Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
183401
View
601
Reply

Queen Rania - Jordan

[Copy link]

Author: anakencana       Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2008 11:48 AM | Show all posts
Betul jugak yea ...sana sini cakap pasal tudung -------- thread psl royal brunei pun mcm tu ........ bagilsh peluang diorg buat pilihan mcm noorkumalasari dulu pun pakai tah ape2 tp bila sampai seru betul2 ikhlas. Jganlah dok tekan pasal tu lg. cuma doakanlah terbuka pintu ati diorg satu hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2008 01:00 PM | Show all posts
skali tgk ada gak gambar2 dia yg nmpk muka iras wardina.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2008 12:26 PM | Show all posts

Reply #96 True-X's post

Canteknya body dia...anak 4pun masih bergetah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2008 10:22 PM | Show all posts
Ini adik ipar queen Rania...... anggunnya diorang ni

Princess Haya bint Al Hussein , 32 tahun tapi nampak macam awal 20an


Malaysian women's weekly december 2007
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2008 12:36 AM | Show all posts
aku rasa depa ni arab yg moden
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2008 08:27 AM | Show all posts
Princess Haya ialah bini muda Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Ruler of Dubai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2008 04:20 PM | Show all posts
... jadi bini muda je ke ? lawa mcm tu, kaya mcm tu ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2008 12:48 AM | Show all posts
arab mmg cam tu le, pada dia lawa ke kaya raya ke, hak isteri2 semua sama samada pertama atau ke 4
kita melayu je interpret islam lain sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2008 11:52 AM | Show all posts
betul jugak ... dia pilih kehidupan mcm tu sape kita nak judge diorg yea  .. kita bukan interpret lain ... dengki tu lbh skit .. takut yg tu dpt lebih dia dpt kurang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2008 07:57 PM | Show all posts
queen of malaysia lagi hot!! sweet pun sweet.. baik pun baik.. bertuah agong kita dpt bini mcm queen zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2008 10:49 PM | Show all posts
Originally posted by tumpanglalu74 at 10-6-2008 08:47 AM
Aku dah naik muak dgn org2 yg bgkitkan hal bertudung ni.  Kira korg menang la ye kalo seseorg selebriti tu tak pakai tudung?  Belum tentu lagi.  Yg menentukan hanya Allah SWT.  Kalo nak tau, aku  ...



btol tu..biar la diorang ni nak pakai tudung ke tak nak ke.. rambut diorang yang kena gantung kat neraka nanti bukannye rambut kite kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 04:41 PM | Show all posts
Memang admire habis kat Queen Rania ni selain mendiang Diana..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 06:02 PM | Show all posts
Originally posted by nurm39 at 16-6-2008 07:57 PM
queen of malaysia lagi hot!! sweet pun sweet.. baik pun baik.. bertuah agong kita dpt bini mcm queen zahirah


tapi tak setanding Queen rania la education wise our local queen

kalau tengok documentry national geographic her england tergagap gagap
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 06:04 PM | Show all posts
baju queen rania ni tak do yg dedah2 kan? datin ezureen tak nak ikut ke? gojes je queen rania..tak perlu tayang betik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 12:35 PM | Show all posts
cantiknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 09:34 PM | Show all posts
bubuhlah pic lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 10:18 PM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 12-6-2008 10:22 PM
Ini adik ipar queen Rania...... anggunnya diorang ni

Princess Haya bint Al Hussein , 32 tahun tapi nampak macam awal 20an

http://i296.photobucket.com/albums/mm194/ea208964/Princesshaya-1.j ...



lawa la...baju princess haya.....

[ Last edited by  orkit at 21-6-2008 10:37 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2008 07:57 AM | Show all posts
Tahun lepas fren I masa overseas trip cakap dia ada baca kat magasin orang putih pasal skandal Rania dan Suami dia ada affair dan sikit lagi hampir divorce tapi lepas itu senyap aje and all back to normal sampai sekarang, sesiapa bloggers overseas boleh konfirm tak .
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2008 08:32 AM | Show all posts
mentaliti golongan atasan kita more towards barat..
most of them (aku tak kata semua..) rasa hebat dan gah kalu ikut cara barat..orang akan kata up to date kononnye..

hmm..sendiri mau ingat la..tertulis dalam i.c...nama sekian sekian..bangsa : melayu ; agama : islam..so tafsirkan lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2008 08:32 PM | Show all posts
betul betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list