Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
4331
View
43
Reply

Financial planning

[Copy link]

Author: wjv2212       Show all posts   Read mode

spidernfly This user has been deleted
Post time 17-6-2007 04:18 PM | Show all posts

Reply #40 zentex's post

my FIL kan bed-ridden.... so walaupun SOCSO kasi some $$$ for his nappies, & ubat & etc... at times tu, mmg tak cukup. nak2 pulak i think 2months ago, kena bayar cukai pintu & cukai tanah. so tu yg abit tight. my second BIL pulak, tgh dlm process beli rumah masa tu & my last BIL ngangur....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2007 04:35 PM | Show all posts

Reply #41 spidernfly's post

sama la dgn i pun...ada jer perkara SOS ni........

last month my BIL praktikal & x dpt duit allowance yg co. tu janji nk bg...so tjadilah kejadian SOS...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 07:36 AM | Show all posts
nak tumpang tanye soklan yg takde kaitan ngan financial planning..
tapi related ngan bank (ku jahil sket bab2 banking ni..)

nak claim duit flight ticket dr sponsor.. tapi tak sempat nak bank in kat bank sini..
kene bank in kan kat bank kat m'sia..

bank kat m'sia terima tak check yg overseas bank issue?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 07:46 AM | Show all posts

Reply #43 chuckiey's post

Terima. Tapi dia potong sikit commission. Setengah bank lebih tinggi potongannya. I think kalau you ada account kat CIMB pun OK ratenya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088541s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list