Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45460
View
350
Reply

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTEM)

[Copy link]

Author: lonely_surina       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-6-2007 05:15 PM | Show all posts
ooooo, mcm tu ke gurl... adik kaksu ni da mcm2 idea nak pakai... ngan celak mata semua laa...  budak uni katakan :lol

adik kaksu datang ari khamis ni.. selagi tak masuk uni ni selagi tu kaksu dok menyebok sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 05:56 PM | Show all posts
hihi..biasela tue...nak bergaya, nak melawa..
kat situ ramai laki tau..pmpuan golongan minority jerk...
time gurl register dulu..tak nampak line budak pmpuan queu...
queu budak laki panjanggg sgt...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2007 06:23 PM | Show all posts
Originally posted by gurluvpink at 25-6-2007 05:56 PM
hihi..biasela tue...nak bergaya, nak melawa..
kat situ ramai laki tau..pmpuan golongan minority jerk...
time gurl register dulu..tak nampak line budak pmpuan queu...
queu budak laki panjanggg  ...


huhuhuhuhuuu.. galok laaa adik kaksu nanti
ari khamis ni adik kaksu datang sini... tadi tepon dia kuar g umah kengkawan :@
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 06:45 PM | Show all posts
ntah2..kak su pun cam tue jugak dulu..
kakak borek..adik rintik..hehe..

bagila chance kat adik kak su nak melawa..
uni kat tempat mencarikk jodoh..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2007 06:56 PM | Show all posts
Originally posted by gurluvpink at 25-6-2007 06:45 PM
ntah2..kak su pun cam tue jugak dulu..
kakak borek..adik rintik..hehe..

bagila chance kat adik kak su nak melawa..
uni kat tempat mencarikk jodoh..hehe

lainnn bebonar kaksu ngan adik ni...

mmg dia suke melawa pun... moga2 dia dapat belajar dengan cemerlang :pray:
Reply

Use magic Report

freeforyou This user has been deleted
Post time 25-6-2007 06:57 PM | Show all posts
TAK PAYA BAYAR SESEN PUN!!!!!!!!!!
TAK PAYA CARI CUSTOMER!!!!!!
TAK PAYA BELAJAR!!!!!!
SUPPORT BY GOOGLE, YAHOO, EBAY and BANYAK LAGI!!!!!!!!!!!!

CUMA SURF NET SAJA!!!!!!!!!!!!

DOWNLOAD GOOGLE TOOLBAR DAN BIAR SAJA!!!!!!!!
SENANG SENANG SENANG SENANG

IKUT ADDRESS BAWAH BUAT DAFTARAN.
www.agloco.com/r/BBDD8880
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 07:10 PM | Show all posts
Originally posted by freeforyou at 25-6-2007 06:57 PM
TAK PAYA BAYAR SESEN PUN!!!!!!!!!!
TAK PAYA CARI CUSTOMER!!!!!!
TAK PAYA BELAJAR!!!!!!
SUPPORT BY GOOGLE, YAHOO, EBAY and BANYAK LAGI!!!!!!!!!!!!

CUMA SURF NET SAJA!!!!!!!!!!!!

DOWNLOA ...


ko gile ke ape? nk buat iklan pi la tpt lain!! :@:@
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2007 07:41 PM | Show all posts
TAK PAYA CARI CUSTOMER!!!!!!


yg ko post kat sini buat apa? bukan carik customer ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 08:37 PM | Show all posts

Reply #66 freeforyou's post

report...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 11:15 PM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 24-6-2007 12:01 PM
owh...ko blom abes lg la nih...em..takpe2...blaja rajin2. haha...senior2 ko budak2 fkm ramai da keje. budak2 automotive BMCA la yg aku dgr ramai da dpt keje. Klu ko power solidwork n catia mmg sn ...

owh ye kerr
tak sabau nak carik keje..jgn aku tanam anggur dah la..
tp utem mmg senang dpt keje kot
lepas aku dip dlu dr utem gak trus dpt keje dlm 2-3 bulan pastu keje ok lak tu..ast eng.
so aku ser takde masalah kot ngn bebudak utem ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 11:16 PM | Show all posts
Originally posted by gurluvpink at 25-6-2007 09:51 AM
dee dee..ko duk bertapa kat utem lagik ke..
smbung la master kat situe plak...

hahaha 5 thn aku kat sini dr dip sampai skng..samb master aku tatau nak kata..
keje kau bertapa je la kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2007 11:19 PM | Show all posts
Originally posted by lonely_surina at 25-6-2007 10:32 AM

yea ke? bley la jupe 1hb ni... kaksu mmg kena antar mek tu... tp mek tu sini pun tak datang lagi... :@


:malu: malu la nak jumpe
ahaks daftar kat durian tunggal kan....nanti mingu orientasi pon tak penat pon ceramah ceramah ceramah..hehe biasa la..
awal lg br 25hb ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 12:12 AM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 25-6-2007 11:16 PM

hahaha 5 thn aku kat sini dr dip sampai skng..samb master aku tatau nak kata..
keje kau bertapa je la kat sana


haha....alang2 smbg la master trus. haha. ko dpt transfer kredit, so degree ko 2 1/2 thn je ? best gile dekan ko.
fke nye dekan aku dgr bg trasfer krdt 1 thn je. so degree dorg kene 3 thn la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:00 AM | Show all posts

Reply #71 dee_dee's post

ko smbung je master kat situe dee....
bleh jadik super duper senior utem...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:07 AM | Show all posts

Reply #65 lonely_surina's post

insyaAllah... adik kak su jadik top scorer nnti..
tiap2 thn..dpt dean list..aaaammmmmmmminnnnnnn

gurl rase klau antar assignment on time,wat projek, task leklok...dh bleh score carrymark..
final xm study sket2..rajin2 jumpe lecturer..i'Allah, result mantapp punyer..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:12 AM | Show all posts

Reply #73 XkostonX's post

aku ni kira malang la 2 1/2 thn
kawan aku bebudak struktur ngn thermal 2 thn..dernag dah abis jeles nyeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:13 AM | Show all posts

Reply #74 gurluvpink's post

wakkaka ko tanak samb ke..kwn aku dr uum...nak mintak samb master kat utem..tak dapat
susah gak ye nak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:15 AM | Show all posts
aku nak smbung gak..coming soon..
tggu ftmk offer master in IT Forensic... bleh krja ngam CSI..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 10:27 AM | Show all posts

Reply #78 gurluvpink's post

mcm bestje..aku igt aku nak samb master kat utm..tp kau kene keje dlu la..keje dlm sethn br aku samb

ko keje kat ne skng
konvo bape hb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2007 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 25-6-2007 11:19 PM


:malu: malu la nak jumpe
ahaks daftar kat durian tunggal kan....nanti mingu orientasi pon tak penat pon ceramah ceramah ceramah..hehe biasa la..
awal lg br 25hb ...

ala, mcm la takde hidungggg

yuran nak masuk mula2 ni kena bayar masa regisTER atau sebelum regisTER? adik kaksu ni bukan nak bgtahu.. kang nati bile da nak p sana baru la royanz2 ngan kaksu mcm nak masuk matrikz ari tu, dtg sini baru la nak cop, nak sah sijil, nak photostat dll.. :@ :@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079586s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list