Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12348
View
97
Reply

Gambar Rumah korang kat Obersi

[Copy link]

Author: bizsari       Show all posts   Read mode

Post time 3-1-2008 03:24 PM | Show all posts

Reply #71 mallanhead's post

No worries. I memang selalu ke city. Lenkali kita boleh jumpa.

My anak2 nanti tidur rumah Kak Siti. Bolehlah I shopping dengan aman...............
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 03:25 PM | Show all posts
I nak tunjuk gambar rumah sewa I kat Jurien la. Tapi gambar lama. Jap I upload dulu...........
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 03:51 PM | Show all posts

Reply #72 platinum8's post

Aman damai lah you. I tgh menunggu2 sekolah bukak balik. Boleh lak my turn nak aman damai bershopping balik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 03:53 PM | Show all posts

Reply #74 bitterchoc's post

silent resident tak pe gak. 'REsident' yg suka berparty tu haru pulak dibuat nye nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 10:04 PM | Show all posts
Edit to 'close unproper mouthssssssssss'

[ Last edited by  hirokuyumi at 12-1-2008 09:00 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 11:16 PM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 06:04


Hubby I kat atas atap pasang lampu lip-lap Selalunya kita orang tak pernah pasang lampu, but my hubby got bored since cuti sebu ...



CAntik rumah hang hiro -- aku suka lampu lip lap (aku panggil lampu dangdut) warna biru compare to warna warni. Thanks for sharing

Berani your abe dok atas atap kang jatuh kanggggggg ~
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 11:17 PM | Show all posts
Jap jap jap .. ni ke rumah yang dipanggil craftsman house?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 12:57 AM | Show all posts

Reply #81 joejambulpires7's post

Dar...soalan you tu for me ke? Apa dia craftsman house? I ni slow ler jugak...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 06:39 AM | Show all posts

Reply #79 hirokuyumi's post

comelnyer rumah hiro
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 07:02 AM | Show all posts

Reply #83 long's post

Bole ler Long....rumah sewa. Nak hias lebih2 membazir, kalau rumah sendiri boleh bersakan sebab tak risau nak pindah randah lagi. Thanks for calling me the other day.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:21 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 08:57
Dar...soalan you tu for me ke? Apa dia craftsman house? I ni slow ler jugak...hahaha


Ha'ah for you ...nanti ku tunjuk gambar craftsman house.


Rumah you ckp dkt me ~ sunyilah tak dok suara kanak kanak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 10:18 AM | Show all posts
Edited....have to be extra careful now.

[ Last edited by  hirokuyumi at 12-1-2008 09:02 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 10:25 AM | Show all posts

Reply #85 joejambulpires7's post

Ye la Dar...tengah dok trying nih...memang sunyi, hopefully this year ada rezeki, korang doa2kan lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 11:39 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 18:18


Bitterchoc,

Wreath to I buat sendiri, tapi that one not for autumn, it is for the holidays. I banyak beli barang kat Big Lots (some states ada, some tak de). I suka beli seasons items from ...



Cantik decor your house --very neat and tak serabut! Ku nampak pedang samurai ~ hang pernah keluarkan tak pedang tu dari sarung dia?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 11:40 AM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 1/3/08 18:25
Ye la Dar...tengah dok trying nih...memang sunyi, hopefully this year ada rezeki, korang doa2kan lah



Boleh ku doakan dikau dpt twins!!

Orang cina ckp kalau anak lahir tahun tikus bagus tau -- tapi orang cina lah kan. Orang Melayu & mat salleh mana percaya benda benda mcm ni.

puh kiri puh kanan dpt lah kawan ku ini anak kembar ~ amin




[ Last edited by  DARSITA at 3-1-2008 07:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 01:48 PM | Show all posts

Reply #90 joejambulpires7's post

Thanks Dar ...oh pedang tu hubby I selalu asah, naik seriau. Hobby dia collect swords...kita orang memang have a very different hobby...dia suka renaissance, swords, ninja, anime and lagu Jepun (favourite dia Ayumi Hamasaki)...I kalau dengar macam kucing menjerit jek..hehhe. Tapi I selalu gak sokong hobby dia macam teman dia pi ren faire and so on.

Lagi satu pedang tu dia pernah guna potong kepala Turkey (kalau order turkey halal still ada kepala intact lagi, masa tu kat MD)....kelakar ler sangat. I ada gambar dia masa tu, this time kita orang dok kat Bethesda, MD (very close to DC).

Hubby I terpegun, tak pernah tengok turkey sebelum masak ada kepala seumur idup. But this was the best turkey ever I pernah beli from halal market in DC.

Ready, set, hiyaaaaaaaaaaa

[ Last edited by  hirokuyumi at 12-1-2008 08:58 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 03:10 PM | Show all posts
kita nak tampal gabo umah sewa kita pon rasa segan sesangat
dah ler umah sewa, kocik jer plak tuh, tak lawa, takdok decorasi.... sepah lak tuh
almaklum ler kita somi isteri malas berkemas


ps: tapi sejak akhir2 nie somi kita suka benor soh kita kemaskan umah... padahal yg buat semak tuh dia.... tak aci betul
pastu ari2 bising soh kita kuar jenjalan kt town... padahal bukan dia tak tau kita nie homelytype. dah le sejok... tido kt umah lagi besh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 04:29 PM | Show all posts
Originally posted by hirokuyumi at 4-1-2008 01:48 PM
Thanks Dar ...oh pedang tu hubby I selalu asah, naik seriau. Hobby dia collect swords...kita orang memang have a very different hobby...dia suka renaissance, swords, ninja, anime and lagu Jepun ...

Hiro, suspens I tengok your hb nak potong kepala turkey tu..just terimagine kalau kepala orang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 04:56 PM | Show all posts
Hiro n Cali
I pun seriau tgk gambar tu. Lebih2 lagi my bapak punya eldest abang kena pancung kepala dek Jepun dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:03 PM | Show all posts

Reply #94 mallanhead's post

Mallan sorry about your uncle. I understand, my grandfather on the chinese side also died the same way, doesn't mean to make anyone feel sad about the pictures. You guys rasa kalau any of my pictures offended please let me know okay.

hehehe....hubby I nak testing sword dia tajam mana. Actually tu sword tu birthday present dari best friend dia. He got a bunch of friends yang crazy about collecting swords. Every year tak yah tanya apa present nak, mesti sword punya.  Tapi Lord of The Ring punya swords dia tak berapa minat, its more into Ninja. I tell you men nih still like boys...suka expensive toys.

[ Last edited by  hirokuyumi at 4-1-2008 09:24 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090856s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list