Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56173
View
348
Reply

Bermadu: madu lawa Vs tak lawa

[Copy link]

Author: kambeng_masam       Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2007 09:31 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 27-8-2007 09:25 PM


Whooaa...advance jugak pemikiran ko eh? Mesti laki ko suka gile nanti hehehe...tapi jgn terkejut plak nanti lama2 dia cari pulak bini ketiga...dah jadik 4some tuh hahaha..performance kene tip ...



semua org akan tua, kalau performance jatuh sebab tak larat.... aku pasrah jer lah...
aku kasi chance selagi laki aku terdaya. Benda dalam dunia ni hak Allah, buat apa nak berlagak macam kita yang punya.
Kalau dia terpesong, kita ingatkan. Tapi nak simpan dia utk kita sorang, huh, sapa kita ye tak? Allah pinjamkan dia sekejap utk kita jer.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 10:52 PM | Show all posts
Aku lebih excited klu fikir andai tak berdosa aku ada boipren, would my boipren / boiprens: hensem dr laki aku, tegap dari laki aku, klakar dari laki aku, sporty dari laki etc...  
Bab2 madu ni malas nak fikir, buat aku turn off jek....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2007 11:13 PM | Show all posts
Originally posted by yaszz at 27-8-2007 22:52
Aku lebih excited klu fikir andai tak berdosa aku ada boipren, would my boipren / boiprens: hensem dr laki aku, tegap dari laki aku, klakar dari laki aku, sporty dari laki etc...  
Bab2 madu  ...



Huiiihh....aku takleh nak byg la kalu bini leh/tak berdosa ada bf/bfs....hehehe...jenuh la laki ko nanti tolong angkat tepon bila ko mandi.......
nak plak Boyfren ko tu ensem/tegap/power dari hb....heh heh....gigit jari la hb ko nanti.....nympho tul ko ni hehehe.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:19 PM | Show all posts

Reply #52 sako_72's post

good luck korang nak cari bini cam nih!
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:22 PM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 27-8-2007 08:58 PM
and kalau lawa tak ler geli aku ndak threesome  



huhuhu....betul gak eh. and hb tu sure rasa dia di syurga la tu...orgy la katakan! eh...boleh ke hah? hukum hakam how?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:26 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 27-8-2007 09:25 PM


kang ko sekadar jadik tukang foreplay je hohoho


hehehehhehahahahh! sian tu...pulak nya ko lak kena buat O kat madu ko...ish...tak kuasa!
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:29 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 27-8-2007 11:13 PM



nympho tul ko ni hehehe



uih...kalau kita nympho...kalau dia macho....hampeh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2007 11:30 PM | Show all posts
Originally posted by wifeorg at 27-8-2007 23:22



huhuhu....betul gak eh. and hb tu sure rasa dia di syurga la tu...orgy la katakan! eh...boleh ke hah? hukum hakam how?


woooo....mcm berminat jek nih....hehheh...kalu hb U baca posting ni jgn heran la kalu dia lebih live sket esok2 ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2007 11:33 PM | Show all posts
Originally posted by wifeorg at 27-8-2007 23:29



uih...kalau kita nympho...kalau dia macho....hampeh!


heh heh...istilah je tu...hmmm...tingat pulak kat Ning Baizura pasal statement dia ttg sexual fantasy tak lama dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 27-8-2007 11:30 PM


woooo....mcm berminat jek nih....hehheh...kalu hb U baca posting ni jgn heran la kalu dia lebih live sket esok2 ..



kalu gitu...haku la carik kan tuk dia...supaya memenuhi citarasa haku juga..since haku kena participate kan...haku pun nak yg boobs besar, montot cantik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2007 11:45 PM | Show all posts
Originally posted by wifeorg at 27-8-2007 23:37



kalu gitu...haku la carik kan tuk dia...supaya memenuhi citarasa haku juga..since haku kena participate kan...haku pun nak yg boobs besar, montot cantik...


uiih...beruntungnyaaa...laki hang nanti...ish ish ish.....wife sapa la ni yek
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 27-8-2007 09:20 PM



aku on aje. Alang2 bermadu, baik guna sepenuhnya...
buat apa nak buat musuh
lagipun, kalau dah threesome atleast aku tau performance dia



mati2 aku ingat ko nih warasssss... tahu hukum... rupa2nya sikit lebih kurang aje dgn forummer2 lain dlm fd nih...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 09:39 AM



mati2 aku ingat ko nih warasssss... tahu hukum... rupa2nya sikit lebih kurang aje dgn forummer2 lain dlm fd nih...


loh sampai mati2 ko pikirkan pasal aku
nak tunjuk waras atau tak, fd bukan tempatnya
kat sini seswai utk org macam ko yg malang bersuamikan laki ko tu, byk nar problemnyer
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by wifeorg at 27-8-2007 11:22 PM



huhuhu....betul gak eh. and hb tu sure rasa dia di syurga la tu...orgy la katakan! eh...boleh ke hah? hukum hakam how?



apa salahnya bagi suami bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by wifeorg at 27-8-2007 11:37 PM



kalu gitu...haku la carik kan tuk dia...supaya memenuhi citarasa haku juga..since haku kena participate kan...haku pun nak yg boobs besar, montot cantik...



dan mesti wangiiiiiiiiiiiiii, itu penting
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:00 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 28-8-2007 09:53 AM


loh sampai mati2 ko pikirkan pasal aku
nak tunjuk waras atau tak, fd bukan tempatnya
kat sini seswai utk org macam ko yg malang bersuamikan laki ko tu, byk nar problemnyer


lerr... habih ape ko buat kat sini??? ko pun malang gak ker???
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:02 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 10:00 AM


lerr... habih ape ko buat kat sini??? ko pun malang gak ker???



ada ko nampak aku citer tentang umahtangga aku?
setakat nyampuk sana sini, bukan macam ko, siap bukak thread citer pasal problem ko
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 28-8-2007 10:02 AM



ada ko nampak aku citer tentang umahtangga aku?
setakat nyampuk sana sini, bukan macam ko, siap bukak thread citer pasal problem ko


why should I be like u?? Are u anything better??? I don;t see it...

Apesal ko dengki ngan org yg bukak problem dlm nih??? Dieorang ada mengganggu jiwa ko ke?? Mungkin kot.. dr cara menaip dah tau...

At least masalah aku leh settle kat sini....

[ Last edited by  Ratu75 at 28-8-2007 10:05 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:05 AM | Show all posts
Originally posted by Ratu75 at 28-8-2007 10:03 AM


why should I be like u?? Are u anything better??? I don;t see it...

At least masalah aku leh settle kat sini....



i'm far away better than u, that for sure, and i dont have to prove it to u, coz u r misserable enuf
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by kiwimerah at 28-8-2007 10:05 AM



i'm far away better than u, that for sure, and i dont have to prove it to u, coz u r misserable enuf


nope.. i see you are far more missreable from the way u write in FD...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107768s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list