Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8773
View
62
Reply

Berapa jam korang surf internet dlm satu hari?

[Copy link]

Author: chibi_hana       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-5-2007 09:17 AM | Show all posts |Read mode
Saje jer nak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 09:39 AM | Show all posts
hampir 24jam....sbb kt umah aku ni..cm ngan CC...24 jam pc terbukak..tenet berjln....cume ade n tkde manusie dpn pc jee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2007 09:45 AM | Show all posts

Reply #2 lin_okinawa's post

24 jam?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 09:55 AM | Show all posts

Reply #3 chibi_hana's post


bkn owang yg duk dpn pc 24jam
tp tenet n pc yg bukak 24 jam

[ Last edited by  lin_okinawa at 30-5-2007 09:57 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 11:28 AM | Show all posts
aku surf internet kat ofis,dr kul 830pg smp 530 ptg...berhenti jap time lunch hour
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 05:35 PM | Show all posts
aku x mcm si lin tu....aku rs die nk tawen ngan cmputer die


aku shari tu adelah dlm 2 jam...plg hebat bile aku ngah ym r...mau la dlm 5 jam
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 06:35 PM | Show all posts
kalau la sehari tu ade lebih 24 jam..tu la time aku spent dengan internet
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 08:07 PM | Show all posts
comp on 24 jam

24 ade tenet

tp xde org jer dpn tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 08:31 PM | Show all posts

Reply #2 lin_okinawa's post

kita sekapal le...24jam..tak dek org pun pc tetap jalan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 08:52 PM | Show all posts
weekdays - 3-4hrs...xsurf mase office hour...tapi connected ar dgn internet...

weekend - 24 hrs  ar...pasai pc on 24 hrsss
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2007 11:45 PM | Show all posts
korang ni byk nye masa kosong ekkk...?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2007 03:37 AM | Show all posts
kalo dok depan pc dr mlm smpai pagi..tolak waktu solat..

11 jam..lepas maghrib trus online smpai kol 11 pagi..bpe jam?..
mm..yg pnting forum jgn buat hal..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2007 05:43 AM | Show all posts

Reply #11 jagung's post

xde ler byk mase sgt

cuti byk ler mase

kalo xcuti kurg ler aku dlm porum
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2007 09:10 AM | Show all posts
2 jam je kot. kalo nk siapkan esemen mybe lam 3-4 jam
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2007 01:37 AM | Show all posts
kalau kat ofis.......mmg on je tenet gan pc....
ada gan tak ada je laaa depan pc cos kdg2 keje luar, meeting everythings

kalau kat umah lak.....ada gak off pc....
time tgk tv ke.....cos takut lupa off je kalau dah tgk tv

tgk arr....ada kala pun 24 jam gak....
ikut byk keje nak buat guna tenet,
and sambil2 tuh masuk forum....or chatting lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2007 12:53 PM | Show all posts
aku ade la surf dlm 4 jam...tgk kejap2 je kalo xde keje...kalo tak kantoi lak ngn MIS sbb online je....nmpk sgt xwat keje...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2007 07:33 PM | Show all posts

Reply #6 Deadgurlzz's post

hehehehe kawen tu tkdela...cume owang kate ape...sehati sejiwe je

aku yg duk bukak pc n tenet 24jam tu sbb aku ni hantu donlod...
kengkdg tu aku tdo ke..kuar g jenjln ke..aku biakan je pc tu terbukak kt umah....naseb la kalo kene sambar kilat ke ape ke...tp tk penah jd lagik la... ;)

dedlu bapak aku slalu bising...tp lelame tu die pn cm maleh nk amek pot dh psl tenet n pc yg bukak 24jam ni....bil letrik tu tggi gk la...tp bil tepon aku rendah...so tu psl la die tk bising kot...lgpon aku bknnye jenis yg berchatting2 ni...aku jenis yg suke donlodddddd je keje...pastu suke google2 psl bahase jepun la ape la...blaja thru tenet jee....tu yg lelame bapak aku pn maleh nk amek pot lagik dah...kengkdg je die bebel...mak aku siap ckp lg "duk la lelame lg dpn pc tu....kalo nk mkn ke ape ke, haa makan la pc tu" :lol





[ Last edited by  lin_okinawa at 1-6-2007 07:38 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2007 07:34 PM | Show all posts

Reply #8 ischae's post

same cm aku :lol
sepp sket
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2007 08:04 PM | Show all posts
ustaz surf kat c.c ..

so x tentu ..

tp kalau hari skolah .. sejam sehari plg minimum ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2007 12:10 AM | Show all posts
aku start dari subuh sampai kul 3 ptg
pastu sambung kul 4.30 sampai kul 8 mlm..
sambung kul 10 mlm lak sampai kul 2-3 pagi..
macam tu la lebih kurang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098159s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list