Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13331
View
156
Reply

Elaun peribadi bulanan isteri- SILA UNDI

[Copy link]

Author: rockabebe       Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2007 08:49 PM | Show all posts
Originally posted by my-alja at 22-11-2007 07:53 PM
i ada fixed elaun drp hasil rental..straight to my account, bonus setiap thn 20% drp apa yg hubby dapat

...cuma petty cash on regular basis for my entertainment dgn anak2...

bikin i jeles
bleh copy tak you punya polisi alja? hehehe utk masa depannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 08:51 PM | Show all posts

Reply #10 my-alja's post

I loveeee polisi mcm nie..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 08:53 PM | Show all posts
Originally posted by rockabebe at 22-11-2007 08:17 PM


No problem Eva, doesn't matter which currency, as long as ada nilai..betul tak?;)

betul betul.. utk surirumah mcm i nie.. nilai tu gila2 banyak   cayanggggg hubby
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 09:02 PM | Show all posts
Originally posted by faraway at 22-11-2007 07:56 PM

lagi best bonus
tapi bersyukur ajelah ngan apa kita dah ada yea

takpe fara.. kalau u ada baby lagi naik elaunnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 09:05 PM | Show all posts
Originally posted by rockabebe at 22-11-2007 08:14 PM


Wifeorg.. kelakar...rock paham... memang boleh giler kengkadang layan kerenah anak ni.. Wa ni..anak sorang pun.. rasa cam tak leh cope dah..


i hope anak sorang tu la bawak penawar... i anak pon takder.. sedih je.. blom ada rezeki nie.
actually bila i baca kisah u n anak about baca buku b4 tido tu.. i had teary eyes tau...
bijak anak you jawab n pujuk u balik ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 09:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 09:40 PM | Show all posts
voted
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 10:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 10:15 PM | Show all posts
Originally posted by eva at 22-11-2007 08:49 PM

bikin i jeles
bleh copy tak you punya polisi alja? hehehe utk masa depannnnnn


copy jgn tak copy ...utk masa depan yg lebihhhh gemilang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 10:15 PM | Show all posts
Originally posted by eva at 22-11-2007 08:49 PM

bikin i jeles
bleh copy tak you punya polisi alja? hehehe utk masa depannnnnn


copy jgn tak copy ...utk masa depan yg lebihhhh gemilang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 10:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 11:35 PM | Show all posts
fixed allowance tu tak dalaa...gaji hubby tak byk mana as selain dari belanja umah, big portion of it, dia antar kat parents dia.. ayah dia tak sihat, belanja ubat2an besar.. aku redha aje... tapi the best part for me is..apa aje aku nk makan, for sure dia masak... dia plak mmg lagi terror masak dari aku.... hihihi...tgh2 mlm, kalau aku ckp... eh teringinlaa nk makan nasi lemak sambal sotong... terus buat sehh.... for that, aku sgt2la beterima kasih....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 11:37 PM | Show all posts
fixed allowance tu tak dalaa...gaji hubby tak byk mana as selain dari belanja umah, big portion of it, dia antar kat parents dia.. ayah dia tak sihat, belanja ubat2an besar.. aku redha aje... tapi the best part for me is..apa aje aku nk makan, for sure dia masak... dia plak mmg lagi terror masak dari aku.... hihihi...tgh2 mlm, kalau aku ckp... eh teringinlaa nk makan nasi lemak sambal sotong... terus buat sehh.... for that, aku sgt2la beterima kasih....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 11:45 PM | Show all posts
Originally posted by rockabebe at 22-11-2007 07:12 AM


Waahh..bestnye!! Isteri bertuah ni...


yepp bersyukur sangat dpt laki tak berkira ni..
Laki me jarang belanja duit dia untuk diri sendiri tau
alasan dia lelaki, tak banyak kehendak.. dia simpan semua baki duit dia utk bawak me travel
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 11:46 PM | Show all posts
Originally posted by rockabebe at 22-11-2007 07:12 AM


Waahh..bestnye!! Isteri bertuah ni...


yepp bersyukur sangat dpt laki tak berkira ni..
Laki me jarang belanja duit dia untuk diri sendiri tau
alasan dia lelaki, tak banyak kehendak.. dia simpan semua baki duit dia utk bawak me travel
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:40 AM | Show all posts
nak tanye xkn kalu isteri keje..isteri x dapat elaun.....waaaa..mane leh camnie..kalu suami pikir xyah bg elaun utk isteri bekerja ..tu name nye lelaki camni jenis yg mengharapkn wang isteri..x gentleman la laki x bg elaun...mmg tugas lelaki bg si isteri nafkah wht...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:41 AM | Show all posts
Originally posted by Don Henley at 22-11-2007 08:29 PM
wa kasik mini wa rm500 sebulan bersih..
blanja dapor/pasaraya wa sedia duit len...

tp bila wa sesak wa skodeng gak duit dia tuh...



okla tuh..at least bg gaks..tp jgn  lew slalu minta duit wife
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:43 AM | Show all posts
nak tanya...kalu make up pencuci muke...di kire elaun gak ke..ke di kire perbelanjaan sindri...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 01:47 AM | Show all posts
macam mana dgn husband dia yg jadi househusband, bini2 dorang kasi elaun gak ka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095869s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list