Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18355
View
106
Reply

Ex-UiTM

[Copy link]

Author: Sinaran       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2007 05:58 PM | Show all posts
delima unggul dan berdisiplin...!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 09:59 PM | Show all posts
UiTM di hatiku......heh heh heh.... masuk thn 1998 sampai sekarang blum keluar....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2007 05:43 PM | Show all posts
rindunyer kt uitm....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2007 06:12 PM | Show all posts
duk jati...grad 92..school hotcat..

masih ingat masa freshie..pagi2 memanjat bukit nak gi school...terlalu bnyk

kenangan di school lama dari school baru...selalu lepak kat seroja bilik kawan

especially masa lunch break...seludup masuk dewan mkn, nak blk bilik jauh.

Kenangan yang amat terindah yg akan terpahat di memori hingga ke akhir hayat...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2007 09:24 PM | Show all posts
ada bas skolah dari dlm kampus utk ke seksyen 2... terus maju service sdn bhd...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2007 04:31 PM | Show all posts
sinaran dulu ex-student CS, dari seroja berjalan ke pusat islam..then shortcut ikut belakang PI then keluar ikut bengkel apa tah....setiap hari..letih giler. 95-98..then 98-2000. masa tu
belum ada nama kolej teratai kolej cendana, yang ada pun seroja, kenangan, perindu, delima, anggerik, jati. paling best...bila naik bas ke klang. aduiii..macam roller coster.

hehhehe.

p/s: cina lalok si konduktor bas mini no 2- pink (drebar india gemuk mata merah) ada lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2007 09:47 AM | Show all posts
wahai ex-uitm sekalian, dah terwujud thread sebegini, mari lah kita berdiskusi tentang 'mengapa kita memilih itm@uitm sebagai pilihan untuk mendapatkan phd@sarjana@ijazah@diploma@sijil'
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2007 10:05 PM | Show all posts
usaha taqwa mulia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2007 02:27 PM | Show all posts
Originally posted by dro at 11-6-2007 03:50 PM
ku yang melangkah ke sini ingin mempelajari...
rahsia..dimukabumi dengan cara hakiki..
tunjukkan aku..jalan ilmumu..untuk ku menuju..
destinasi cita-cita negara dan bangsaku..

itm since ma ...


sama batch ngan aku la nih..... aku budak hotcat
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2007 02:55 PM | Show all posts

Reply #29 idril's post

idril, taun brape grad...course ape kat school hotcat..fizzy chef training grad dec

92..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2007 04:38 PM | Show all posts
rindu la kat itm dan bukit tonggeknye...aku pernah terjatuhkat bukit tonggek dari seroja nak naik ke menara... kenangan yang tak dapat ku lupakan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2007 10:45 PM | Show all posts
Aaaa rindu kat kolej perindu. rindu kat PTAR. n most of all rindu kat padang kawat. lama dah tak menjerit
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 10:53 PM | Show all posts
sekarang dh tukar lagu.....

setia anak wawasan....rancak lagu nih...

itm dihatiku ntah2 budak2 yang baru tk tahu.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 10:59 PM | Show all posts
uitm..... d most wonderful memory!!!

rindunya waktu belajar dulu............
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 08:54 AM | Show all posts

Reply #32 sri_lanang's post

ko mesti komander dulu ni ..course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 12:01 PM | Show all posts
ayoo..this thread make me cryla.. rindu giler ngan uitm ni. kenangan terindah... hidup uitm...uitm dihatiku...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2007 11:24 PM | Show all posts
takde ke budak uitm segamat?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 11:17 AM | Show all posts
rindu nya ..maner warga kolej seroja batch 2000-2003 nie...rindu bangat kat seroja
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2007 10:05 PM | Show all posts

Reply #35 kenari7117's post

Info Studies. tempat aku nuuuu kat puncak perdana tu dulu.

Weh korang tau tak kat uitm skang ni no more makan n kolej free for degree student. dining dah tukar konsep. ikut stail kantin, jual makanan ikut rate luar tapi uitm bg subsidi makan rm 4 je. aku dgr sem akan dtg subsidi plak nak ditarik balik. yg terbaru kat induk dah tak pakai bas uitm. rapid kl masuk dalam. so dari dalam nak gi klas/ kluar kena bayar tiket sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2007 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by skun at 26-6-2007 09:59 PM
UiTM di hatiku......heh heh heh.... masuk thn 1998 sampai sekarang blum keluar....


lame nye? xmo kuar ke? hahaha

hahaha, xkn ini je budak ex-uitm? tu la kn dok sa, sakan b'jalan sane sini, habis kalori2 badan d bakarnye.........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084750s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list