Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9802
View
97
Reply

[SURVEY] Poll Pilih Tempat Gath..Mari Mengevote

[Copy link]

Author: dee_dee       Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2007 11:08 PM | Show all posts
tak sabarnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 04:54 PM | Show all posts
Tetiba terasa segan nak join... maklum ler ib ni segan kalau jumpa org first time...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 06:09 PM | Show all posts
aku nak join...
tp xcomfirm lg..
tkt ade hal la pulak...
papehal..aku vote ikan bakar..my peveret tu...
lgpon dkt ngan umah aku..hikhikhik....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 10:29 PM | Show all posts
wat bbq... ade ikan bakaq... all the bakar2 thing laa... kalau lapo gak g je restoren mak ninamg beli nasi ayam sowang sebungkos hahahahahah tp aku rase sure kenyang nye arr..lg2 kalau sownag 15 hangget tok makan.... seko ayam tu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2007 10:38 PM | Show all posts
aku rasa kita wat bbq saja
ada ikan bakar adar ayam golek hehe
kutip sornag rm30 (doorgift+makanan+minuman)
doorgift sure cun gilos jaminan oleh cik kepek...
makanan tip top lepak tepi pantai puteri..ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 12:10 AM | Show all posts

Reply #65 dee_dee's post

makcik setuju....

ehh jgn arr cakap tip top..kang ade yg x suke lak..... ikot taste masing2 arr...   aku buat ape yg sempat jee...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 12:27 AM | Show all posts
ak lum pm lagik org ..nanti ler biler rjin ..hahah ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 12:42 AM | Show all posts
pompuan jer yg ramai....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2007 10:03 AM | Show all posts
ahwah jag onok nampak ko erius nk mai ke ni?
ko tak dtg siap ko jag
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 12:55 PM | Show all posts
dee_dee aku xmo join

kalo xde pizza aku xnk turun melaka
kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:04 PM | Show all posts

Reply #67 juju_amin84's post

aku dah dapat pm ko juju...abis ko pi ke x???aku kat shah alam nie..apehal 3hb aku decide..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:05 PM | Show all posts

Reply #54 dee_dee's post

aku volunteer nak bawak jajan if korang nak wat pot luck..k dak??
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:06 PM | Show all posts

Reply #64 krepek_pisang's post

aku x nak bakar ikan..aku nak makan je ikan yg dah di bakar...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 02:26 AM | Show all posts
masokkan name aku skali. kot free..aku p la
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 10:03 AM | Show all posts
aku nak join lah.,...
tapi tgk dolu dari jauh.........
kalu ramai sgt pompuan aku larik lah..........
so nanti  kalau korang sumer perasan ade sorang mamat asik2 pandang abish tuh blah tuh aku lah tuh...............
kakakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 10:04 AM | Show all posts

Reply #75 nameloo's post

btw....
da kompom tempat belum...........????
wat kat empee jek lah..........
leh aku raound2 kat sana kalau x jadik nak join korang..........
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 10:16 AM | Show all posts
huish lama tak jenguk....almaklumlah dah keje....aku keje kat cyber skang so jarang sket dpt usya forum nih...aku mcm berminat nak join gath nih....tp tuh laa sebulan sekali jer dpt cuti weekend....lain sumer cuti time weekdays jer (huhuh comnay uncle sam)...so kalo aku cuti time gath nih insyaAllah aku turun...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 11:12 AM | Show all posts

Reply #73 lady_yuna's post

hahahah nanti momod melake kene bako ikan..... aku kan tetamu dari jokes... so kene di layan dia bambu dengan penuh keiklasan hahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 12:19 PM | Show all posts
dah tetap tarikh ker ek
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 12:27 PM | Show all posts

Reply #71 lady_yuna's post

ak g ngn kepek ...ekek ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078671s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list