Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8720
View
62
Reply

Berapa jam korang surf internet dlm satu hari?

[Copy link]

Author: chibi_hana       Show all posts   Read mode

Post time 23-6-2007 02:07 AM | Show all posts

Reply #39 emiko's post

samela kite...tp miko bukak 3 hari jek...sy penah bukak 2 mggu tanpe tutup

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2007 05:40 AM | Show all posts

Reply #41 lin_okinawa's post

tak berani sy nk bukak lelama..len macam je bunyi dier
kite kalau dah kaki donlot ni takde mende nak didonlot pon akan cari mende nak donlot gaks..mmg kalau ikut xde can nak rilek pc kite

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2007 09:41 AM | Show all posts

Reply #42 emiko's post

btol tu...tp pc sy ni die tk bunyi pape pon...kalo dlm bilek tu tutup segale kipas ke aircond ke ataupon bilek tu tgh tkde owang ke...mmg tk prasan pn kalo pc tu tgh bukak...sbb senyap je :lol

tu yg bukak smpi tk seda diri tu.....donlod sakan....setiap minit ade je files baru yg akan didonlod, sama ada dr intranet atau internet

susah nk nmpk pc ni rehat.....kesian die
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2007 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 23-6-2007 02:07 AM
samela kite...tp miko bukak 3 hari jek...sy penah bukak 2 mggu tanpe tutup



perrgghhh... 2 minggu tanpa tutup....dasat...tul...tabik spring la haku .........
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2007 12:46 PM | Show all posts
Originally posted by emiko at 23-6-2007 05:40 AM
tak berani sy nk bukak lelama..len macam je bunyi dier
kite kalau dah kaki donlot ni takde mende nak didonlot pon akan carimende nak donlot gaks..mmg kalau ikut xde can nak rilek pc kite


a'ah btul laa...
dah addict kot rasernyer............. sehari tak donlod rase cam x selesa..
x sedap hati plak...kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2007 07:55 PM | Show all posts
Originally posted by MadaMadaDane at 24-6-2007 12:46


a'ah btul laa...
dah addict kot rasernyer............. sehari tak donlod rase cam x selesa..
x sedap hati plak...kah kah kah


Haha aku pon sama. kalau tade menda nak dload pun aku cari gak benda nak
dload. mmg rasa hidup tak lengkap kalau tade mende baru nak dload
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2007 07:58 PM | Show all posts
Lagi-lagi sape2 yang budak mmu tu lagi la tak tutup pc kan, haha.
Kadang2 aku ni wiken pun tak tutup pc sbb nak bia abes dload,
aku rasa paling lama aku tak tutup pc adala dekat nak sbln kot. Tapi
alhamdulillah pc aku sehat berbakti.

Ilebiuuu my pc :love: :love:
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2007 08:56 PM | Show all posts

Reply #1 chibi_hana's post

wahhh soklannnn

sinang citer dr kul 7.00 <mule smpi opis> smpi ahhh balik

besenyer dlm kul 7.00 ke 7.30 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 01:52 AM | Show all posts
dlm 2-3 jam. tp kalau dah bosan bleh gak sampai 6-7 jam.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 06:31 AM | Show all posts
on computer 24/7...kalo surf tu tolak masa overhead ada la dalam 16jam sehari

lagi pon aku nye unsur-unsur kehidupan ada kaitan dengan computer...

secara tak langsung menyumbang ke arah peningkatan masa surf internet dalam satu hari la...

percayalah, "tanpa internet, kehidupan anda tidak bermakna" ...hehe


p/s: jangan percaya dengan pepetah kat atas neh
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 01:48 PM | Show all posts

Reply #44 MadaMadaDane's post

ko patot tabek spring kt pc aku..bkn aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2007 01:50 PM | Show all posts
Originally posted by aeveuu at 1-7-2007 07:58 PM
Lagi-lagi sape2 yang budak mmu tu lagi la tak tutup pc kan, haha.
Kadang2 aku ni wiken pun tak tutup pc sbb nak bia abes dload,
aku rasa paling lama aku tak tutup pc adala dekat nak sbln kot. T ...


tula pasal..sejak masuk MMU la aku jd gtu...waktu alpha ok lg...waktu masuk beta pn ok lg...masuk gamma je, tros on pc lelame
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2007 12:19 AM | Show all posts
Shachi surf lebih kurang 10 jam...
paling byk 14jam...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2007 08:51 PM | Show all posts

Reply #53 shachihata33's post

lama giler
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 08:06 AM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 17-7-2007 08:51 PM
lama giler


shachi dok umh je...dah sebulan menganggur...
keje ade, tp keje kt sykt abg...cam xde cbrn jewk...
shachi nk keje bank je..tgu la mane2 bank pgl...
agak2 3bln xdpt keje, baru cari keje lain....
tu yg dok umah asyik ngadap tenet je...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 05:13 AM | Show all posts
tolak tidur, makan , minum, mandi dlm = 15jam
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:41 AM | Show all posts
2,3 jam
Aku nak kurangkan lagi jadi sejam sehari pun tak apa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2011 08:25 PM | Show all posts
kalau x berjalan. 16 jam. tido 8 jam
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2011 12:38 PM | Show all posts
dlm 10jam sehari kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2011 08:33 PM | Show all posts
kalau de kelas - maybe - tak banyak. ehh aku tak kira la plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list