Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
70107
View
1016
Reply

Ex- UIAM Students

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 23-7-2007 01:40 AM | Show all posts
Originally posted by kayangmai at 23-7-2007 01:34 AM


kayang bukan setakat TV dan rice cooker.. tapi siap bawak peti ais yang sama tinggi dada kayang

kaya.. kat mana kayang sembunyik eiks?
spot check dr kakak2 admin hostel nie kengkadang sgt2 tidak disangka...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:43 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 01:40 AM

kaya.. kat mana kayang sembunyik eiks?
spot check dr kakak2 admin hostel nie kengkadang sgt2 tidak disangka...

camner nak sembuyi... besar... mana ada kakak yang nak buat spot check? tak berani masuk bilik kayang pun...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:44 AM | Show all posts

Reply #62 kayangmai's post

semua tu ada kat ruang tamu kat depan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:52 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 01:22 AM

hehehe.. ramai yg bawak tv.. eva dulu siap bawak rice cooker..
TAPI pegawai spot check... abis rice cooker kami kena rampas



ingatkan geng2 lelaki jer buat kejer tu........................

woo.. kantoii eeee......... korang pon buat gak....

ingat lagi time kitaorang pakat ramai2 masak nasik and goreng lauk kat bilik..... bauunyerr,,, mak aii... semerbak... harum satu blokk...... sedapp gilerr........... cuba teka lauk aper tuu.............
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:57 AM | Show all posts
Originally posted by lizawpl at 22-7-2007 03:10 PM
best nya dah jumpa thred bebudak uia ni. dah  lama cari tak jumpe. akhirnya ari ni jumpa jugak. actuaaly i ni x-uia grad 2002. memang rindu giler kat suasana uia. paling last pg sana masa c ...

welcome welcome...
semoga teringat2 selalu UIA...
Labuan kat area mana tu eiks? or you nie memang org Labuan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:58 AM | Show all posts
Originally posted by kayangmai at 23-7-2007 01:43 AM

camner nak sembuyi... besar... mana ada kakak yang nak buat spot check? tak berani masuk bilik kayang pun...

kayang????? u bagi hint yang u nie...
puteri sultan tu ke? atau dia punya bodyguard?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:06 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 01:58 AM

kayang????? u bagi hint yang u nie...
puteri sultan tu ke? atau dia punya bodyguard?

err.. sapa yang dimaksudkan.. tengku maisara ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:09 AM | Show all posts
Originally posted by NagaVillage at 23-7-2007 01:52 AM



ingatkan geng2 lelaki jer buat kejer tu........................

woo.. kantoii eeee......... korang pon buat gak....

ingat lagi time kitaorang pakat ramai2 masak nasik and goreng ...

ler.. sisters tak seheavy brothers.. korang ada yg bawak washing machine kat hostel!  siap buat business laundrette
lagi.. hahaha

takat tv dgn rice cooker tu biasa je..
at least sister tak berani nak mancing kat depan hostel sbb kami tau source of food ikan dr mana
kalau satu bilik masak best2.. korang satu hostel tak buat kenduri ke? sharing is caring esp ikan dr sungei pusu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:10 AM | Show all posts
Originally posted by NagaVillage at 23-7-2007 02:06 AM

err.. sapa yang dimaksudkan.. tengku maisara ke

ehem ehemmm
jangan sebut.. karang ada yg masuk ISA
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:24 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 02:09 AM

ler.. sisters tak seheavy brothers.. korang ada yg bawak washing machine kat hostel!  siap buat business laundrette
lagi.. hahaha

takat tv dgn rice cooker tu biasa je..
at  ...

uit..uit.... bab2 ikan tu slow2 skit arr............
tapi.. kalo korang tak tau ikan tu sumber mana pon.. mesti x brani nak mancing arr.............

err... yg buat bisness tu org lain.. naga x buat................



ehe.. bukan ikan sungai pusu la....... tapi ikan kering............

marah giler bebudak lain.. dengki ler tu gamaknya......  musti air liur berjela2 bau ikan kami gorengg...........
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:25 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 02:10 AM

ehem ehemmm
jangan sebut.. karang ada yg masuk ISA

ehe... x dernyerr.....................
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 06:27 AM | Show all posts
kami selalu make a joke kat hostel pompuan...
selesa agaknya dok kat hostel lelaki.. baju tak payah berus.. ada machine basuh sendiri. tapi respect la ngan mamat2 yg buat laundrette tu. seperti faham je kehendak customer

jgn memain about tuan puteri tu.. nanti ngamok ayahanda dia tauuuu

apa2 pon masih rindu suasana kampung kat uia.
bess..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 07:05 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 06:27 AM
kami selalu make a joke kat hostel pompuan...
selesa agaknya dok kat hostel lelaki.. baju tak payah berus.. ada machine basuh sendiri. tapi respect la ngan mamat2 yg buat laundrette tu. seper ...



