Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18313
View
106
Reply

Ex-UiTM

[Copy link]

Author: Sinaran       Show all posts   Read mode

Post time 12-7-2007 04:38 PM | Show all posts
windunya kt uitm..time duk saner badan jadi slim sbb selalu kena jalan kaki naik bukit nk kena gi fakulti atas bukit..tp semua tu dh jadi kenangan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2007 05:05 PM | Show all posts
ak pilih itm sbb yuran murah.. tp yg tak tahannyer ramai sangatlah student perempuan ni .. cam nak lemas jer nengok .. adoi... especially fac FSG . ... Tawaran USM pun ak tolak sbb tak mampu ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2007 11:16 PM | Show all posts
ITM dihatiku..Graduate Degree in Hot Cat..
awek Hot cate lawo lawo dan sexy..

Malam minggu, kita orang satu class habis exam aje..pergi disco..
sO YANG masih belajar lagi, jangan ikut perangai kami....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 04:07 PM | Show all posts
Wujudmu di sini di tanah anak merdeka
bagai obor ilmu memayungi putra putinya
pelopor hidup budaya bangsa, agama negara
pembentuk akhlak manusia agar jadi sempurna

ku yang melangkah ke sini ingin mempelajari
rahsia di muka bumi dgn cara hakiki
tunjukkan aku jalan ilmu mu utk ku menuju
destinasi cita-cita negara dan bangsaku

majulah bangsa maju negara
berkat usaha jaya mara
kami berikrar akan berjasa
hingga kita berjaya
demi bangsa

watikah yg kumiliki kankusemat dihati
jajnjiku pada pertiwi utk menabur bakti
kusempurnakan seikhlas hati membela negara
doa restu ayahbonda ku untuk semua
ITM usaha jaya mara

hehehehehe lagu ni takkan lupa.... tapi ni ms sy dulu le... ms itm lagi.... dah tukar uitm ni, motto dah tukar da... bukan da usaha jaya mara... so rasanya lagu tu kena tukar sikit le kot...

masa konvo (dua kali konvo itm).... masa nyanyi lagu ni especially masa degree... memang tangkap sayu.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2007 02:59 AM | Show all posts
sayu jgn tak sayu...
Reply

Use magic Report

uitmmelakaDBS97 This user has been deleted
Post time 17-7-2007 05:03 PM | Show all posts
ada sesiapa ex UiTM Alor Gajah

especially budak DBS - Diploma in Business Studies intake Julai 97

atau budak budak yang stay kat hostel kolej/komsis gemilang around Julai 97 to Julai 2000

wawawawa, rindu giler kat korang suma
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2007 07:33 PM | Show all posts
Originally posted by uitmmelakaDBS97 at 17-7-2007 05:03 PM
ada sesiapa ex UiTM Alor Gajah

especially budak DBS - Diploma in Business Studies intake Julai 97

atau budak budak yang stay kat hostel kolej/komsis gemilang around Julai 97 to Julai 2000
...



junior ni....... DIA  90- 91.... 92 tukor kat shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 09:44 AM | Show all posts
hey wassup ex student uitm!!!!! sy student mass comm tahun 2002....adik2 korg la kot...hehehehe...dok kat uitm shah alam...kenangan??? toksah ckp la..kat uitm la tmpt belajar bercinta, belajar outing mlm2 , belajar skodeng budak2 ROTU training...al maklumlah...dok kat kolej teratai..tp sampai sem 4 je...sem 5 dan 6 bebudak mass comm ditukarkan ke puncak perdana..... tp kat shah alam yg paling tak tahan bile berjalan kaki turun naik bukit sampai kuar la muscle2 kat betis ni ha... kat padang kawat ( i hate it)..tp bile ade konset...syok oooooo...bapok pon ramai..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 03:58 PM | Show all posts
Originally posted by mukmin101 at 17-7-2007 07:33 PM



junior ni....... DIA  90- 91.... 92 tukor kat shah alam



hai...

Dulu kat Lendu 1996-1999. course DPA. Komsis Balqis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 12:58 PM | Show all posts
ade x bdak dpa mlake?
bdak bas shah alam pon ader x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 01:39 PM | Show all posts
Originally posted by gurl_link at 19-7-2007 12:58 PM
ade x bdak dpa mlake?
bdak bas shah alam pon ader x?



