Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11434
View
44
Reply

Refleks dari ciuman 10 saat(untuk pasangan berkahwin)

[Copy link]

Author: alongee       Show all posts   Read mode

Post time 27-9-2007 02:42 PM | Show all posts

Reply #19 nazijo's post

errr tak boleh ooo camna nak jadik bini no 1 ooo.. sbb aku ni considered 'man of the house' tau.. so kena jadik the one n only je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 02:46 PM | Show all posts
hmm.. selalu gak buat.. tapi tak naik pangkat pun...

nak kena cium lama sikit kot.. 10 min. gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2007 02:58 PM | Show all posts
takut plak mintak cium lama sikit nanti somi aku ckp "awak nak buang tebiat ke aper"
nanti tak pasal2 begadoh depan pintu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2007 03:19 PM | Show all posts

Reply #12 ajinomotonosuga's post

hang nie lawaklaa... gli ati along...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2007 03:29 PM | Show all posts

Reply #20 diamondvii's post

korang kna hingat..kang lelama sangat kissing tu dia......tuuuuuuut lak...he he.. tu yg wat lambat g keje plak nanti...berpada2la.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 12:00 AM | Show all posts
artikel tu mengenal nilai RESPECT
berapa ramai suami ni dah romen cakap mekaceh? ada?
berapa ramai suami ni dah puas kiss dahi bini depa cakap mekaceh?
dan beribu macam pelbagaian or kretiviti unik antara pasangan tu bleh buat..tersendiri antara kau dan aku cayang ewahhh

adaaaaaaa??? podah..seme nak di ajor..tu pasal jadik cam dunhill

hangpa tau dak..budaya arab , dak2 muda dengan pak depa, lepas cakap..cam mayu adap sultan tu, tundukkk gostan gostan dah jauh baru paling dan jalan keluar, depa tak abiss cakap ngan pak depa jekk pusing tunjuk bontot dan jalan..tu kong ajaq ok?


haku nak gelak nampak nama dunhill kat aji nya hujahan!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 12:14 AM | Show all posts

Reply #25 alongee's post

hahaha ye la.. dari ada can naik pangkat kena buang keje la pulak.. ekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 12:24 AM | Show all posts
naik jugak nama aku kt mana mana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2007 09:37 AM | Show all posts

Reply #27 LostSoul's post

tahu pung......
Reply

Use magic Report

PuteraSantubong This user has been deleted
Post time 28-9-2007 11:37 AM | Show all posts
Memanglah...aku dapat cium pipi n dahi je..lips dia tak bg coz aku smoking..aku quit smoking baru dia bagi...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 11:47 AM | Show all posts
oppssss... bulan pose nih.kang kena kaffarah plak bagi sang suami!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 01:38 PM | Show all posts

Reply #25 alongee's post

bangun awal sikit...boleh cium lelama...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2007 01:43 PM | Show all posts
pada aku soal naik pangkat ni aku selalu kaitkan dgn anak2... lepas dpt anak pertama, laki aku naik pangkat...tambah lagi anak, dpt naik pangkat lagi...
pangkat naik, gaji pun naik...duit nafkah pun bertambah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2009 02:17 PM | Show all posts
buat masa ni.. sentiasa buat la, sblm gi keje salam, n kiss pipi kanan kiri n mulut.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 12:30 PM | Show all posts
alhamdulilah..memang amalkan setiap hari..even sebelum nak tidor pun..bukan dengan suami sahaja..dengan anak-anak pun kena peluk dan sayang mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 03:46 PM | Show all posts
btul...bagus amalan ni....kita pun rasa bahagiaaaaaaa sgt22...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 06:58 PM | Show all posts
selalunya aku akan cium tangan peluk dan cium kat mulut sebelum gi mana mana. sebelum tidur pun sama. kekadang sambil sambil tengok tv ke atau pun bila bila bila aku bisik kan dia kiss me pasti dapat nya. kalau bab macam ni aku memang rajin nyakat hubby aku tu makumlah org lelaki ni kan malu nak tunjukan kasih sayang mereka so direct to the point kalau rasa nak dia kiss aku aku mintak lah tapi jgn lah buat depan org tua tua memang susah sikit dia org nak terima semua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2009 10:56 PM | Show all posts
mesti peluk dan cium yang lulu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 01:49 PM | Show all posts
dah amalkan dr mula kawin, ada skali tuh tak buat .. hubby sound hehehe.... skang tgh preggy , bertambahla tpt yg kene kiss. pp, dahi dan .. perut ... anak yg sulung pun dah ngikut.. hubby yg betui2 amik berat pasai nih.. me ikut je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2009 02:37 PM | Show all posts
selalu gaks praktik nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list