrent cite2 US

antara favs: Amazing Race, Law & Order, According to Jim, Ugly Betty, Grey's Anatomy, House MD, Scrubs, Everybody Hates Chris, 30 R ...

Hannah Montana me pun tenguk, yg lain my name is earl, new christine, medium,
2 and half man, how i meet ur mum etc.
Reply

Use magic Report

kamudo This user has been deleted
Post time 14-1-2008 07:06 AM | Show all posts
ugly betty hehe..kalu citer UK aku suka tgk keeping up appearances...otherwise, i dont watch a lot of telly
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073391s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list