Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18320
View
106
Reply

Ex-UiTM

[Copy link]

Author: Sinaran    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-9-2011 11:02 PM | Show all posts
tak pernah hafal pun lagu UITM DI HATIKU...
yelah nyanyi bila ada majlis formal jer....

tapi windu gak zaman belajar kat uitm...
huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2014 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Uitm tetap trus dihati..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 06:33 PM | Show all posts
wow... last post 2014??
lama sangat kehanyutan rumah uitm nih.

btw, kalu ada warga uitm segamat kat sini
jom kongsi gambo2 nostalgia

>>SINI<<

okehh...
yg lain, nak dtg tengok2 pon bleh je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 03:35 PM | Show all posts
laa  ni lst sem saya kt uitm ni , pasni boleh join sini la  
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2017 08:09 PM | Show all posts
wanoii replied at 26-5-2017 03:35 PM
laa  ni lst sem saya kt uitm ni , pasni boleh join sini la

selamat study.

have fun dekat uni tu. bagi i, zaman paling best mase dekat uitm.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 01:15 PM | Show all posts
karakiera replied at 28-6-2017 08:09 PM
selamat study.

have fun dekat uni tu. bagi i, zaman paling best mase dekat uitm.

yup ni pn rse sedih je sb dah lst sem.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sinaran replied at 12-6-2007 10:18 AM
kolej teratai tu kat mana yer?

bangunan sekolah hindu ada lagi tak? dulu budak2 engine yg belaj ...

Zaman kitorang panggil Sekolah Tamil
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070235s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list