Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56287
View
348
Reply

Bermadu: madu lawa Vs tak lawa

[Copy link]

Author: kambeng_masam       Show all posts   Read mode

Post time 28-8-2007 04:54 PM | Show all posts
rileka la kak oi.....tuan umah Mr.Kambeng..keadaan nampak hangat ni...

Maybe puan kiwi tu nak jokes je...tapi lelame wa perhatikan cam berminat kearah tu je..anyway..rilek la..sal threesome ni x salah klu nak wat patner happy..but klu seriously u nak wat cam tu..HARAM...thats it..simple.If kiwi pernah terfikir nak wat cam tu ke..wa x kesah punye..bkn bini gua pun...heheheh Just ingatkan as a muslim person la..ok.

Peace...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 05:13 PM | Show all posts
Originally posted by nazijo at 28-8-2007 04:54 PM
rileka la kak oi.....tuan umah Mr.Kambeng..keadaan nampak hangat ni...

Maybe puan kiwi tu nak jokes je...tapi lelame wa perhatikan cam berminat kearah tu je..anyway..rilek la..sal threes ...



  berminat ke arah itu plak...   kena suh laki aku carik madu dulu lah, baru tau berminat atau tak
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 05:46 PM | Show all posts


wah!

isu threesome plak dah ke...?

ekekekekeke....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 05:48 PM | Show all posts
saje je aku melayan imaginasi wanita ni....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 05:52 PM | Show all posts
Originally posted by nazijo at 28-8-2007 05:48 PM
saje je aku melayan imaginasi wanita ni....


suka ko ye layan bab2 cam gini..ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 05:55 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 25-8-2007 01:04 AM
Wahai kaum pompuan yg cantik manis berkrim..intan payung ceti......baik yg dah kawin or bujang lagi...poll ni utk wat analisis kalu dikatakanlah korang terpaksa/rela bermadu, adakah korang lebih  ...



Macam tak ada kerja lain ke lelaki Melayu asyik nak fikir tambah isteri? Byk lagi yg best nak dikomen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2007 01:05 AM | Show all posts

Reply #106 Elmina's post

errrr....nope. Sebab hampir sumer thread walaupun topic nya berbeza....namun mesti ada masuk bab laki nak kawin lain ..tul tak?
Jadi keputusannya...hampir semer forummer dalam ni termasuk cik2 dan puan2 telah membuktikan yg kes laki nak kawin lain adalah tetap menjadi kes paling best utk dikomen......ko sorang je yg tak setuju nampaknya...hehe..

pehal2 vote la dulu cik puan cantik cantik manis bersari ayu lemak berkrim....

[ Last edited by  kambeng_masam at 29-8-2007 01:07 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 09:38 AM | Show all posts

Reply #100 laila_zi's post

laila-zi...pernah gak cakap kat hb lagu tu...leh le saya anak beranak nompang sama ...dia kata tak kose nak kawin yang kaya nanti kontrol dia..n demanding...lantok la labu..jangan nyusahkan gue udah le...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 05:47 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 25-8-2007 01:04 AM
Wahai kaum pompuan yg cantik manis berkrim..intan payung ceti......baik yg dah kawin or bujang lagi...poll ni utk wat analisis kalu dikatakanlah korang terpaksa/rela bermadu, adakah korang lebih  ...



Melayu ni kenapa lah asyik suka berangan, kalau berangan benda yg positive tak pe jugak, asik berangan benda yg merosakkan alam and merosakkan minda sihat ... no good
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 06:57 PM | Show all posts
tsk...why must it be our fault when the hb takes a 2nd wife? ada org perfect ke kat dunia ni? if we can accept his faults and live with them, which most of time are far more horrible than ours, why cant they accept  ours and live with them as well? mesti cari lain ke?

i dont think it's ever our fault that they stray (unless we are really2 bad!!!). they just want more....they want a different woman. they want choices....hari ni cam nak makan kari la, esok nak makan asam pedas....is all!
so jgn la put urselves so low, women, we are mulia di sisi Allah....we dont deserve to be treated like a 2nd class citizen. LEBIH2 LAGI BY LELAKI YG BERGELAR SUAMI YG SANGGUP MEMBELAKANGKAN KASIH SAYANG DAN PENGORBANAN YG KITA BAGI SELAMA INI. harapkan pagar, pagar makan padi!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

tweetty This user has been deleted
Post time 29-8-2007 07:57 PM | Show all posts
Originally posted by yela at 29-8-2007 06:57 PM
tsk...why must it be our fault when the hb takes a 2nd wife? ada org perfect ke kat dunia ni? if we can accept his faults and live with them, which most of time are far more horrible than ours, w ...


aku setuju sesangat dengan kau yela, diorang yang gatal merenyam kita pulak yang disalahkan - where got road!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 08:23 PM | Show all posts
Originally posted by ripleys at 29-8-2007 05:47 PM



Melayu ni kenapa lah asyik suka berangan, kalau berangan benda yg positive tak pe jugak, asik berangan benda yg merosakkan alam and merosakkan minda sihat ... no good



tak perlah berangan, bukan jadik pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2007 12:20 AM | Show all posts

Reply #109 ripleys's post

Awak ni Ke-ling ke?

Bila pulak saya berangan? Saya just minta forummer vote n komen pasal pilihan depa tu je.

Berangan benda yg merosakkan alam? Amende yg merosakkan alam tu? ini dah kes Abg Rambut ketak main terjah je ni?

[ Last edited by  kambeng_masam at 30-8-2007 12:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 12:59 AM | Show all posts

Balas #92 Ratu75\ catat

susah kalu ade org perasan bagus ni..yg tgh takdek masalah wat mase ni, jgn terlalu happy anda bukan golongan yg bermasalah..dan kemudiannya memandang rendah org yg bermasalah..manakan kita bule jangka akan masa depan kita...

gue tak rase ratu ni malang..cume yela dalam perkahwinan biasala ade yg tergigit lidah kene belajar menerima dan mengadjust diri kelebihan dan kekurangan pasangan masing2..seteruk2 hubby ratu..masih bule diharap lagi memasak dan buat kerja2 umah..lagi ok hape..dr laki org lain yg tahu cume arah bini dan mengmaidkan bini..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 01:02 AM | Show all posts

Balas #42 arysa\ catat

teringat plak daku akan si doreen..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2007 01:03 AM | Show all posts
Originally posted by yela at 29-8-2007 18:57
tsk...why must it be our fault when the hb takes a 2nd wife? ada org perfect ke kat dunia ni? if we can accept his faults and live with them, which most of time are far more horrible than ours, w ...


I must say that yes....women dipandang mulia ..lebih2 lagi dalam Islam kan? Dan Islam juga membenarkan poligami yg mana of course bukan sebab nak menganiaya women...right? I takkan cakap semua hubby yg berpoligami sebab 1st wife ada kekurangan...dan I takkan explain why poligami dibenarkan. Sumer org agreed kan yg ada some hubby be fair enough dgn parawifenya manakala some other lagi never .or even worse?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 09:58 AM | Show all posts

Reply #115 aryssaharris's post

yeah, me too...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2007 02:52 PM | Show all posts
xmau vote la...awa tak rela dimadukan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2007 02:52 PM | Show all posts
MADU TUH MESTI XCANTIK..... HEHE
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2007 02:14 PM | Show all posts
Originally posted by yela at 29-8-2007 06:57 PM
tsk...why must it be our fault when the hb takes a 2nd wife? ada org perfect ke kat dunia ni? if we can accept his faults and live with them, which most of time are far more horrible than ours, w ...

:pompom: :pompom: stujuuu..bangett..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090450s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list