Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23488
View
127
Reply

BOSS DALAM SIRI MANA YANG PALING MACHO?

[Copy link]

Author: hitamputih       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2008 11:51 AM | Show all posts

Reply #59 hitamputih's post

hahahaa...sama arrr...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:25 PM | Show all posts
Michael dalam series The Office tak macho ker..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 02:21 PM | Show all posts
i vote for horatio & mac taylor
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 04:45 PM | Show all posts
aku vote grissom  
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 02:17 PM | Show all posts
aku vote horatio
sbb dia cooool sangat
kereta nak meletup pon rileks jer dia jln ngan machonye
lagipon dia slalu backing anak buah dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2008 12:55 PM | Show all posts
aku nk vote house...xde la plak  
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2008 12:55 PM | Show all posts
aku nk vote house...xde la plak  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2008 02:59 PM | Show all posts
Same la kita Miyuki.
Aku pun nak vote Dr. Gregory House.
Haha.
House rawks!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2008 10:04 PM | Show all posts
Horatio kalahkan Grissom???

Aku suka Grissom, wataknya tu ada unsur2 human. Aku cuba gak secool dia bila dgn satff2 aku tapi kejap je sbb aku ni panas baran
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2008 11:23 AM | Show all posts
horatio , kalau ade house pon ok gak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 12:14 PM | Show all posts
my vote goes to Gill and Ed ....   i like  
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 03:06 PM | Show all posts
LtHoratioCaine (DavidCaruso) - quote" It's actually worse than it looks".. DariEpisodMana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 12:51 AM | Show all posts
aku vote horatio opcos dan agent gibbs...

sker tgk dia ngan anak2 buah die...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 12:09 PM | Show all posts
AKU SUKA JETRO, tak sabo ... but still cute
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2008 09:04 PM | Show all posts
haku tetap ngan horatio
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 07:45 AM | Show all posts
ris suka Lieutenant Horatio Caine, CSI Miami, suka gaya senget dia tuhhh...... he he
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 04:11 PM | Show all posts
voted for GIBBS...
aku minat dia dari zaman2 dia jadi Doktor tulang masa dlm Chicago Hope..
dlm NCIS ni dia mmg boss yg kiut. ..selalu marah-marah sayang kat staff dia bengong2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 09:05 PM | Show all posts
aku nyampah toll tengok kalu Horatio tu berdiri ala ala model yg pandang dari tepi2 jer tu..adoiiii  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 04:17 PM | Show all posts
aku suka mac taylor..

H gaya je lebih tp pemalas
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 06:22 PM | Show all posts
grissom of course.sejak dia takde cam maleh nak tengok CSI vegas.
ha'ah ye nape H tuh suker na berdiri menyeget.sakit ke hape?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list