Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56156
View
348
Reply

Bermadu: madu lawa Vs tak lawa

[Copy link]

Author: kambeng_masam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 nak bermadu biarlah madu tu lagi hudus dr aku.. baru la nmpak kelebihan aku yg cantik jelita ni. Haha..
wlaupun hakikatnya, kita dimadukan sbb ada kkurangan dr pihak kita.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:00 PM | Show all posts
berani laki mak cari madu? kalo gatai sgt, i will always make sure telaga dia kering iols sedut setiap hari sampai hilang terus nafsu dia tengok sebarang perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 11:12 AM | Show all posts
green~tea replied at 23-4-2019 06:00 PM
berani laki mak cari madu? kalo gatai sgt, i will always make sure telaga dia kering iols sedut seti ...

Laki baru hang skg Nee ambik hang bekas orang Kan???

Hang ingat telaga boleh kering macam hang punya kering menopos kah Teh hijo???


Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 27-4-2019 11:12 AM
Laki baru hang skg Nee ambik hang bekas orang Kan???

Hang ingat telaga boleh kering macam hang  ...

Sensng je manak... takleh cara A.. cara B C till Z pun ade... kalo abes idea, ada A1, A2,Z1
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Macamana lah rupa bakal madu saya tu
Belum pernah bertemu
Dan berjumpa
Harap cantik macam saya jua
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 05:58 PM | Show all posts
onexox97 replied at 27-4-2019 04:06 PM
Macamana lah rupa bakal madu saya tu
Belum pernah bertemu
Dan berjumpa

Harap cantik ( manak yg bersangka baik ) , bukan boleh Selamat Kan rumahtangga hang Kan???




Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 06:02 PM | Show all posts
green~tea replied at 27-4-2019 12:29 PM
Sensng je manak... takleh cara A.. cara B C till Z pun ade... kalo abes idea, ada A1, A2,Z1

Bila bab nyonyot macam2 permutations hang ada....tapi yg peliknya nyonyot kategori apa yg hang apply kat ex hang sampai bercerai???
Hang pakai braces gergaji kah???




Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 06:03 PM | Show all posts

God has mysterious ways dalam Menguji hamba2 NYA...

Lagi yg hang tak mahu, itulah yg hang akan dapat.....


Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 27-4-2019 06:02 PM
Bila bab nyonyot macam2 permutations hang ada....tapi yg peliknya nyonyot kategori apa yg hang app ...

I nak petik jawapan cliche retis je laaa manak....

Dah takde jodoh... sampai masanya kami bawa haluan masing2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kahwin lain, ceraikan aku dulu. Lepas tu blah dari hidup aku. Lantakla kau nak kahwin perempuan cantik, hodoh, tua atau muda. Kau bukan sape2 dalam hidup aku.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 07:19 AM | Show all posts
MissVixen replied at 28-4-2019 12:26 AM
Nak kahwin lain, ceraikan aku dulu. Lepas tu blah dari hidup aku. Lantakla kau nak kahwin perempuan  ...

Tak bau syurga tau bagi seorang isteri yg jollywell mintak cerai dari seorang suami atas alasan yg Tak munasabah....

Jap manak tolong hang jawbkan......" seluar dalam serta boxers tidur dia aku yg selama ini beli Kan dia manak, lagi ada hati nak tambah cawangan???"




Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 07:23 AM | Show all posts
green~tea replied at 27-4-2019 06:34 PM
I nak petik jawapan cliche retis je laaa manak....

Dah takde jodoh... sampai masanya kami bawa ...

Yg lebih retis manak tengok....hang....

Hang nak tudung jari pada takdir sedangkan like I said...Tak ngam sikit mintak cerai...Tak ngam sikit mintak cerai.....????

Nak manak sambung lagi???

So please...nak nasihat boleh tapi rumahtangga hang sendirik hang tak dapat nak selamatkan...camno???

Paham nee???



Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 28-4-2019 07:23 AM
Yg lebih retis manak tengok....hang....

Hang nak tudung jari pada takdir sedangkan like ...

Lebih baik mendiamkan diri dari duk menghebohkan KRT... takde pompuan yang suka bertukar laki.. kalo boleh, biar lah sorang tu je jodoh dunia akhirat... bercerai ni mmg byk pengorbanan dari segi financial and emotional... tp kalo letting go is better than holding on for something already failing... kena kuatkan diri dan hati lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 28-4-2019 07:19 AM
Tak bau syurga tau bagi seorang isteri yg jollywell mintak cerai dari seorang suami atas alasan yg ...

Tak pe la. Aku tak sanggup kongsi suami dengan betina lain. Kalau diikutkan,  aku takut aku pergi tikam betina dan suami aku je. Dari hari2 aku fikir cara nak bunuh diorang, baik bawa haluan masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Topik ni
Harap2 tak diuji macam ni.
Kalau terjadi jugak, sila berambus dari hidup aku. I dont need u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089264s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list