Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23527
View
127
Reply

BOSS DALAM SIRI MANA YANG PALING MACHO?

[Copy link]

Author: hitamputih       Show all posts   Read mode

Post time 10-11-2007 10:02 PM | Show all posts
horatio kot...cara cakap ala2 romantik.cara pandang pun hujung mata jea..mcm malu2 jea
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2007 10:24 AM | Show all posts
first..aku suka gibbs..sbb dia ni tegas..kengkadang ada sense of humour...aku paling suka kalau dia marah dinozzo cam lawak je...dan dia sgt macho.... .hihi...second..aku mmg suka Horatio..dgn gaya spek hitamnya... dan dia pun tegas dan suka tolong anak2 buahnya yg dlm kesusahan............lain2 boss aku pun suka cam mac taylor, grissom, gideon (tp sbb dia dah takde dlm season 3, aku prefer hotchner lah plak)

[ Last edited by  honey_jelly at 11-11-2007 10:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 2-11-2007 04:34 PM
jethro takde org minat ker?



woit..aku minat/admire gibbs okay..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 02:23 PM | Show all posts
Horatio....Grissom,Mac Taylor n Ed Deline....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 04:49 PM | Show all posts

Reply #26 alltvmas's post

btul, same ngan haku.name btol die gary sinise.aq panggil die liutenant dan.igt tak watak diedlm forest gump?jd askar yg pjg generasinye.sumer msk tentera mati.tp die tak sbb diselmatkan olh si forest gump(tom hanks).kudung kaki jer.bengang btol die.kelakau sgt dlm filem 2.beza sgt ngan watak die dlm csi nih, serious, tp cool jer.hmmm, suker lah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2008 12:52 PM | Show all posts
pasti dan yakin..horatio!
wpun dia hero yg ala2 model dh pencen tp masih lum dpt job yg bagus..hahaha..
behhh woo dia..sgt berkaki lebar dlm kerjanya..
tp sian le pulak, dh la kwin ngan marisol yg sakit, xsempat hanimun marisol dh kena tembak..sedih wooo tp horatio mentel cool je setiap masa, bila dan ape jua keadaan pun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 12:52 AM | Show all posts
denny crane (William Shatner) - Boston Legal
hugh Laurie - House
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 01:54 AM | Show all posts
Vote for House ..boss dia besh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2008 02:19 AM | Show all posts
captain jean luc picard....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 10:49 PM | Show all posts
vote for Lieutenant Horatio Caine CSI Miami (bos berambut merah yg paling berkarisma)
dan
House (bos paling unpredictable dan selamber)
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 10:59 PM | Show all posts

Reply #46 dewberry's post

tpkan..aku x penah tgk H wat keje.. asik2 org2 lain je wat keje... keje si H ni dok sebelah team ni dok posing ngan spek dia... susah nak tgk dia yg pgg kit tok amik sample ke ape ke.... yg ptg semua org dok suar report kat dia je... then bile soal siasat dia yg banyak tanye.. ending semua org time kasih kat dia.. hahahahah cian team yg lain yg buat keje....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 11:00 PM | Show all posts
memule aku suke miami..tp lelame lepas miami dah jadi iklan model aku dah x suke dah....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2008 11:30 PM | Show all posts
sha minat dgn dia nie Lieutenant Horatio Caine
CSI Miami
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2008 09:22 AM | Show all posts
Aku paling nyampah ngan H - CSI Miami
Cam bagus ajer....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2008 11:37 AM | Show all posts
Whoaa...Caine dapat vote paling tinggi ek? Kena la dengan soalan "Boss dalam siri mana yang paling macho?" sebab memang dialah yang paling terlebih Macho...kekekeke...(soalan poll bukannya Boss yg paling aku suka..atau Boss paling cool..atau Boss paling sexy etc...)

n...

Gideon tu Boss ke? Bukan sorang lagi ke yg jadi Boss? Tak ingat nama dia, yg pnah blakon dlm Dharma & Greg tu....aku ingatkan Gideon tu senior member dlm team je
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2008 06:26 PM | Show all posts
Jethro NCIS... Dlm pd macho ada gak sense of humor dia..Tu yg anak buah dia kekadang buleh rilek dalam takut usik dia... he he he
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2008 11:55 AM | Show all posts
pada aku kalau boss yg cool is Ed Deline, Vegas...mungkin ramai yang tak follow vegas nih...dia mmg best kalau dpt boss mcm nih...

macho maybe Horatio kot...over jugak mamat nih...cekak pinggang sambil cakap gan org mengiring sikit or cakap tunduk bawah tak tgk muka org (sambil cekak pinggang gak) ..pas tu sarung spek...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2008 09:25 AM | Show all posts
Originally posted by GAIA at 24-1-2008 11:37 AM
Whoaa...Caine dapat vote paling tinggi ek? Kena la dengan soalan "Boss dalam siri mana yang paling macho?" sebab memang dialah yang paling terlebih Macho...kekekeke...(soalan poll bukannya Boss y ...

betul gak kan tak terpikir pun........................

gideon bukan boss, tp  suka dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2008 09:53 AM | Show all posts
for those yg suka horatio




Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2008 11:40 AM | Show all posts
dr house x de?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086621s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list