Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18677
View
80
Reply

UTHM (Universiti Tun Hussein Onn Malaysia)

[Copy link]

Author: JUSTcircle       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2010 08:54 AM | Show all posts
aku pun blaja kat kuittho dulu..sekrang dah uthm..tak lama lagi ada library besar... dari tahun 2001 sampai sekrang tahun 2010...perghh..lama gila aku kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2010 03:52 PM | Show all posts
UTHM di kampungku..hee~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2010 08:28 PM | Show all posts
mak aih.. camner aku leh luper aku bukak benang nih.. sorry kekawan..

wah.. kira ramai la kat UTHM erk?
saper yg dah graduate?
saper yg masih belajar?

korg amik apa?
aku pasan ada yg amik civil.. sama ngan aku...

aku pun insyaAllah abis la sem nih.. tgh busy cari tempat LI jek nih..
hehehe!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 03:06 PM | Show all posts
salam seme.. mintak tolong buleh?
ni nak sambung belajar kat UTHM enrol July ni..
tapi ish ish.. lum dapat rumah sewa le..
ada sesapa ada info kat mana sewa rumah sekitar Uthm ni?
pls pm me asap ye.. tq.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 12:04 AM | Show all posts
Reply 44# water_lily

kena gi sana dulu laa senang..
if ada kosong, then biasenye kat parit raja ni tuan rumah tk letak sign "utk disewa"...
kena tny kat jiran2 rumah tu..aku pun tk tau knp...
knp tk duduk hostel je?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 11:20 AM | Show all posts
Reply  water_lily

kena gi sana dulu laa senang..
if ada kosong, then biasenye kat parit raja ni ...
fletch Post at 17-6-2010 00:04



oh ya gitu? tu lah kami ingatkan nak find out dulu, kalo ada, then boleh pegi sana n uruskan dgn tuan rumah.
sbb kalo nak pusing2 cari tu.. actually boleh juga pusing2, cumanya not familiar plak dgn area sana hehe.
anyway thanks a lot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 01:31 PM | Show all posts
oh ya gitu? tu lah kami ingatkan nak find out dulu, kalo ada, then boleh pegi sana n uruskan  ...
water_lily Post at 17-6-2010 11:20



    awk ambil course ape?sy pun student uthm juga...skrg duk umah sewa..baru nk masuk tahun 2..kalau tahun 1 wajib duk hostel...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2010 12:41 PM | Show all posts
aku baru nak masuk tahun 1 degree..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2010 08:56 AM | Show all posts
aku sorang saja ka ada sini...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2010 02:46 PM | Show all posts
Reply 49# budingyun


    wa ada maa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2010 08:01 PM | Show all posts
selamat berkenalan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2010 08:42 PM | Show all posts
saya pon minat nk masuk UTHM jugak...nak amek IT kat sane, intake december ni amek tak ea student IT..

plzz...nak masuk UTHM...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2010 08:43 PM | Show all posts
dulu2 sekolah teknik batu pahat,.....

rasa nak sangat2 sebenarnya sambung degree kat sini....

intake december, plz la open untuk budak IT...plllllllllzzzzzzzzzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2010 07:35 AM | Show all posts
intake student IT banyak kali ni..

sebab bangunan fakulti IT yang baru akan siap tak lama lagi..

kira boleh muat ramai la..

intake yang julai ni ajer kata dekan separuh dari intake adalah lelong...

try la apply..



nota kaki : aku sekarang tahun 1 degree IT..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 10:32 AM | Show all posts
aku tunggu uthm bukak permohonan utk staff belajar part time
tak yah susah2 part time kat u lain   
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 04:16 PM | Show all posts
Reply 54# budingyun



waahhh,.,,,, ni yang best ni, heheh..


cik senior, agak2 intake bulan 12 ni ada tak IT ea? saya nak mohon la cik senior....pllzzz.....
   
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 05:47 PM | Show all posts
aku ni walaupun comel2 lelaki la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 06:10 PM | Show all posts
Reply 57# budingyun


   oooppppss....ya ampun pak. sorry2. k encik senior...pllzzz...tengok2kan,...IT ade ke tak untuke intake december ni??
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2010 03:24 PM | Show all posts
Hello orang UTHM minat membaca tak??

if yes, Q'reazant provides a convenient and money-saving book rental service where you can choose books from our online catalogue and have them delivered right to your door steps! With more than 4,500 best selling fictions and non-fictions to choose from, our collection consist of books in both English and Bahasa Malaysia. NO DELIVERY CHARGES and NO LATE FEES!

Plus, we also provide fun and educational workshops for children as well as educational/book related products for sale.

Visit our website at www.qreazant.com for further details.

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2010 12:45 AM | Show all posts
UTHM?.. best oooo.. tp apakan daya.. aku akan meninggalkanmu tak lama lg...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.648632s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list