Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18338
View
106
Reply

Ex-UiTM

[Copy link]

Author: Sinaran       Show all posts   Read mode

Post time 22-8-2007 02:06 PM | Show all posts
Alahai rindunya kat uitm s.a. aku dulu tinggal kat delima n mawar. selalulah jugak menapak ke sec. 2 dulu or kekadang sampai ke kompleks. dulu nak tunggu bas kat dalam tu kemain seksa lagi. dah lah tu kelas banyak kat umno. adeh!! bercinta betul. ex pm/is dip. 1999-2002  apa khabar skang????:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 12:09 PM | Show all posts
Haku kat itm Dungun, DSS 1995 first batch..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 10:49 AM | Show all posts
dulu buat dipl kt itm segamat 1997-2000. then sambung degree kt s.alam 2000-2003. dipl amik diia n degree amik retailing... huhuhu sume unpopular course... kenangn msm, manis, pahit, kelat, tawaq hebeh sume kt segamat.. ye la masa tu 1st time jauh drpd family...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 11:20 PM | Show all posts
Originally posted by kenari7117 at 5-7-2007 04:38 PM
rindu la kat itm dan bukit tonggeknye...aku pernah terjatuhkat bukit tonggek dari seroja nak naik ke menara... kenangan yang tak dapat ku lupakan


fakulti cs pun ada bukit tonggek jugak.....
aku dulu setiap hari naik bukit tonggek....
sbbtu ramai kata budak cs kaki kuat sbb sanggup naik bukit tonggek setiap hari....
rasanya bukit tonggek tu skrg bukan budak cs je yg guna,kan....
uish...rindunya zaman
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 09:09 AM | Show all posts
sacro naik bukit tonggek tuh time minggu mesra siswa jer... huhuu pastu naik bas je dah tak kuasa nk panjat bukit tonggek tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 11:22 AM | Show all posts
i dulu amik dip-des batch 1996-1999,pehtu buat degree bca 2000-2001 sume kat s.a.,... paling best dok kat seroja 2.. roomate sume satu kepala... mcm2 kisah,mcm2 hal,mcm2 prob...tp skang dah lost contact ngan diorg sume.... sbb lps abis belajar, msg2 dah buat hal sendirik...

[ Last edited by  ekselen at 26-8-2007 11:31 AM ]
Reply

Use magic Report

ya This user has been deleted
Post time 23-9-2007 04:03 PM | Show all posts
Originally posted by FITRYNNE at 24-8-2007 12:09 PM
Haku kat itm Dungun, DSS 1995 first batch..



Kita pun itm dungun gak dulu. DIB 1996 , BBA 1999
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2007 07:26 PM | Show all posts
Tahniah to stud engine uitm.... aku dgr ramai yg ditempatkan di company yg hebat2.... terima kasih untuk lecturer kamu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2007 03:43 PM | Show all posts

Reply #6 aramella's post

me 2... teratai 3
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2007 03:46 PM | Show all posts

Reply #61 dar_wish's post

adakah aku mengenali mu...?????
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2007 02:13 PM | Show all posts

Reply #63 cik_audi's post

yerke??

naw pun itm segamat gak...intake 1999 - 2002...budak accounting...after that aku sambung degree kat lendu plak...hehehe dulu kat segamat aku dok baiduri kolej..syok wooo...hari2 dok ngentep kat tepi tingkap tgk siswa2 lalu nak gi padang...keh keh keh ...masa tuh senior la dok ngajar aku...huhu....teringat2...zaman blajar...uitm dihatiku.....warghhhh rinduuuuuuuuuu....

masa degree plak..tak raser life campus coz aku n geng2 smua dok luar...tmn dimensi...hehehe situla tpt berchinta2 zaman dolu2.......skang nih alhamdulillah...dah kawen pun aku....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2007 02:39 PM | Show all posts
hari nh haku pg kje pakai bju mws yg kaleer biru tuh...
terigt memory2 lame...

uwaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2007 02:44 PM | Show all posts
Originally posted by nor5014 at 19-7-2007 12:09 PM



I budak dpa Lendu, Melaka la. batch 1996-1999. U batch bile?


kiter batch 2001-2004...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2007 09:49 PM | Show all posts
fuh ..memorila.. dulu zaman aku blaja kat itm , slalu makan kat seksyen 2, skrg seksyen 2 dah pindah tempat .
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2007 09:50 PM | Show all posts

Reply #39 sri_lanang's post

ngko 220 ke 221?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 09:37 AM | Show all posts

Reply #75 metalacademic's post

kau 221 ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 02:53 PM | Show all posts
hubby naw nak cari kawan2 dia smula...

ader sapa2 tak yg dr UITM shah alam batch 1999 - 2001 course Bachelor in Science (Hons) Applied Chemistry....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 12:27 PM | Show all posts
uitm dungun 95-98...dbs
tp masa tu itm lagi...happy moment in my life
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 12:29 PM | Show all posts

Reply #62 FITRYNNE's post

aku baik gak dgn badge korg...
ko geng dgn sapa aaa....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 12:32 PM | Show all posts
volleyball,brassband..tu dunia aku la tu. budak rotu pun aku kawan gak..skang dah ramai x contact.ye la, abih jek itm terus bwk diri..kecuali sapa yg buat advance dpt 1 tempat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079703s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list