Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53318
View
347
Reply

Bermadu: madu lawa Vs tak lawa

[Copy link]

Author: kambeng_masam       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-8-2007 01:04 AM | Show all posts |Read mode
Wahai kaum pompuan yg cantik manis berkrim..intan payung ceti......baik yg dah kawin or bujang lagi...poll ni utk wat analisis kalu dikatakanlah korang terpaksa/rela bermadu, adakah korang lebih suka madu korang lawa dari korang or lagi hudus dari korang? Sebarang komen tambahan dialu- alukan....
Single Polls, Total 243 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 01:35 AM | Show all posts
x rela bermadu.................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 01:40 AM | Show all posts

Reply #2 biggirlduncry's post

duh... ..org kata 'kalau' lohh...
cube tenung sejenak...setiap perempuan ...kebarangkalian utk hidup bermadu adalah ...1....tul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:24 AM | Show all posts
saya xkisah dimadukan......

tapi dengan syarat........................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 02:27 AM | Show all posts

Reply #4 rourouleya's post

amende syaratnya?...pehal2 pun vote la dulu ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:29 AM | Show all posts
ni me jawab setakat ..KALAU''

emm kalau hudus nanti me ingat laki me ''buta''
kalau lagi cantik, nanti me ingat laki me saja nak cari pasal..
kalau sama lawa, then why my husband nak kahwin lagi satukan..
kalau tak kisah, emmm takkan tak kisahkan...

so jawapan me... 4 jawapan kena pilih tu satu pun tak da.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:34 AM | Show all posts
  dah vote dah....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:34 AM | Show all posts
owh...rupernye aku owang pertama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 02:36 AM | Show all posts
tapi...kalu pilih yg #2...nanti mesti org mengata kan? Mesti org cakap " Uih..bini kedua dia tu huduh je berbanding ngan bini pertama, ni mesti ada sumthing wrong ngan bini pertama dia sampai pilih bini muda yg huduh gitu pun takpe"

jgn maraa aaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:41 AM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 24-8-2007 01:36 PM
tapi...kalu pilih yg #2...nanti mesti org mengata kan? Mesti org cakap " Uih..bini kedua dia tu huduh je berbanding ngan bini pertama, ni mesti ada sumthing wrong ngan bini pertama dia sampai pil ...


ok lagi kalau dikata camtu..
kot org kata ''itulah, punya nak sangat berbini dua, hudus pun disambarnya'', camana...
takkan org kata lelaki tu kena ubat guna guna







p#s - ni sekadar contoh, hudus ke cantik paling penting budi pekerti....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:43 AM | Show all posts
syarat-syaratnya termaktub seperti berikut:
1. Paling utama...kite kena jadi isteri yg 1st ~ xmau no.2, no.3 or no.4

2. Mestilah berkemampuan dari segi Zahir & Batin ~ jangan nanti dah kawen 2 or more xcukup duit dtg mintak duit kat kite plak or dah tue ganyut tahap rumah kata pegi kubur kata mari pon gatal nk menikah lagi.

3. Mesti sign surat Pre-nup marriage dulu seblom kawen.....

dats all...thank you....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:45 AM | Show all posts

Reply #9 kambeng_masam's post

ala vote semata-mata....mestila kite nak owang len lebih hudus dr kite....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 02:45 AM | Show all posts

Reply #8 rourouleya's post

thanks...majulah madu utk negara!! eh, silap...ngeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 02:46 AM | Show all posts

Reply #13 kambeng_masam's post

owh.... ada hati nk poligami ek??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 02:48 AM | Show all posts

Reply #10 faraway's post

setuju....tapi kalu nak diikutkan...zaman skang ni tak payah pakai guna2 pun leh sambar laki org gak cik tipah oiii...kekeke

Zaman le ni pompuan dah makin pandai menggoda....walaupun muka huduhs pun handal gak menggoda tu...

p/s: kasi bakar sket cik tipah ni...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2007 02:52 AM | Show all posts
Originally posted by rourouleya at 25-8-2007 02:46
owh.... ada hati nk poligami ek??


dak aiihhh....cuma nak tau jeee...hati sorang pompuan bergelar isteri tua...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 03:23 AM | Show all posts
tak rasa teringin nak vote ngovote pon.

tengok thread pon rasa mnyampah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 03:27 AM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 25-8-2007 01:52 AM


dak aiihhh....cuma nak tau jeee...hati sorang pompuan bergelar isteri tua...


nanti kalau kot kot terjadi pada adik pompuan, anak pompuan atau mak sendiri ko tanya la banyak2 camna perasaan jadi isteri tua ok.
pastu datang sini buat vote banyak2 ok :@:@
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 03:34 AM | Show all posts
Originally posted by kambeng_masam at 24-8-2007 01:48 PM
setuju....tapi kalu nak diikutkan...zaman skang ni tak payah pakai guna2 pun leh sambar laki org gak cik tipah oiii...kekeke

Zaman le ni pompuan dah makin pandai menggoda....walaupun muka hudu ...


cik lelaki asyik asyik poligamy topic top ten dorang...
so cik tipah tak terbakar pun, cik tipah tak heran pun..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 08:01 AM | Show all posts
maleh nak pk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list