Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23493
View
127
Reply

BOSS DALAM SIRI MANA YANG PALING MACHO?

[Copy link]

Author: hitamputih       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-11-2007 07:51 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 12-9-2017 09:37 AM

hai all.........

mmmm kekadang kan duk tgk series2 ni, tgk watak watak 'boss' diorg tu cam best jer
cam siot pun ada gak

kekadang terasa, aku takleh ke jadik cam diorg ahahaha
so calon-calonnya ialah:



Dr. Gilbert "Gil" Grissom, Ph.D
CSI



Lieutenant Horatio Caine
CSI Miami


Det. Mac Taylor
CSI NY



Supervisory Special Agent Leroy Jethro Gibbs
NCIS



FBI BAU Supervisory Special Agent Jason Gideon
Criminal Minds



Ed Deline, Vegas

(just added )

jack donaghy - 30 rock


michael scott - the office

will butler - less than perfect



so jom vote jom, boss paling korang suka, korang rasa paling macho lah, agak agak sapa ek?and why?(pilih 3 paling best)

p.s: ni jer series aku follow yang ada watak boss tu, kalau korang ada yang lain bgtau lah.....bleh gak share.....

[ Last edited by  hitamputih at 3-11-2007 11:01 AM ]
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 214 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2007 08:24 PM | Show all posts
i vote for horatio.....
csi miami...

heheheh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2007 08:25 PM | Show all posts
eh... aku ke org pertama yg vote.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2007 08:27 PM | Show all posts
aku vote...

1- Horatio
2- Gil Grissom
3- Mac Taylor

tu yg aku vote.... sbb series lain tu aku x tgk...
jd aku x tau bos dorang macamana......

aku vote Horatio sbb dia selalu nampak cool.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2007 08:40 PM | Show all posts
win vote gil grissom..
takde bos secool macam dia...
yang kedua diikuti dengan horatio..

Gil Grissom ni time menyiasat mmg cool..takde nak panas baran...nak marah2 tinggi suara...mmg sgt kool..layan anak buah pon sama adil je..kalau marah pon tu tanda sayang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2007 08:50 PM | Show all posts
aku baru nak vote
dah vote
jethro
gil
and horatio

p.s: tetiba terasa wat multiple choice tu cam susah la plak kan!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2007 08:53 PM | Show all posts
horatio ...sbb dy kewl
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2007 04:34 PM | Show all posts
jethro takde org minat ker?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2007 06:32 PM | Show all posts
yaaa... aku pun pilih H, pastuh Mac pastuh br Grissom.. pasal aku tak tengok gak citer lain.. H nampak cool, walaupun kekadang dia terlelbih berlagak macho... and kalau dia sound org jahat.. memang power aa ayat dia... skit jerk.. tapi pedih wooo....  Mac lak.. cool gak tapi strict aaa ngan bebudak dia.. and emotional skit aa... campur baran.. Grissom lak pada aku terlalu santai.. cam biasa biasa jerk.. kekadang tak nampak sangat ke'boss'an dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2007 08:39 PM | Show all posts
vote for Mac Taylor, CSI NY sebab dia macho and for Leroy Jethro Gibbs because he is handsome hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2007 10:10 PM | Show all posts
aku tak nak vote sebab tak de..

jack donaghy - 30 rock



michael scott - the office



will butler - less than perfect
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2007 10:25 AM | Show all posts
WALAUPUN MUKA DIA TAK ENSEM... TP AKU SUKA CARA KERJA DIA..


BOS CRIMINAL MINDS...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 10:56 AM | Show all posts

Reply #12 limau's post

memula nak letak muka hotch, lagi hensem tp sbb gideon lagi senior.....pas ni gideon nak kuar dah..............(<-------------spoiler )
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 10:57 AM | Show all posts

Reply #10 sitisarah74's post

gibbs aka jethro...........................................mmg best....ada perangai piee gak suka sepuk 'sayang' belakang kepala org...........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by sayang_mulut at 2-11-2007 10:10 PM
aku tak nak vote sebab tak de..

jack donaghy - 30 rock



michael scott - the office

http://courtneyphillips.files.wordpress.com ...

sorrry tak penah tgk citer ni....


30 rock tu tgk sekali jer....



p.s: cik sayang mulut, saya dah tambah dah,, tlg laa vote ek

[ Last edited by  hitamputih at 3-11-2007 11:02 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2007 11:08 AM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 3-11-2007 10:56 AM
memula nak letak muka hotch, lagi hensem tp sbb gideon lagi senior.....pas ni gideon nak kuar dah..............(


dia nak berhenti berlakon dah ke?... dlm siri criminal minds?..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by limau at 3-11-2007 11:08 AM


dia nak berhenti berlakon dah ke?... dlm siri criminal minds?..

errrr yesss


dlm season nilaaa

sorry bg spoiler la plak
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2007 11:49 AM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 3-11-2007 11:38 AM

errrr yesss


dlm season nilaaa

sorry bg spoiler la plak


tak pe... aku suka spoiler
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2007 10:21 PM | Show all posts
aku vote gideon..

House takdak ka??? bagi aku House pun hensem jugakk!!!!!

Lurve you Hugh Laurie..

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2007 10:40 AM | Show all posts
suka tgk dua2 bos nih.....
Det. Mac Taylor, CSI NY
Ed Deline, Vegas

lagi2 ed tuh... hahhahhaha, dia paling cool kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.156205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list