I budak dpa Lendu, Melaka la. batch 1996-1999. U batch bile?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 10:24 PM | Show all posts

Reply #43 kirawang's post

peh...

taiko univest pon itm gak rupanye....

awek fsg mmg xblh lawan awek hot cat.. skema je suma..adoi...
sll nyibuk lepak kat kafe hotel pancing awek..huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2007 08:56 AM | Show all posts
aku budak cs
diploma 2000 - 2003
ni baru abis bachelor kat sini gak
kenangan? pergh... uitm s alam is the place of my tears n laughters
aku kenal dunia kat s alam ni la
tp campus life dulu mmg besh. aku pernah duk teratai, melati, n mawar. for those who don't know, kat main campus ada dua kolej baru : melati n mawar. oraitla coz ada lift.. hehe... pastu slalu lepak cendekia square. main gitar dgn ex... huhuhu...
Reply

Use magic Report

uitmmelakaDBS97 This user has been deleted
Post time 23-7-2007 03:50 PM | Show all posts
ramai nyer budak ex uitm lendu.... itu dulu, laa nie dipanggil uitm alor gajah..

aku dulu budak DBS - Jul 1997 - Jul 2000. masa time aku blajar dulu ada beberapa coz ajer kat situ. kira sampai aku part 06, ada coz

-diploma pengajian perniagaan
-diploma perakaunan
-diploma pengurusan bank
-diploma pentadbiran awam
-diploma pengurusan hotel
-diploma senilukis senireka (masa tu diorang degree tanpa hons)

tapi laa nie ada macam macam coz kat saner. yg aku tahu antaranya

-diploma pengajian perniagaan
-diploma perakaunan
-diploma pengurusan bank
-diploma pentadbiran awam
-diploma pengurusan hotel
-diploma senilukis senireka
-diploma teknologi kasut
-diploma sains komputer
-diploma perakaunan sistem
-diploma sains kuantitatif
-diploma teknologi pejabat
-diploma komunikasi media

wah meriahnyerr, rasanyer macam nak blajar balik kat uitm alor gajah
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 03:18 PM | Show all posts
STUDENT HOT CAT DHM sila lapor diri!!!!! SHAH ALAM:@
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by uitmmelakaDBS97 at 23-7-2007 03:50 PM
ramai nyer budak ex uitm lendu.... itu dulu, laa nie dipanggil uitm alor gajah..

aku dulu budak DBS - Jul 1997 - Jul 2000. masa time aku blajar dulu ada beberapa coz ajer kat situ. kira sampa ...



Hai....


Tak tau plak I yang Uitm Lendu dah tukar nama Uitm Alor Gajah. Banyak plak courses la ni erk. Rindu dah rasanya mengenangkan zaman dulu2.
Komsis la ni dipanggil komsis lagi ke?  ke dah tukar nama?
Reply

Use magic Report

uitmmelakaDBS97 This user has been deleted
Post time 26-7-2007 10:29 AM | Show all posts
Originally posted by nor5014 at 24-7-2007 04:19 PM



Hai....


Tak tau plak I yang Uitm Lendu dah tukar nama Uitm Alor Gajah. Banyak plak courses la ni erk. Rindu dah rasanya mengenangkan zaman dulu2.
Komsis la ni dipanggil komsis lag ...


Official nya UiTM Alor Gajah, tapi budak budak lama rasanya suka dengan nama Lendu tuu... ITM LONDON...

aa'aah la kot, rasanya untuk asrama - komsis still nama dia komsis
Reply

Use magic Report

uitmmelakaDBS97 This user has been deleted
Post time 26-7-2007 10:34 AM | Show all posts
Originally posted by uitmmelakaDBS97 at 26-7-2007 10:29 AM


Official nya UiTM Alor Gajah, tapi budak budak lama rasanya suka dengan nama Lendu tuu... ITM LONDON...

aa'aah la kot, rasanya untuk asrama - komsis still nama dia komsis



dulu uitm melaka ada 7 asrama jer - siswi - komsis atiqah... komsis balqis.... komsis camelia... komsis dang anum..... siswa - komsis ehsan...... komsis firdaus.... komsis gemilang...

tapi laa nie bertambah dah.... siswi x silap tambah lagi 4 komsis, so overall jadi 8 komsis...

siswa plak tambah lagi 2 komsis...... overall dah ada 5 komsis siswa....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2007 07:42 AM | Show all posts
tak sapa frm uitm perlis ker ?

dbs... 93-96... itm perlis
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 11:18 AM | Show all posts
Apasal thread ni dah senyap? Rasanya ramai x students Uitm kat malaysia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085250s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list