Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
131359
View
1697
Reply

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia II

[Copy link]

Author: mizsela       Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2007 03:46 PM | Show all posts
err...sape dak gombak sini?
tetiba aku teringat la kedai makcik kat cafe HS yg jual makanan middle east tuh....teringat masakan ikan talapia ngan terung bakar dia....
huhu....lasagne dia pon sedap.....
rindunya...ish ish...kalo dekat lama dah aku pi makan sana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2007 04:11 PM | Show all posts
tadi check offer letter dapat mahallah ameenah.boleh sesapa describe tak mahallah tu camner?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 12:08 PM | Show all posts

Reply #2858 caterpiez's post

mahallah ameenah ni klau x silap mahallah baru ni....terletak kat batu besar berpuaka tu hahaha....mahallah tu btul2 kat dpn kulliyyah engin....dengar2 kata dlm bilik dia ada tandas...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 01:58 PM | Show all posts
Originally posted by caterpiez at 21-11-2007 04:11 PM
tadi check offer letter dapat mahallah ameenah.boleh sesapa describe tak mahallah tu camner?


Saya duk kat mahallah Ameenah...
Mahallah yg sgt2 baru...
Baru mula operasi last sem...

Satu bilik, ada 2 compartment
satu compartment share 2 org...

Toilet dlm bilik jugak...
Ruang basuh baju etc pun dlm bilik jugak...

Ramai yg tak suka Ameenah kalau nak kan privacy...
Tapi saya suka Ameenah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 01:59 PM | Show all posts
Originally posted by dinslist at 22-11-2007 12:08 PM
mahallah ameenah ni klau x silap mahallah baru ni....terletak kat batu besar berpuaka tu hahaha....mahallah tu btul2 kat dpn kulliyyah engin....dengar2 kata dlm bilik dia ada tandas...


dinslist...
Mula2 saya pun takut dgn batu besar tu

Tapi alhamdulillah, takde apa2 lagi yg terjadi kot kat budak2 Amee...
saya tak dgr pape pun...

so jgn la takutkan lagi hokeyy...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 07:01 PM | Show all posts

Reply #2853 forfavor's post

aku lama laie nak bais...

br nak tggu status dpt jd level 3...

hehehhehe...

xper..sabar jer laa...

diploma dulu aku leh tggu 3 taun ..ni plak yg laie 2 taun nie erkk...

hehheheh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 07:02 PM | Show all posts

Reply #2853 forfavor's post

aku lama laie nak bais...

br nak tggu status dpt jd level 3...

hehehhehe...

xper..sabar jer laa...

diploma dulu aku leh tggu 3 taun ..ni plak yg laie 2 taun nie erkk...

hehheheh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 07:03 PM | Show all posts
lmbt st la nak msk sem baru...

naik bosan duk umah nie....

hehhehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 07:45 PM | Show all posts
Originally posted by graxier06 at 22-11-2007 07:03 PM
lmbt st la nak msk sem baru...

naik bosan duk umah nie....

hehhehehe


kurang dari 2 mgu je lagi graxier oiiii

hehehe...cepat je cuti kali ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 09:42 PM | Show all posts

Reply #2857 whiteberry's post

kiranya besar jugak la bilik dia ye
makanan dia sedap tak?
anyway sy budak engin.kiranya dekat je la pi kuliyyah,betul tak? ke kena naik basikal atau motor?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 11:45 PM | Show all posts
Originally posted by caterpiez at 22-11-2007 09:42 PM
kiranya besar jugak la bilik dia ye
makanan dia sedap tak?
anyway sy budak engin.kiranya dekat je la pi kuliyyah,betul tak? ke kena naik basikal atau motor?


Iya...
Besar...
Makanan dia depends kat org tu lah..hehe..
Ada yg suka ada yg tak...subjektif la yg ni...

Ameenah paling dkt dgn engine...Naik kaki je sudah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 10:39 AM | Show all posts

Reply #2864 whiteberry's post

ooo dekat je.kalau tgk map uia tu mcm jauh je ameenah tu.dekat gate entrance.kalau dekat dgn engin xpela.blh bangun lambat skit pagi2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 10:52 AM | Show all posts

Reply #2865 caterpiez's post

yg map uia yg ko tgk tu lama punye tu...dulu mmg ameenah dkat ngn entrance gate..tp dah pindah ke mahallah baru dpn engin tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by dinslist at 23-11-2007 10:52 AM
yg map uia yg ko tgk tu lama punye tu...dulu mmg ameenah dkat ngn entrance gate..tp dah pindah ke mahallah baru dpn engin tuh...


Betul...Map lama agaknya tu..Dulu mmg dkt dgn main entrance...dekat dgn econ dept..huhuk..
skrg smua dah jauh...engin yg paling dkt dgn amee skrg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 01:34 AM | Show all posts

Reply #2861 whiteberry's post

even br cuti 2 mggu tp sti11 rs nak cpt jer b1k uia tu...

rindu ngan pc aku duk srang2 d1m 10cker tu..

heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 07:17 PM | Show all posts
huhuh....pasnih ko mesti nak apply koje dalam uia,rindu bangat tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2007 12:44 AM | Show all posts
resu1t kuar isnin nie kan....cuak si0ttttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2007 04:54 PM | Show all posts
Originally posted by graxier06 at 25-11-2007 12:44 AM
resu1t kuar isnin nie kan....cuak si0ttttt


Iye...
Esok la maknyanya...
Tapi tak sure after 5 ke 6 pm...
TAKOTTT sgt...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2007 07:35 PM | Show all posts

Reply #2870 whiteberry's post

s|a|00 ku| 4 dh kuar kan...
tp cam biasa |a k0mp0m 0rg serbu punya...

aku dh cuak sgt dh ni..dh |a tgh risau 2 sbjk nie...jgn |a teruk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2007 08:04 PM | Show all posts
Originally posted by graxier06 at 25-11-2007 07:35 PM
s|a|00 ku| 4 dh kuar kan...
tp cam biasa |a k0mp0m 0rg serbu punya...

aku dh cuak sgt dh ni..dh |a tgh risau 2 sbjk nie...jgn |a teruk sgt


Knp kite serupa...Huhuk...
Aku pun tgh risau 2 subjek ni haaa...
Carry mark pun...

Ye ke kul 4...kalau boleh nak tgk cpt..
pesediaan masa dpn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list