Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45448
View
350
Reply

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTEM)

[Copy link]

Author: lonely_surina    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2010 02:09 PM | Show all posts
Reply 340# otai_g


    jap aku PM ko,,,,,sebab skang benda ni tengah panas...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 09:49 PM | Show all posts
rase aku ciast/ilp bleh ke utem
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 04:55 AM | Show all posts
Reply 342# super_nova


    boleh jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 06:52 PM | Show all posts
takde sape2 budak utem ke kat sini yg nak blnje aku makan kat area utem. hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 02:28 AM | Show all posts
Up balik thread ni....
Ex-UTeM Julai 2008-Ogos 2011
FKP

UTeM Ku Cemerlang
UTeM Ku Gemilang
UTeM Ku Terbilang
UTeM Terus Berjuang

Memula masok dapat UTeM...semangat...sbb mmg isi upu sume UTeM je...hahahaha...
Bile da dapat...sukenyeeee....
Time daftar...kat kampus industri CUBIC...
perghhh....mmg penat la kan...kejap ke sane...kejap kesini...
tapi aku rase...better la time aku register tu...dr skang ni..(kampus durian tunggal)...lagi penat kot sbb Hepa kat DT ni hujung dunia...hahahahaha...
Dapat plak hostel kat TTU3 (Rumah teres 2 tgkat) mmg syiokkk la kannn....
Dapat plak geng 1 umah sume dak Poli n sume 1 kos...
mmg satu kepala la kan...
Cuma makan je masalah kat hostel tu...
tp itu x jadi masalah...
sbb kat umah tu...ad yg bawak kete n moto...
kekadang ktrng g makan jauh dr hostel bukit beruang...
hahahaha...

1 sem blaja...result teroookkk woooo...x pnh dlm idup dpt result camtu...
sampai rase nak quit....siap kne g kem booster lg....hahahaha
2 sem blaja...dpt dekan trusss....huhuhu...alhamdulillah...
sem berikutnye...mentenn...tp xde la dpt dekan...

Yg syok kat utem ni...agknye bangunan je la kot...
pastu library yg sgt2 sejuk tu...
huhuhu...
dan juga dewan besar yg best....

Lecturer sume....bagos2...sume ad pengalaman keje industri...
so...pembelajaran sgt menarik dgn mendengar pengalaman2 dorang....

untuk sape2 yg nak apply UTeM...dipersilakan...
UTeM sangat bagus untuk sape2 yang minat engineering...
Intake UTeM hanyalah sekali...bukan 2 kali cam uitm n uia...
hanya bole isi di UPU sahaja....
Kat UTeM ad diploma,dgree,master by research n coursework dan juga phd (depend on department)

nak cite ape lagi ek...
ape lagi yg korang nak tau pasal UTeM ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 09:04 PM | Show all posts
takde sape2 budak utem ke kat sini yg nak blnje aku makan kat area utem. hehehee
za8da Post at 25-2-2011 18:52


aaa apsal plk kena belanja ko? musykil3... ko sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2012 06:21 PM | Show all posts
utem..aku rindu tempat ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2013 05:43 PM | Show all posts
teringat tiap2 kelas pagi aku merempit dari bukit beruang ke cubic,pancung jaln TTU malas ikut roundabout punye pasal kah3
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 11:04 AM | Show all posts
UTeM..dalam kenangan...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:13 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:14 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:14 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:14 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:14 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:15 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:15 AM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil @ xpdckelate.

  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil @ xpdckelate untuk tempahan krim tembamn ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn
.                                      
..                     Lihat !  bhgian sulit perang_sivil @ xpdckelate mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                         untuk makluman semua, perang_sivil @ xpdckelate aktif di bod isu semasa.
.                             dan bercita cita utk kembali semula menjadi super moderator







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
super bewak naen mengelupor hingga tercrit birit bila image super
pek tembam DARSITA
di post kan    jeng..jeng.. org yg sama yer..   hi hi


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck bg sesapa yg nk konvo minggu ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list