Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80721
View
310
Reply

POLL: Sejauh manakah tahap pemahaman anda dalam programming?

[Copy link]

Author: shahnazz       Show all posts   Read mode

Post time 28-8-2007 02:52 PM | Show all posts
ada buat program PHP MySQL utk tempat keje (student registration system).. sekarang tengah pakai.. banyak lagi yg perlu di tokok tambah...
nak buka company software xmampu lagi rasanya, tapi kalau nak buat freelance xde masalah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 02:54 PM | Show all posts
Originally posted by houdini at 27-8-2007 12:51 PM

Boleh buat "Hello World!" :$



System.out.println("Hello World!");

Hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:08 PM | Show all posts
boleh le nak buat system ... involve one cycle project ..
tapi nak bukak kompeni tuh cam takde modal le plak ..
so far .. projek penah buat untuk universiti le ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 06:54 PM | Show all posts
Bleh la wwat system cket...data cket...sumer serba cket....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 01:55 PM | Show all posts
boleh la sket- sket

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2007 09:04 PM | Show all posts
da vote $Boleh la buat program simple-simple (calculator, simple data entry)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2007 09:13 PM | Show all posts
blom bajar lagik......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2007 09:16 AM | Show all posts
baru je blaja.. sikit2 je.. masih bertatih dalam dunia java
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2007 12:13 PM | Show all posts
tak la pandai sangat.. cuma terlibat dengan in-house development je..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2007 11:52 PM | Show all posts
dah voted....

boleh buat satu program la...
tapi tak la sampai tahap bukak software house sendiri

tapi atas sikit dari game tic tac toe
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2007 08:25 AM | Show all posts
Boleh wat programming skit2...sbb blajar kat kolej..tapi pening gak sbb byak sgt
bahasa yg kena blajar..sbb 2 kantoi 2..haahahah..buat system nak tmpah2 2 reti la gak...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2007 11:46 AM | Show all posts
boleh r wat sket2..
asp,vb,php,java,c#,html

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2007 12:35 PM | Show all posts
leh guna ms access je
cikgu kata tak leh belajo banyak2
nanti jadi cam . . . .
sapa tu??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2007 02:35 PM | Show all posts
dh nama nyer student sofware eng, kalo xtau programming teruk la kan.. tp, xde la xpert sgt.. dlu blajo nak lulus jer.. hik3.. skg ni plak kijer bidang lain yg jauh dr programming sumer 2.. so.. dh byk yg lupa. tp.. stakat nk develop simple2 programme.. bleh laa...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2007 11:40 PM | Show all posts
huhu minat betul dengan option boleh buat hello world..tapi aku belum vote lagik
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2007 11:41 PM | Show all posts

Reply #29 padlie's post

aiseh pad..sungguh rendah diri ye..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2007 09:44 AM | Show all posts
Blh ler kalo nak develop sistem tu. Setakat bukak company software kecik2 tu blh ler. Abis stadi nie insyaallah tu sasaran seterusnya. Tapi blh develop sistem web based jer... kalo guna vb@java mmg kantoi ler
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2007 05:40 PM | Show all posts
cam aku myb buleh la buat system sendiri n bukak company sw house kecik2.. kalu cam develop system guna bahasa php tuh mmg buleh la.. sebab cam now pun i just guna drupal n jadikan drupal tuh webased system.. so cepat sikit keja i.. cam guna j2ee tuh ok gak. cuma makan masa la.. kalu php + mysql cepat sikit buat.. lagipun dah byk i buat system freelance nih guna php + mysql.. guna drupal..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2007 05:42 PM | Show all posts
cam aku myb buleh la buat system sendiri n bukak company sw house kecik2.. kalu cam develop system guna bahasa php tuh mmg buleh la.. sebab cam now pun i just guna drupal n jadikan drupal tuh webased system.. so cepat sikit keja i.. cam guna j2ee tuh ok gak. cuma makan masa la.. kalu php + mysql cepat sikit buat.. lagipun dah byk i buat system freelance nih guna php + mysql.. guna drupal..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2007 07:39 PM | Show all posts

Reply #35 skycrew's post

aku pun minat, dan aku pun belum vote lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100656s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list