Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8721
View
62
Reply

Berapa jam korang surf internet dlm satu hari?

[Copy link]

Author: chibi_hana       Show all posts   Read mode

Post time 4-6-2007 11:44 PM | Show all posts
24 jam.
never tutup
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2007 01:14 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 1-6-2007 07:33 PM


aku yg duk bukak pc n tenet 24jam tu sbb aku ni hantu donlod...
kengkdg tu aku tdo ke..kuar g jenjln ke..aku biakan je pc  ... tu terbukakkt umah....naseb la kalo kene sambar kilat ke ape ke...tp tk penah jdlagik la... ;)



hahhahahhah .... ko biar btul..naseb ah kalo kene sambar kilat...
huwaaaa...tidakkkkk.... sayang wo ............

standard ah..... kaki donlod mmg cam gini .........


berapa jam korang surf tenet dlm satu hari?

banyak jam ....... on tenet......
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2007 09:07 PM | Show all posts
dulu2 hampir 24jam surf bebukan, men game, tunneling, mencuri, dan buat bermacam kerja nakal. tapi skang, mase aku banyak dikorbankan dengan melayari mimpi dari membosankan diri melayari internet yang semakin sempit bagi aku.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 01:57 AM | Show all posts

Reply #22 MadaMadaDane's post

ckp je "naseb ar kalo kene sambar kilat"

sbnrnye bkn naseb ar...syg wooo..saje je ckp tu
kalo kuar pn, kalo cm risau je mmg aku tutup
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 02:33 PM | Show all posts
24/7... system never shutdown.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 03:57 PM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 16-6-2007 01:57 AM
ckp je "naseb ar kalo kene sambar kilat"

sbnrnye bkn naseb ar...syg wooo..saje je ckp tu
kalo kuar pn, kalo cm risau je mmg aku tutup



cik lin ambik pakej strimik yg mane...
tak ambik yg free modem ker...
aku amik yg free modem...stakat ni baru sekali tukar modem...
tapi aku tak puas hati sbb aku ambik 88 sebulan..so aku nak make sure satahun sekali modem mesti diganti oleh tmnet...
caranya dengan membiarkan modem on w/pun masa guruh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 03:59 PM | Show all posts
skrang tgh cuti semster...
so almost 10-12 hours depan pc...bukak internet...
kekadang bila pikir2, benda ape yg aku duk tengok sampai 12 jam sehari..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2007 02:06 AM | Show all posts

promote2 sket..ahahahxszx..hik2..

mehla gi jgjln..



"Dipersilakan warga forummer cari brtandang ke W O M E N `S  W O R L D untuk MengundI  A V A T A R  P E N G A N T I N  P A L I N G  C A N T I K..
VOTE JGN TAK VOTE!!..ahahahahhxszx''

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2007 02:47 AM | Show all posts
24 hour...camnerlah hidup kalau takder internet

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2007 01:14 AM | Show all posts

Reply #26 emkay's post

tp kalo kene kilat tu bkn ke kite kene bli baru???

neway, aku gune yg students pakej tu...rm66 dpt modem....tp ni modem kedue aku sbb yg pertame tu kene sambar kilat

tp skang aku dh upgrade ke 1mbps , rm77....tp aku igt nk upgrade lg ke 4mbps
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2007 06:39 AM | Show all posts
4mb kalo torent cam siput nak wakpe.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2007 04:04 PM | Show all posts

Reply #31 AntagonisYgKeut's post

kalo gtu kene la tanye owang tmnet tu b4 upgrade.....tanye kt die pesal dh upgrade 1mb pn tenet lg slow dr pki 512kb.....tu dlm kes aku laa....kalo die kate 4mb pn donlod rate tkde ubah sgt...then tkyah upgrade la...kn sng...aku nk buat pape pon sume aku tanye kt owang tu...smpi owang tu nk muntah jwb soklan aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2007 11:24 PM | Show all posts

Reply #30 lin_okinawa's post

samalah macam aku...ambik student package rm88..1mb...free modem...
memang diorang akan bekalkan modem baru sampai bebila..yg penting kalau rosak komplen cepat2...
sbb ade sorg pakcik aku dah 3 kali tmnet ganti modem sbb kawasan dia tu sensitip..sampaikan technician tmnet nasihat kalau guruh suruh tutup modem
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2007 08:54 PM | Show all posts

Reply #33 emkay's post

hahahahaah naye btol pakcik tu....tp aku ni sejak upgrade ke 1mbps, cam makin slow plak donlod rate aku

kalo dlu gune 512kbps, laju giler wpon donlod torrent luar....cam donlod drama jpn ke ape ke...tk smpi sehari dh leh siap 2 episod
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2007 12:09 AM | Show all posts

Reply #34 lin_okinawa's post

betul..aku biasa complete 2 episod drama dari daddicts tu aku ambik masa 1 hari (whole day)
transfer rate pun lembap..paling tinggi 30 kB/s
lama giler
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2007 08:16 AM | Show all posts

Reply #35 emkay's post

ehhh?! chotto matte....ko pn layan drama kt d-addicts gk ke??
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2007 12:21 PM | Show all posts

Reply #36 lin_okinawa's post

kekadang
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2007 11:36 PM | Show all posts
4-5 jam..
aku ni jenis suka hang out kat luar..
kalau terperap kat umah, 24 jam kot..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2007 01:46 AM | Show all posts
kat umah time cuti 24jam utk 3 hari berturut2 ..pastu rehat 12 jam pastu rutin berulang kembali

kaki donlot jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2007 02:06 AM | Show all posts

Reply #37 emkay's post


kire layan ar gk tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.606018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list