Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
135983
View
1808
Reply

SEMBANG BATU PAHAT [2]

[Copy link]

Author: blackpurple       Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2007 04:02 PM | Show all posts
org batu pahat.. sape yg dah tgk video sex ahli politik tu.. sape ek orgnye?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:08 PM | Show all posts

Reply #41 shahx's post

ada ek.... derang wat kat mana.. novo park ke...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 01:05 PM | Show all posts
Assalamualaikum....hola warga BP...
rindu banget kat thread neh...

wOii pitOq..sesuka hati hang jek buat petnah heh??
aku bkn kena kuarantin daa...
tapi terlepas dari kurungan selalu...
bz beb,asyik kena gi site jek...
pastu bz menggedikkan diri...

hOhh..kO skang dah men karOke kat kluang plak dah heh???
apa barangg bebb!! pegi le de'Ori ke...
haku dah ader port baik mengkarokekan diri neh...
bleh rakam cd lagik...
amacam??
nak jOin???
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 01:06 PM | Show all posts
Originally posted by shahx at 31-12-2007 04:02 PM
org batu pahat.. sape yg dah tgk video sex ahli politik tu.. sape ek orgnye?


haku teka Chua Soi Lek...
sadis tul la...haku suka karisma dia neh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 01:08 PM | Show all posts
Originally posted by RedMage at 30-12-2007 04:56 PM
opss...sori/tumpang bertanya

aku nak main hoki...
kat mana ada geng kat batu pahat?
tak penah nampak pon org guna padang hoki depan jkr tu...


Padang hoki depan JKR?????
ooo.. yang kat Dataran tu heh??
sori beb...gue main bowling jek...
hoki2 neh gue dah lama gantung kayu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 12:42 PM | Show all posts
Originally posted by makwe_manja at 2-1-2008 01:05 PM
Assalamualaikum....hola warga BP...
rindu banget kat thread neh...

wOii pitOq..sesuka hati hang jek buat petnah heh??
aku bkn kena kuarantin daa...
tapi terlep ...


kat kluang laaaa barang baik nya beb... tak kantol ngan org kampung... ...
d'ori tak leh laa... aku mudah tegoda ngan amoi2 yg tolong antar air tu... ... mana pot baikk ko tu.. meh share meh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2008 03:38 PM | Show all posts
Pitoq, tak senonoh la orang kampung ko tu. Maksud aku si CSL tu. Dia asal BP kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 04:17 PM | Show all posts

Reply #47 blackpurple's post

takde takde... dia dah kena tendang p labis... sbb tak senonoh punya psl laa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:01 AM | Show all posts
Originally posted by blackpurple at 3-1-2008 03:38 PM
Pitoq, tak senonoh la orang kampung ko tu. Maksud aku si CSL tu. Dia asal BP kan?


Beb...kalo ikut isu tak senonoh,ramai lagi yang tak senonoh beb
semua org pOn sama gak ada sekendeles
cuma kali nie CSL caught in red hand
bagi aku dia berani..gentleman...bkn calang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:06 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 3-1-2008 04:17 PM
takde takde... dia dah kena tendang p labis... sbb tak senonoh punya psl laa...


senang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 3-1-2008 12:42 PM


kat kluang laaaa barang baik nya beb... tak kantol ngan org kampung... ...
d'ori tak leh laa... aku mudah tegoda ngan amoi2 yg tolong antar air tu... ... mana pot baikk ko  ...


dalam tea-pOt...muahahaaa...
apa kelesss share
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 12:20 PM | Show all posts
hola org BP!!....lama tak menggedikkan diri kat sini..
hangat ekk BP sekarang??pasal CSL.....apapun aku tetap minat dia....
berani....

tapi kalau ikutkan pun,bukan salah pun.Biasa jer cina2 ni simpan bini lain (yg tak register punyer lah!)isteri pertama dorang pun ada yg tau pun....tak heran.
just dari segi moral sebagai pemimpin dlm politik,mmg tak bagus lah.


p/s:saja nak ucapkan tahniah kat Tokey Cina aku yg baru dapat anak lelaki dgn bini simpan dia....
angpau raya cina nanti kasik lebih sikit ekkk???wa muka lawa maaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 12:47 PM | Show all posts
Originally posted by syahza at 29-12-2007 01:25 PM
a ah ae... syahza kt tmn mekar.. dlm bil tulis BP.. tapi kalo kg sri desa aetam ni tulis kluang :cool:


siska kat taman suria syahza..

agak2 kiter kenal x?

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 03:11 PM | Show all posts
Originally posted by amikie at 4-1-2008 12:20 PM
hola org BP!!....lama tak menggedikkan diri kat sini..
hangat ekk BP sekarang??pasal CSL.....apapun aku tetap minat dia....
berani....

tapi kalau ikutkan pun,bukan salah pu ...


Hola hupppp...amikie...muahahaa...
wehhh...mintak jgn tak mintakkkk...
lebey
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 03:59 PM | Show all posts

Reply #54 makwe_manja's post

time gue nak mintak angpau tu karang....gue mau pakai cheongsam belah kiri kanan punyer.....red n gold kaler!
sambey ucapkan Gong Xi Fatt Choi sama tokey...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 12:55 PM | Show all posts

Reply #53 siska87's post

laa yeker? meh la pindah dok ngn syahza.. (kalo sewa bujang la)
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 06:07 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by makwe_manja at 4-1-2008 09:06 AM


senang
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 06:08 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by makwe_manja at 4-1-2008 09:08 AM


dalam tea-pOt...muahahaaa...
apa kelesss share
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by amikie at 4-1-2008 12:20 PM
hola org BP!!....lama tak menggedikkan diri kat sini..
hangat ekk BP sekarang??pasal CSL.....apapun aku tetap minat dia....
berani....

tapi kalau ikutkan pun,bukan salah pu ...


takpe beb... walau ku tau ko lama tak mengedikkan diri kat sini, tapi hakikatnya ko tetap gedik kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:03 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 7-1-2008 06:07 PM


haku rela beb kalo ko yg tendang..... bleh kita sesama p kluang... kat sana takde org kg tau... prime city pun takde cctv...


phobia haku ngan hotel mOtel neh....

beb..saper kata takde org kg beb??
sedara mara haku ramai kat kluang...

nak bikin tak senOnOh pOn pegi la ke Metrofulus ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list