Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56245
View
348
Reply

Bermadu: madu lawa Vs tak lawa

[Copy link]

Author: kambeng_masam       Show all posts   Read mode

Post time 28-8-2007 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 10:03 AM


why should I be like u?? Are u anything better??? I don;t see it...

Apesal ko dengki ngan org yg bukak problem dlm nih??? Dieorang ada mengganggu jiwa ko ke?? Mungkin kot.. dr cara menaip ...



aik, edit nampak?
aku dengki? ko yg dengki ngan aku kot, sebab cuba ko selak balik mula2, sapa kaco sapa dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:08 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 10:07 AM


nope.. i see you are far more missreable from the way u write in FD...



     suka aku menyakat org bermasalah
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:09 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 28-8-2007 10:07 AM



aik, edit nampak?
aku dengki? ko yg dengki ngan aku kot, sebab cuba ko selak balik mula2, sapa kaco sapa dulu


aik... takkan salah nak menegor kottt... tgk ko pun sedap menegor orang len....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:10 AM | Show all posts
no madu2...pantangggg....
jauh la hendaknye...:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 28-8-2007 10:08 AM



     suka aku menyakat org bermasalah


sama la kita sakat menyakat....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2007 10:22 AM | Show all posts
Whoaaaaaa...ladies!!!! Chill out guys....

waaa.....Lady ngan Kiwi catfight mcm la korang ni berkongsi hubby yg sama

Hmm...kalu ikut topic thread ni...yg mana satu antara korang yg lebih lawa ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:41 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 10:11 AM


sama la kita sakat menyakat....


Ratu.. the best solution is biar aje ... no point replying... Don't let her/him put your self down like her/him... I know you are better than that....  Chill ok..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:43 AM | Show all posts

Reply #86 kambeng_masam's post

Dah vote.. tp sebenarnya blm definite answer.. but what I know I'll be jeles if she is prettier than me...

But what's important is how he feels....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2007 10:53 AM | Show all posts

Reply #88 mummyslove's post

ariigatooooo mummy-chan!

How he feels? Mummy mmg tak kisahlah eh?  bagusnyaaaaaa...mummy sapa la ni eh?!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 01:33 PM | Show all posts
Doo itachi mashte...

mummy sapa adalah rahsia....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 02:28 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 28-8-2007 10:22 AM
Whoaaaaaa...ladies!!!! Chill out guys....

waaa.....Lady ngan Kiwi catfight mcm la korang ni berkongsi hubby yg sama

Hmm...kalu ikut topic thread ni...yg mana satu antara korang yg lebih lawa ek?


miaowwwwww....

aku lerrrrr.... yang tak lawa ituuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 02:31 PM | Show all posts
Originally posted by mummyslove at 28-8-2007 10:41 AM


Ratu.. the best solution is biar aje ... no point replying... Don't let her/him put your self down like her/him... I know you are better than that....  Chill ok..


hehe mummy... Ratu tegor sket aje... ntah nape sampai sejarah2 silam seme diungkit...

But u're right... no point replying kalau org tgh angin camtuh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 02:56 PM | Show all posts

Reply #92 Ratu75's post

go kak ratu...go...hani x nmpak salahnya menegur klu kita rasa sedikit konpius...hani td dh nk taip dh...sbb setau hani haram hukumnya threesome w/pon bermadu...

tapi....hani dh lama dok kt fd ni...jd x berani nk tegur....hani guna selemah2 iman je la....kutuk lam ati....
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:16 PM | Show all posts
aku tak kisah, asalkan dia leh buat semua apa yg aku suruh... kira jadimcm staff bawahan aku la....  gaji start dari gaji officerdulu, baru naik eksekutif, pastu tengok performance baru jadi seniorexec... pastu seterusnya la tiap taun ada KPI

dah penah rasa... madu yg tak lawa dari aku dan yg lawa dari aku
perbezaan ketara, aku lagi kaya dari diorang dan aku lagi educated daridiorang... dan aku lebih disayangi dari diorang (diorang yg cakap)
sebab aku disayangi? aku byk duit dan duit tu digunakan utk joli katak dgn diorang

[ Last edited by  tuna_sandwic at 28-8-2007 03:19 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:19 PM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 27-8-2007 08:58 PM
mesti aku ndak yg lagi lawa dari aku sebab aku dah cukup lawa sgt2.
buat malu aku jer kalau carik yg tak lawa. Nanti org kata, dapat bini lawa pun tak guna, laki kawen lain jugak. Bukan setakat  ...


whoaa.. lesbianism trait comin' at u live?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:39 PM | Show all posts
Originally posted by LostSoul at 28-8-2007 03:19 PM


whoaa.. lesbianism trait comin' at u live?



dahlah, malas komen pasal tu, budak2 bangang kat sini cannot take jokes ar, cam hampas jer,
tapi kalo ko nak threesome nagn aku boleh gak
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:41 PM | Show all posts
whoaaaaaa.. err.. i'm straight!

anyway, thx for the offer.. comin from such a beautiful lady..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:45 PM | Show all posts
Originally posted by LostSoul at 28-8-2007 03:41 PM
whoaaaaaa.. err.. i'm straight!

anyway, thx for the offer.. comin from such a beautiful lady..



sib baik ko tak nak, aku ni jenis tak reti nak cakap 'no'...
tp utk pengetahuan ko, offer aku ni sempena hari merdeka je tau..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:47 PM | Show all posts
heheh bahaya tu.. apakata aku mintak duit 500inggit ke, ko bagi tak?

merdeka je? alahai.. manalah tau aku ubah angin lepas merdeka, takdok la ye?   melepaihh
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 04:34 PM | Show all posts
hai aku dah vote dah. Tapi aku nak bagi cadangan kalau somi nak kawin lagi satu aka bermadu aku cadangkan cari yang kayo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.972425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list