Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
136238
View
1808
Reply

SEMBANG BATU PAHAT [2]

[Copy link]

Author: blackpurple       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2008 09:04 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 7-1-2008 06:08 PM
errrrr... bleh ek p sesama.... meh jom... nak aku jemput ko kat tepi kedai ke nak jumpa kat sana...


semakin meningkat darjah ke'phobia'an haku ngan warung asam pedas tuh...
adehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:07 AM | Show all posts
Originally posted by amikie at 4-1-2008 03:59 PM
time gue nak mintak angpau tu karang....gue mau pakai cheongsam belah kiri kanan punyer.....red n gold kaler!
sambey ucapkan Gong Xi Fatt Choi sama tokey...


haku tambah accessories sket...
ko pakai le skali bulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:10 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 7-1-2008 06:10 PM
takpe beb... walau ku tau ko lama tak mengedikkan diri kat sini, tapi hakikatnya ko tetap gedik kan...


tetiba haku tingat kat team gedik haku....
ptg neh ajak menggedik lagik best neh....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 11:34 AM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 8-1-2008 09:10 AM


tetiba haku tingat kat team gedik haku....
ptg neh ajak menggedik lagik best neh....


jangan lupa ajak aku ek... aku pun nak join team gedik2 gak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 8-1-2008 09:03 AM


phobia haku ngan hotel mOtel neh....

beb..saper kata takde org kg beb??
sedara mara haku ramai kat kluang...

nak bikin tak senOnOh pOn pegi la ke Metrofulus k ...


ramai ek.... cam tu kita lajak p mersing laa.. endau ke.. rompin ker... .. kalo ada gak org kg... kita p asam pedas dah laa.. senang sket.. jalan kaki jer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 11:43 AM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 8-1-2008 09:04 AM


semakin meningkat darjah ke'phobia'an haku ngan warung asam pedas tuh...
adehhhh....   


ko masih darjah lagi ek... aku ingat dah masuk menengah tahun ni... .. errr... bendera dpn rumah dah bukak lum... lama dah tak lalu situ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 08:56 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 8-1-2008 11:34 AM
jangan lupa ajak aku ek... aku pun nak join team gedik2 gak   


bOleh..bOlehhh...
tapi kena isi form dulu...
pastu kena interview...
baru bleh jOin kelab..
tapi syarat utama kO seorang pemakai lipstick,blusher,mascara bagai semua...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 08:58 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 8-1-2008 11:38 AM
ramai ek.... cam tu kita lajak p mersing laa.. endau ke.. rompin ker... .. kalo ada gak org kg... kita p asam pedas dah laa.. senang sket.. jalan kaki jer..   


dah grad dah tahap 'phobia' haku ngan warung tuh...
satu batu pahat kenal n tau umah haku psl warung neh...
ampessss....:@
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 09:00 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 8-1-2008 11:43 AM
ko masih darjah lagi ek... aku ingat dah masuk menengah tahun ni... .. errr... bendera dpn rumah dah bukak lum... lama dah tak lalu situ...   


dah berzaman haku turunkan dah bendera tuh...
skang haku pasang banner besau "Home Sweet Home CSL"
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 04:52 PM | Show all posts
Originally posted by syahza at 7-1-2008 12:55 PM
laa yeker? meh la pindah dok ngn syahza.. (kalo sewa bujang la)



sewa?

syahza kj kat ne?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 11:12 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 7-1-2008 06:10 PM


takpe beb... walau ku tau ko lama tak mengedikkan diri kat sini, tapi hakikatnya ko tetap gedik kan...

ya..ya....aku gedik tahap semulajadi punyer.....tidak ku sangsikan...
walau sekian lama tak menggedikkan diri.....still meggoda...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 11:15 AM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 9-1-2008 09:00 AM


dah berzaman haku turunkan dah bendera tuh...
skang haku pasang banner besau "Home Sweet Home CSL"   

owhhh...ada banner besau ekk??leh aku skodeng sekalik......kalau tak cukup meriah dgn banner besau ko tuh,aku panggey kumpulan tarian singa sekalik.....bergegar area Asam Pedas kan?kan?
agak2,ada tak budak kecik comel yg naik beskal tu terjoget2 bila dengar gendang cina tuh??comel siot......patut pasang cctv rakam gelagat dak kecik tu.....alahaiiii!!

[ Last edited by  amikie at 10-1-2008 11:18 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 05:52 PM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 9-1-2008 08:56 AM


bOleh..bOlehhh...
tapi kena isi form dulu...
pastu kena interview...
baru bleh jOin kelab..
tapi syarat utama kO seorang pemakai lipstick,blusher,mascara bagai semua...   


alaaaa syarat tu kacang tupih jerk.... aku bleh pinjam sandra nya alat solek pe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 05:54 PM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 9-1-2008 08:58 AM


dah grad dah tahap 'phobia' haku ngan warung tuh...
satu batu pahat kenal n tau umah haku psl warung neh...
ampessss....:@


glamer pe ko.... aku klu member2 aku tanya mana asam pedas yg besh kat bp... aku ckp kat deret rumah makwe manja...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 05:56 PM | Show all posts
Originally posted by amikie at 10-1-2008 11:12 AM

ya..ya....aku gedik tahap semulajadi punyer.....tidak ku sangsikan...
walau sekian lama tak menggedikkan diri.....still meggoda...   


owhhh tu psl laaa aku still tegoda ngan ko...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 09:02 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 10-1-2008 05:52 PM
alaaaa syarat tu kacang tupih jerk.... aku bleh pinjam sandra nya alat solek pe...


muahahaaaa...hingat lagik kO kat kO punya 'kekasih gelapku' itu,,,





syarat tambahan..kO kena pakai high heel n catwalk cantik....amacam?
takkan nak pinjam high heel sandra n belajO catwalk ngan dia gak??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by amikie at 10-1-2008 11:15 AM

owhhh...ada banner besau ekk??leh aku skodeng sekalik......kalau tak cukup meriah dgn banner besau ko tuh,aku panggey kumpulan tarian singa sekalik.....bergegar area Asam Pedas kan?kan?
...


haku huka hat harian hinga huh...ho hantar he hat humah haku....
hah hekat hekat hahun haru hina heh....hamik herkat hekalik....

p/s : haku cakap ngan mulut penuh neh... ( tgh bekpes mkn nasik goreng kampung )


ada la rasanyer budak kecik tuh....
haku selalu nampak dia...hari
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 09:10 AM | Show all posts

Reply #76 makwe_manja's post

pakai high heel yg lotih sket ni.... pakai platform takleh ker... 6" nya platform...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 09:16 AM | Show all posts

Reply #78 pitoq's post

kO nak buat baling 'johnny' heh??


aku tak nak tgk adegan yg tak sepatutnya bila kO terpaksa tanggalkan platform kO tuh sebab

kena kejOr ngan johnny....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 09:18 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 10-1-2008 05:54 PM

glamer pe ko.... aku klu member2 aku tanya mana asam pedas yg besh kat bp... aku ckp kat deret rumah makwe manja...


jam jam nie gak haku pindah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096258s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list