Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12338
View
97
Reply

Gambar Rumah korang kat Obersi

[Copy link]

Author: bizsari       Show all posts   Read mode

Post time 4-1-2008 09:05 PM | Show all posts
Oh ya, turkey tu bukan pancung idup2 tau...dah sembelih masa beli. Hubby I buatlawak nak testing sword baru dia. I dok kat tepi sakit perut gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:26 PM | Show all posts

Reply #87 hirokuyumi's post

cantik and simple decoration rumah you..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 11:52 PM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 21:48
Thanks Dar ...oh pedang tu hubby I selalu asah, naik seriau. Hobby dia collect swords...kita orang memang have a very different hobby...dia suka renaissance, swords, ninja, anime and lagu Jepun ...



Cantiknya kulit mu wahai Hiro ~~
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 04:04 AM | Show all posts
Originally posted by joejambulpires7 at 4-1-2008 11:52 PM



Cantiknya kulit mu wahai Hiro ~~


Ler Dar....sempat gak hang membelek benda lain...hahha, well, kulit turkey tu lagi lawa kot! Anyway I noticed duduk US kulit cepat kering. First year teruk I garu my legs sampai lebam2. Now ni dah tahu so sental dengan losyen tiap2 malam satu badan. My skin allergy winter.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 07:59 AM | Show all posts

Reply #95 hirokuyumi's post

Dont worry Hiro, I'm not offended. Tapi seriau je sbb bila fikir2 benda gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 06:45 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/4/08 12:04
Ler Dar....sempat gak hang membelek benda lain...hahha, well, kulit turkey tu lagi lawa kot! Anyway I noticed duduk US kulit cepat kering. First year teruk I garu my legs sampai lebam2. Now n ...



Dkt CA (opsss dkt KL ni) pun kulit cepat kering -- ku sapu baby lotion jer lepas mandi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 06:50 AM | Show all posts
Originally posted by bitterchoc at 3-1-2008 03:56 PM
Hi Ratu   Simple je, but I like it too.

Ajak la cik abang dok US pulak nanti.

Sudah ....dia cakap.....tengok ler keadaan.....geram betol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 06:54 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu_Lybeau at 1/9/08 14:50

Sudah ....dia cakap.....tengok ler keadaan.....geram betol



Ratu kalau dok USA dok lah kat LA -- boleh sama sama kita bershopping. Kot dok kat huston nanti Long ajak hang masak memasak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 07:02 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 3-1-2008 10:04 PM
http://farm3.static.flickr.com/2309/2155957891_d47c7e25ca.jpg

Hubby I kat atas atap pasang lampu lip-lap Selalunya kita orang tak pernah pasang lampu, but my hubby got bored since cuti sebu ...

fuyoooo...cantiknya rumah...me loike style camni....very homey....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 07:06 AM | Show all posts
Originally posted by ** at 10-1-2008 06:54 AM



Ratu kalau dok USA dok lah kat LA -- boleh sama sama kita bershopping. Kot dok kat huston nanti Long ajak hang masak memasak pulak

Huh....Dar....kalo bab shopping....tu memang me no. 1...LA....memang one of my favs state...will continue to pujuk mr F wa.....hisk dia tu not as adventurous ler..ada ke nak ajak dok dubai....walaweiiii....
hurmm kalo kat houston Long bule gak ajar kite masak...kite ni memamg ler tak pernah masak.....wahahhahahaha***buruk kan perangai**
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 07:27 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu_Lybeau at 1/9/08 15:06

Huh....Dar....kalo bab shopping....tu memang me no. 1...LA....memang one of my favs state...will continue to pujuk mr F wa.....hisk dia tu not as adventurous ler..ada ke nak ajak dok dubai....w ...


Kalau dok dubai gaji nya tentu besar -- haa boleh lah terbang terbang ke LA. Aku dah khatam dah semua jalan and mall kat sini.

P/s rozana masih di australia ke? sihat ke dia? lama tak nampak dia buat posting.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 07:39 AM | Show all posts
Originally posted by ** at 10-1-2008 07:27 AM


Kalau dok dubai gaji nya tentu besar -- haa boleh lah terbang terbang ke LA. Aku dah khatam dah semua jalan and mall kat sini.

P/s rozana masih di australia ke? sihat ke dia? lama tak nam ...

Dia sihat alhamdulilah...dia kata dia males nak masuk forum.....anyways dia busy ler.....

takpe i will post for her amcam ok tak???
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2008 12:18 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu_Lybeau at 10-1-2008 07:39 AM

Dia sihat alhamdulilah...dia kata dia males nak masuk forum.....anyways dia busy ler.....

takpe i will post for her amcam ok tak???



hi ratu....lama tak dengar kabar?? .... masih xs lagiikkk ke??...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2008 07:36 AM | Show all posts
Originally posted by kakct at 14-1-2008 12:18 AM



hi ratu....lama tak dengar kabar?? .... masih xs lagiikkk ke??...

Hi Hi...ingat ler of coz.....sementara ni i stop dolo....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2008 09:29 AM | Show all posts

Reply #90 Ratu_Lybeau's post

ratu..betul cakap Dar..nyopping kat US nii mmg seronok...
malu plak eh ratu nak blajar masak ngan long..masak2 kampung buleh la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2008 06:00 AM | Show all posts
Originally posted by long at 15-1-2008 09:29 AM
ratu..betul cakap Dar..nyopping kat US nii mmg seronok...
malu plak eh ratu nak blajar masak ngan long..masak2 kampung buleh la..


Hi Long....Masak kampung ler best.....i suke....masakan kampung/melayu/tradisi.....cuma nak masak je tak tahu....

kalo ada resepi sedap2 PM ler.....i bule try.....hehehehhe

thanks Long
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2008 05:57 AM | Show all posts

Reply #96 Ratu_Lybeau's post

ratu...long nyer resepi reference kat Archive F&R...tak der idea atau boring2 selalu menenggek sana  tapi betul,  Alhamdulillah sejak berforum ni la long tau masak sket2 kalau x hampes
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2008 07:06 AM | Show all posts

Reply #97 long's post

ok...ok...i will try to jinak2 kat bod F&R pulak....thanks long
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080169s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list