Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23496
View
127
Reply

BOSS DALAM SIRI MANA YANG PALING MACHO?

[Copy link]

Author: hitamputih       Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2008 09:40 PM | Show all posts
aku suke H.. horatio   macho woo
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2008 09:43 PM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 1-2-2008 09:53 AM
for those yg suka horatio




glvGfQnx3DI


lawak giler a jim.. wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 11:42 AM | Show all posts
vote for grissom & mac..

plg tak suke-- H....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 02:24 PM | Show all posts
vote for Horatio & Grissom...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2008 05:59 PM | Show all posts

Reply #25 ladydolph's post

suka laki botak yer
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 09:30 AM | Show all posts
paling suker
Dr. Gilbert "Gil" Grissom, CSI   :pompom:


2-Lieutenant Horatio Caine, CSI Miami
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 01:08 PM | Show all posts
Originally posted by ColbyRaikkonen at 22-1-2008 09:22 AM
Aku paling nyampah ngan H - CSI Miami
Cam bagus ajer....



hahaha... aku sama cam nko...

kalo ada boss betul cam nih, 24jam asik nak posing ngan spek itam je, pastu cakap tak pernah eye-to eye, asik nak maintain mandang siling, dinding n lantai 23.5jam... bakal kena gelak ngan anak buah je la ...

my vote goes to Leroy Jethro Gibbs, seorang boss yang penyayang ngan anakbuahnye walaupun selalu kena impak-sekehan-maksima... sedey woo ending season yang KATE mati kena ngan sharpshooter...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 02:44 PM | Show all posts
klu aku sme ngn tsunade_sama
minat kat Lurve you Hugh Laurie.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2008 05:41 PM | Show all posts
Originally posted by paes at 21-2-2008 01:08 PM



hahaha... aku sama cam nko...

kalo ada boss betul cam nih, 24jam asik nak posing ngan spek itam je, pastu cakap tak pernah eye-to eye, asik nak maintain mandang siling, dinding n lantai  ...


tu namenyee bos control machoooooo.. sentiasa posing jerrrr...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2008 06:44 AM | Show all posts
LOL, Horatio mmg asyik kontrol macho je
tinggal lagi dia tak boleh nak buat gaya merapikan rambut
sebab cara dia menoleh tu mmg kena mcm orang nak rapikan rambut
hahaha

tapi dia mmg berlagak boss abis la.. tak penah buat keje kotor
asyik dgn pistol dia je, dah jadi polis dah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2008 03:22 PM | Show all posts
aku minat CSI miami tu...sebab cinematograpghy dia cantik....nampak bandar miami tu cantik...dan permandangan cerah2...berseri..berwarna warni x macam CSI lain..ala ala gothic gitu.

ttg boss CSI miami...gaya dia memang macho ler....x habis2 dgn spek itam dia tu....dia x wak keje la sebab dia boss korang ni pun.
tp yg palig aku suka kata2 sinis dia bila nak tangkap atau soal siasat penjahat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2008 09:16 PM | Show all posts
Donald Trump dalam the apprentice pun orait aper...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:43 AM | Show all posts
Horation
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2008 10:57 PM | Show all posts
Originally posted by huruhara at 9-11-2007 11:55 AM
Lechero - prison break 3



......sungguh memual kan aku...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2008 10:58 PM | Show all posts
aku pun suka Ed vegas....jarang2 dia marah crew dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 10:57 PM | Show all posts
aku nengok CSI jer

so aku vote mac taylor

dulu dia paling aku boring..tp nape ntah skang tersuka
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 08:30 AM | Show all posts
vote 4 haratio & mac taylor... :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 08:30 AM | Show all posts
vote 4 haratio & mac taylor... :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 03:11 PM | Show all posts
aku mmg suker horatio, mac n gil
sbb derang bos yg depends ank buah bila ada hal
xmcm bos aku
klo user kondem system dev kitarg, dia pon duk semeja mengkondem
bengong padahal diapon developer!

wateva pon, csi is still the bes series...........
syok lyn otak2 penjenayah ni!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 04:27 PM | Show all posts
aku nak vote for jethro...ensem, macho cukup rase la die nih...tgk NCIS pon sbb jethro...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111686s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list