hehehe.. tapi skrg nih bisness laundry dah x laku........coz college dah provide washing machine... siap ada jg dry machine.. siap duit jer......... senang kan..........


hehehe... naga dgr tuan puteri tu keje.. dulu pas grade dia kata nak sambung MA kt UKM.... tup2 baru nih dlm paper dh kejer.............
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 05:59 PM | Show all posts
Originally posted by eva at 23-7-2007 01:39 AM

citer la apa misterinya.. nak tau..
kat UIA matrik.. or used to be Main campus i know kat Kathijah College tu ada member yg kena rasuk. time dia kena rasuk tu.. eva bleh tengok ramai students ...



lupa ceritanya mcmana....tapi lebih kurang mcm nie la...
ade sorang sister nie dilaporkan hilang quite a some time la....dah cari tak jumpa.....
lastly, jumpa dia kat blok yg ditutup masa sem 3...kat tingkat atas sekali....
masa jumpa dia mcm tak sedar apa yg dah terjadi kat dia for the past one week...
dalam keadaan kepenatan..lapar.....gitu la.....
pastu, baru la dengar ade sister2 citer yg dorang sebenarnya ade nampak cahaya lampu setiap malam kat blok yg kosong tuh tapi tak terfikir lak sister yg hilang tu ade kat situ....
minah nie dijumpai pon dengan bantuan bomoh bagai.....
erm....faham dak citer aku nie..hehe...aku tak pandai bercerita la....

nie citer mistik....kalo citer yg tutup case banyak gak kan....esp kes rogol kat uia...sure case closed!
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 09:54 PM | Show all posts
Originally posted by azie_fariza at 24-7-2007 05:59 PM



lupa ceritanya mcmana....tapi lebih kurang mcm nie la...
ade sorang sister nie dilaporkan hilang quite a some time la....dah cari tak jumpa.....
lastly, jumpa dia kat blok yg ditutup masa ...



uii.. biar betol>??? sister tu watpe kat situ....??

bab kes kena rogol.. khalwat tu.... penah dgr.. mmg tau banyak kes tutup cam tu jer.... letak bawah OSA-IIUM....

(tau pon coz member kpd SRC ler)
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2007 12:58 AM | Show all posts
Originally posted by NagaVillage at 24-7-2007 09:54 PM



uii.. biar betol>??? sister tu watpe kat situ....??

bab kes kena rogol.. khalwat tu.... penah dgr.. mmg tau banyak kes tutup cam tu jer.... letak bawah OSA-IIUM....

(tau pon  ...



sister tu kene 'sorok'...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2007 03:11 PM | Show all posts
Aku pun ex-uia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2007 11:31 PM | Show all posts
Originally posted by OrhanGhazi at 29-7-2007 03:11 PM
Aku pun ex-uia..

welkem berporem ttg experience sambil2 kenal forumers x iium....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2007 11:32 PM | Show all posts
Originally posted by azie_fariza at 29-7-2007 12:58 AM



sister tu kene 'sorok'...


err.. sorok pe yg dimaksudkan tu ek??
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 09:35 PM | Show all posts
hehe biar la dia at least dah nampak dia kat mana..

okeh sometimes kalau kat uia dulu i ingat area2 nie mcm area2 koboi esp during pembangunan hostel2 dan beberapa sites. so i nak paste one song kat sini ingatkan time kat UIA dulu :

Bing Crosby : Dont Fence Me in

Oh, give me land, lots of land under starry skies above,
Don't fence me in.
Let me ride through the wide open country that I love,
Don't fence me in.
Let me be by myself in the evenin' breeze,
And listen to the murmur of the cottonwood trees,
Send me off forever but I ask you please,
Don't fence me in.

Just turn me loose, let me straddle my old saddle
Underneath the western skies.
On my Cayuse, let me wander over yonder
Till I see the mountains rise.

I want to ride to the ridge where the west commences
And gaze at the moon till I lose my senses
And I can't look at hovels and I can't stand fences
Don't fence me in.

Oh, give me land, lots of land under starry skies,
Don't fence me in.
Let me ride through the wide open country that I love,
Don't fence me in.
Let me be by myself in the evenin' breeze
And listen to the murmur of the cottonwood trees
Send me off forever but I ask you please,
Don't fence me in

Just turn me loose, let me straddle my old saddle
Underneath the western skies
On my Cayuse, let me wander over yonder
Till I see the mountains rise.
Ba boo ba ba boo.

I want to ride to the ridge where the west commences
And gaze at the moon till I lose my senses
And I can't look at hobbles and I can't stand fences
Don't fence me in.
No.
Poppa, don't you fence me in


nice kalau teringat2 habuk kat my room.. hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list