Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
11437
View
44
Reply

Refleks dari ciuman 10 saat(untuk pasangan berkahwin)

[Copy link]

Author: alongee       Show all posts   Read mode

Post time 21-9-2009 09:18 PM | Show all posts
bagus ramai yg praktikkan tips ni... especially  dgn anak2 sekali.. My doter lepas sy hantar dia gi toilet pun mesti dia kiss and ckp," thank you Mummy!" sbb sy selalu tanya kat anak "ckp apa dekat Mummy??" everytime diorg need a favour from me.. Bukan apa, nak train dorg berbudi bahasa dan jadikan habit ckp terima kasih especially lps dibantu org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 03:58 PM | Show all posts
artikel tu kat mana nak cari?... online takde ke....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 01:42 PM | Show all posts
Salam dan peluk suami sebelum berpisah nk g keje or mn2 pn mmg betul mujarab, tp tadela sampai kiss2 kt bibir.. melampau la plak.. huhuh. lebih2 lg dkt luar tmpt umum, walaupun dlm kereta just salam n kiss tgn je.

kata shabat ni, bile time tgh perang tu :@ wat tatau je. bile balik hbby dia tego, lps ni jgn buat lg. coz hbby dia tunggu je kt bwh sampai dia slm..dekat 1/2 jam. lol. lps2 tu dia jnji walo gdo skali pn dia ttp akn slm suami dia .

Lagi satu, suami shbt ni mmg penyabar la kot. kalo time2 gado bile bslm dgn suami dia. dia xkn pandang wjh suami dia, slagi dia xpndg n senyum slagi tu jgk suami dia xlpskn tgn dia..hahahaha ..klaka..

bila pergi kerja, dia asyik tersenyum2 je teringat kisah tu, balik dr kerja tros berbaik dgn suami dia..bagosnyer!!!!!:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 02:00 PM | Show all posts
best nyeee cmtu...xjadi lah nk gado lame2 kan!!!hehee
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2010 04:22 PM | Show all posts
dah lama dipraktikkan sejak sebelum kawin
tapi dgn mak ayah dan adik beradiklah
arwah mak yang ajar sblm gi sekolah bukan takat cium tgn je tapi pipi dia
dan dia lak sure akan cium pipi dan dahi
balik sekolah pun sama gak
dgn ayah buat gak tapi x cium ayah sebab malu
cuma bila raya sure peluk ayah dan cium pipi ayah
dgn abang pun sama gak
dia yg akan peluk dan cium dahi dan ana akan cium pipi
dgn adik2 pun sama

skrg dgn anak2 dan suami
perasaan tu cam dekat aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.067472s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list